Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Daglezja zdobna niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:31
Lucjan rób zrzuty. Nikt tu nie będzie ci podskakiwał . A jak to było z tymi danymi? Udostępniałeś tu dane osobowe czy nie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grafitowy krokus niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:39
Kolejny czy ten sam NIEUK?
FACE TO FACE. !!!!!

Nie jestem tu żadnym adwokatem wspomnianego Jasia. To raczej Lucjan będzie go prawdopodobnie potrzebował. A że tak może być , potwierdza to że zawsze kiedy pewne pytanie pada właśnie on podwija kitę. Na proponowane spotkanie face TO face też się nie odważył.
~~Fux niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:40
~~Daglezja zdobna napisał(a): Lucjan rób zrzuty. Nikt tu nie będzie ci podskakiwał . A jak to było z tymi danymi? Udostępniałeś tu dane osobowe czy nie?

A co to za dane były ..??
Ja nóż Treu nara , i komórę ,
daj se siana przygłupie …
~~ niezalogowany
2 listopada 2024r. o 18:41
~Somsiad III niezalogowany
11 min. temu
…..Face of Face

Donkey. ;;]]]
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 19:24
~~Cieszynianka rabatkowa napisał(a): Nie . Nie wyzywam to nikogo w tak chamski sposób jak ty. Ty zgubiłeś literkę a mnie wystarczyła kropeczka byś wylazł z nory. A wspomniane ,,żUłte papiery '' to z twojego posta. Nieuku. Teraz jak patrzę na twoje,,ad-persona'' to jestem pewien że niedawne ,,ad Vocen'' też jest twojego autorstwa.

Wszystko jest mojego autorstwa, nie musisz się tłumaczyć, winny się tłumaczy ,ty takie niewiniątko, do rany przyłóż .

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:11:

~~Grafitowy krokus napisał(a): Kolejny czy ten sam NIEUK?
FACE TO FACE. !!!!!

Nie jestem tu żadnym adwokatem wspomnianego Jasia. To raczej Lucjan będzie go prawdopodobnie potrzebował. A że tak może być , potwierdza to że zawsze kiedy pewne pytanie pada właśnie on podwija kitę. Na proponowane spotkanie face TO face też się nie odważył.

Jak chcę odpowiedzieć prosto w oczy forumowi "janusze" podwijają kity . Ty zapewne jesteś jednym z nich.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:17:

~~Daglezja zdobna napisał(a): Lucjan rób zrzuty. Nikt tu nie będzie ci podskakiwał . A jak to było z tymi danymi? Udostępniałeś tu dane osobowe czy nie?

Zrzuty zrobione z całej dzisiejszej " dyskusji" . Kiedyś może się okazać że się przydadzą mojemu prawnikowi , sprawdzi ilu tu jest ", januszy" w kwiatkach.

Dopisane 02.11.2024r. o godz. 19:24:

Łgarzu Grafitowy kiedy i gdzie, możesz przyjść z " koleżanką", z DM.
~~Grafitowy krokus niezalogowany
2 listopada 2024r. o 19:32
Po co mnie tu zachęcasz do spotkania ? Kiedyś ci takie proponowano i podkuliłeś kitę. ;]]
O jakiej ,,koleżance'' piszesz? Możesz to wyjaśnić ?
~~Różowawa Hortensja niezalogowany
2 listopada 2024r. o 19:33
Wszystkie wpisy są Jana. Algorytm ci tego nie powiedział?
14240
M21W2
2 listopada 2024r. o 19:45
~~Grafitowy krokus napisał(a): Po co mnie tu zachęcasz do spotkania ? Kiedyś ci takie proponowano i podkuliłeś kitę. ;]]
O jakiej ,,koleżance'' piszesz? Możesz to wyjaśnić ?

Tej od plotek i oszczerstw.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy