Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2024r. o 19:23
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.

a gdzie ja się i z czego tłumaczę?
nawet gdybym pisał jako ''bolecnauta'' czy ''dawny znajomy'' to czy to by było kłamstwo? ...więc o co ci chodzi?
gdzie tu jakaś by była moja ''wina''? ;D
przecież byliśmy ''znajomymi'' ...czyż nie?

Przeczytaj wpisy tych wymienionych to może coś zrozumiesz, osobiście w to wątpię. Ty mnie podejrzewasz o podanie twoich danych osobowych ja ciebie o to że mnie wyzywasz pisząc pod kilkoma pseudonimami które sobie jak już ci pisałem notuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 października 2024r. o 19:30
Od kiedy piszę niezalogowany zawsze mi przydzielają jeden i ten sam " pseudonim " ty
~~Ciemnoniebieski Szafirek niezalogowany
6 października 2024r. o 19:48
Czy obowiązuje polskie prawo obywatela innego kraju ..???czy jest zobowiązany to prawo znać …?

Więc podam ci Jasiu adres i telefon , byś swoje
zapalone wybiegi o ujawnieniu danych wrażliwych
przez nieświadomość , i tylko z przyczyn czysto ludzkiej pomocy drugiemu , a takową była w 100%
możesz tylko między wiersze wsadzić ….
Musisz odpowiedzieć przy składaniu pozwu , jakie poniosłeś przykre doznania poprzez ten jednorazowy
incydent …

Inspektor ochrony danych przetwarzanych zgodnie z RODO:

Dyrektor Biura Ochrony Informacji KGSG - płk SG Krzysztof DZIEDZIC

Al. Niepodległości 100

02-585 Warszawa

Tel. 22 500 40 35

e-mail: [email protected]

A ja zapewniam ciebie że nie przejdzie to bez echa , i udowodnię ci że byłem osobiście u ciebie , w jednej jedynej sprawie z prośbą nie powielania czyichś kłamstw w stosunku do mojej osoby ….

Więc jeszcze raz powtórzę byś się dogłębnie zastanowił czy warto …

~~cały on niezalogowany
6 października 2024r. o 19:53
,,byś swoje zapalone wybiegi o ujawnieniu danych wrażliwych
przez nieświadomość ,''

A nie pisałem że idzie w niepocztyalność.

,,Więc jeszcze raz powtórzę byś się dogłębnie zastanowił czy warto …''

ale jednocześnie grozi
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 października 2024r. o 20:02
nie tłumacz się Lucuś ...nie tłumacz...
ty w swoim braku oceny wagi słów chcesz się brać za jakieś analizy? ...i jeszcze raz przypominam ci że ty nie masz bladego pojęcia o tym czym jest ta twoja wydumana ''adekwatność''...;D
masz przykład z dzisiejszego nawet poranka gdzie nie zaczepiony ,nie obrażony niczym uciekłeś w swoje zwykłe ,wpisane w twoją ''naturę chamstwo...ty bez tego nie potrafisz żyć...

moje ''wyzwiska''?...a cytuj je i porównamy z twoimi...;D
przyjdzie czas i miejsce ?...a oczywiście..
upominałem cię i nawet kiedy sam do mnie zadzwoniłeś w rozmowie próbowałem ci to tłumaczyć...
nie dotarło więc kierując się powiedzeniem -zasiałeś wiatr więc zbierzesz burzę...
wiesz o tym stąd teraz te twoje nerwowe podrygi...
~~Ciemnoniebieski Szafirek niezalogowany
6 października 2024r. o 20:02
Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
albo nie zrozumiałeś , albo ubzdurałeś sobie jakiś podstęp ,,
Nie każdy ma charakter bezdusznego Jasia…!
~~Anonimowy Czosnek niezalogowany
6 października 2024r. o 20:07
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
albo nie zrozumiałeś , albo ubzdurałeś sobie jakiś podstęp ,,
Nie każdy ma charakter bezdusznego Jasia…!

Miękniesz czy ktoś ci się włamał na konto ,łzy widzę ?
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
6 października 2024r. o 20:11
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.

a gdzie ja się i z czego tłumaczę?
nawet gdybym pisał jako ''bolecnauta'' czy ''dawny znajomy'' to czy to by było kłamstwo? ...więc o co ci chodzi?
gdzie tu jakaś by była moja ''wina''? ;D
przecież byliśmy ''znajomymi'' ...czyż nie?

Przeczytaj wpisy tych wymienionych to może coś zrozumiesz, osobiście w to wątpię. Ty mnie podejrzewasz o podanie twoich danych osobowych ja ciebie o to że mnie wyzywasz pisząc pod kilkoma pseudonimami które sobie jak już ci pisałem notuje.

ja cię Lucuś nie podejrzewam...ja jestem tego wręcz pewien...;D
mam na to zresztą niezaprzeczalne dowody...
jeśli Lucuś jesteś pewien że ja gdzieś ci ę jak to piszesz ''wyzywam'' musisz mieć na to konkrety a nie nieść się na fali jakichś swoich fantazji...
ach ty mój ''oficerze śledczy''...;D ....i co wynikło z tych twoich zapisków ?
ja olewam jaki ''nick'' przypisuje mi jakiś algorytm bo ja Lucuś wiem co piszę i guzik mnie obchodzi co pisze jakiś kolejny ''jasio'' czy ''bolecnauta'' a tym bardziej jakiś ''znajomy''...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza