~~dawny znajomy napisał(a): Lucuś - nie zapomnij o pampersie. ;]
~~Bolecnauta napisał(a): A któż to taki ? Jak to było Lucuś?
Nie strasz wilka lasem. Ty gościu myślisz że kij ma tylko jeden koniec? Obyś dostał tym drugim bo należy ci się jak psu miska.
Tu też sobie zrób zrzut . ;]
~~Cieszynianka rabatna napisał(a): ~Marengo winne niezalogowany
12 godz. 45 min. temu
Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Zgłoś do moderacji
;]
~~Jasio napisał(a): Jeszcze ślepiów nie umył nie wspominając o zębach a już jątrzy i szuka zwady . Cały chamski Lucjan.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cieszynianka rabatna napisał(a): ~Marengo winne niezalogowany
12 godz. 45 min. temu
Lucek a jak to jest z tym czy byłeś już przesłuchiwany w sprawie podejrzenia że jesteś autorem postu z danymi osobowymi? Byłeś czy jeszcze nie? Ty publikowałeś dane osobowe czy nie ty?
Zgłoś do moderacji
;]
Jaką odpowiedź uznasz za prawdziwą taką sobie wybierz. 1-Byłem przesłuchiwanych i się przyznałam 2- Nie tylko nie podałem dawnych osobowych oszczercy uz DM ale nawet ich nie widziałam na portalu.Dopisane 18.10.2024r. o godz. 08:14:Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Jeszcze ślepiów nie umył nie wspominając o zębach a już jątrzy i szuka zwady . Cały chamski Lucjan.
Bolą adekwatne odpowiedzi? Mają boleć płaczk . Szukasz zaczepki to nie jęczeć jak dostaniesz, to na co zasługujesz.
Ty bezczelny typie. Pierwszy twój wpis to szukanie zaczepki a teraz ty śmiesz komuś zarzucać coś co sam od rana robisz?