Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~ONA niezalogowany
7 listopada 2024r. o 16:13
Jak nazwałam swołocz z Gościszowa wiejskimi chamami , to weselny fotograf usunął mi post. Robert podpalił i dmucha aby nie zagasło , a chamy coraz aktywniejsze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
7 listopada 2024r. o 17:43
Widocznie kogoś niesłusznie nazwałeś ,,chamem'' i dlatego usunął :]]]
14240
M21W2
7 listopada 2024r. o 17:57
~~Bolecnauta napisał(a): A mnie nie dziwi że cham broni chama .Pisanie dzisiaj że chamstwo było powodowane chorobą to głupie tłumaczenie a nawet idio/ty/czne. Panie Lucjan. Myślisz że ludzie go tu nie znali? Niektórzy aż za dobrze. I dla pańskiej wiadomości wielu z nich tylko ze złej strony.

" Panie Bolecnauto " Pan nie jest w stanie zrozumieć co napisałem więc coś z " Panem " jest nie tak , nie nazwę " Pana "
NIEUKIEM . Mój wpis nie jest twierdzeniem tylko zapytaniem - Kto jest łajzą i chamem , ten co sobie nie radził sam ze sobą czy ten co wykorzystywał jego stan zdrowia do swoich niecnych celów . powtórzę dużymi literami - KTO JEST ŁAJZĄ I CHAMEM , TEN CO SOBIE NIE RADZI SAM ZE SOBĄ CZY TEN CO WYKORZYSTAŁ JEGO STAN ZDROWIA DO SWOICH NIECNYCH CELÓW .
Odpowie " Pan " na to pytanie czy znów wyzwie mnie od chamów ?
~~stary bolecnauta niezalogowany
7 listopada 2024r. o 20:46

Tu masz odpowiedź.
A mnie nie dziwi że cham broni chama .Pisanie dzisiaj że chamstwo było powodowane chorobą to głupie tłumaczenie a nawet idio/ty/czne. Panie Lucjan. Myślisz że ludzie go tu nie znali? Niektórzy aż za dobrze. I dla pańskiej wiadomości wielu z nich tylko ze złej strony.
Inną odpowiedzią jest to że skoro był chory to dlaczego się nie leczył? Czy kiedyś mu to ,,mecenasie'' zaproponowałeś? Zadajesz panie pytanie na które chcesz odpowiedzi ale jakość ci nieśpieszno by ocenić to co kiedyś tu robił.
~~Brzoskwiniowa Fuksja niezalogowany
7 listopada 2024r. o 21:19

~~stary bolecnauta niezalogowany
15 min. temu

Tu masz odpowiedź.
A mnie nie dziwi że cham broni chama .Pisanie dzisiaj że chamstwo było powodowane chorobą to głupie tłumaczenie a nawet idio/ty/czne. Panie Lucjan. Myślisz że ludzie go tu nie znali? Niektórzy aż za dobrze. I dla pańskiej wiadomości wielu z nich tylko ze złej strony.
Inną odpowiedzią jest to że skoro był chory to dlaczego się nie leczył? Czy kiedyś mu to ,,mecenasie'' zaproponowałeś? Zadajesz panie pytanie na które chcesz odpowiedzi ale jakość ci nieśpieszno by ocenić to co kiedyś tu robił.

Jakie to cieniutkie tłumaczenie ,
Uważasz że Szwedzi są intelektualnie daleko z tyłu za Polską …??? Ja nóż ..??
Polecam porozmawiaj z lekarzami którzy prowadzą takich pacjentów jakim był PzD , zapewniam ciebie że
będziesz zaskoczony , moze zrozumiesz…? A może i nie , ? jaką krzywdę wyrządziłeś temu człowiekowi …
Na 100 osób uzależnionych , jest ułamek który dal sobie radę , i dzisiaj nadal jest Alko tylko tzw Suchym … , nie pozwalają profesorowie nauk o uzależnieniu cukierka w którego składzie jest cząsteczkowa ilość
alkoholu……
Więc przestań tu pierdy pisać o jakiejś nauczce i przeciągnięciu po korytarzach sądu …
Jedyne to powinienes wstydzić się siebie samego …!!!
~~ niezalogowany
7 listopada 2024r. o 22:06
A mnie się wydaje że teraz kogoś innego przeciągnie po korytarzu sądu. I słusznie . Trzeba było kiedyś zasponsorować temu łajzie wyjazd do Szwecji .
A krzywdach tu nie pisz bo są tu tacy którym sporo ich wyrządził.
~~Brzoskwiniowa Fuksja napisał(a): A mnie się wydaje że teraz kogoś innego przeciągnie po korytarzu sądu. I słusznie . Trzeba było kiedyś zasponsorować temu łajzie wyjazd do Szwecji .
A krzywdach tu nie pisz bo są tu tacy którym sporo ich wyrządził.

Tu masz odpowiedź.
A mnie nie dziwi że cham broni chama .
~~Oliwkowa Wierzba niezalogowany
7 listopada 2024r. o 23:11
~~ napisał(a): A mnie się wydaje że teraz kogoś innego przeciągnie po korytarzu sądu.

Niech ci sie wydaje dalej.
~~Poddaszana mizerotka niezalogowany
7 listopada 2024r. o 23:33
Ten z poddasza to pospolita szuja. PZD był alkoholikiem ale z nikim nie popadł w konflikt tylko z nim. Poczucie dumy z takiej sprawy to dno i muł. Jedyne co PZD zrobił źle to pisanie publicznie że da po mordzie temu gnojowi. A przecież mógł to zrobić po cichu i wytrzeć jego ryj o glebe.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.