~~Cieszynianka rabatkowa napisał(a): Nie . Nie wyzywam to nikogo w tak chamski sposób jak ty. Ty zgubiłeś literkę a mnie wystarczyła kropeczka byś wylazł z nory. A wspomniane ,,żUłte papiery '' to z twojego posta. Nieuku. Teraz jak patrzę na twoje,,ad-persona'' to jestem pewien że niedawne ,,ad Vocen'' też jest twojego autorstwa.
Wszystko jest mojego autorstwa, nie musisz się tłumaczyć, winny się tłumaczy ,ty takie niewiniątko, do rany przyłóż .
Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:11:
~~Grafitowy krokus napisał(a): Kolejny czy ten sam NIEUK?
FACE TO FACE. !!!!!
Nie jestem tu żadnym adwokatem wspomnianego Jasia. To raczej Lucjan będzie go prawdopodobnie potrzebował. A że tak może być , potwierdza to że zawsze kiedy pewne pytanie pada właśnie on podwija kitę. Na proponowane spotkanie face TO face też się nie odważył.
Jak chcę odpowiedzieć prosto w oczy forumowi "janusze" podwijają kity . Ty zapewne jesteś jednym z nich.
Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:17:
~~Daglezja zdobna napisał(a): Lucjan rób zrzuty. Nikt tu nie będzie ci podskakiwał . A jak to było z tymi danymi? Udostępniałeś tu dane osobowe czy nie?
Zrzuty zrobione z całej dzisiejszej " dyskusji" . Kiedyś może się okazać że się przydadzą mojemu prawnikowi , sprawdzi ilu tu jest ", januszy" w kwiatkach.
Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:24:
Łgarzu Grafitowy kiedy i gdzie, możesz przyjść z " koleżanką", z DM.