~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.
a gdzie ja się i z czego tłumaczę?
nawet gdybym pisał jako ''bolecnauta'' czy ''dawny znajomy'' to czy to by było kłamstwo? ...więc o co ci chodzi?
gdzie tu jakaś by była moja ''wina''? ;D
przecież byliśmy ''znajomymi'' ...czyż nie?
~~Ciemnoniebieski Szafirek napisał(a): Ktoś uznał ciebie za fachowca , bardzo kompetentnego , przy okazji robiąc ci pozytywną reklamę , a ty … ??
albo nie zrozumiałeś , albo ubzdurałeś sobie jakiś podstęp ,,
Nie każdy ma charakter bezdusznego Jasia…!
~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaskraworóżowy Nawłoć napisał(a): Nie musisz się tłumaczyć jak to nie ty piszesz jako Bolecnauta lub dawny znajomy, winny się tłumaczy.
a gdzie ja się i z czego tłumaczę?
nawet gdybym pisał jako ''bolecnauta'' czy ''dawny znajomy'' to czy to by było kłamstwo? ...więc o co ci chodzi?
gdzie tu jakaś by była moja ''wina''? ;D
przecież byliśmy ''znajomymi'' ...czyż nie?
Przeczytaj wpisy tych wymienionych to może coś zrozumiesz, osobiście w to wątpię. Ty mnie podejrzewasz o podanie twoich danych osobowych ja ciebie o to że mnie wyzywasz pisząc pod kilkoma pseudonimami które sobie jak już ci pisałem notuje.
ja cię Lucuś nie podejrzewam...ja jestem tego wręcz pewien...;D
mam na to zresztą niezaprzeczalne dowody...
jeśli Lucuś jesteś pewien że ja gdzieś ci ę jak to piszesz ''wyzywam'' musisz mieć na to konkrety a nie nieść się na fali jakichś swoich fantazji...
ach ty mój ''oficerze śledczy''...;D ....i co wynikło z tych twoich zapisków ?
ja olewam jaki ''nick'' przypisuje mi jakiś algorytm bo ja Lucuś wiem co piszę i guzik mnie obchodzi co pisze jakiś kolejny ''jasio'' czy ''bolecnauta'' a tym bardziej jakiś ''znajomy''...