Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
9 listopada 2024r. o 7:32
~~M21W2 napisał(a): Wcześniej się dzisiaj obudziłem i przysięgłem sobie,że przez ten długi weekend nie dam się sprowokować.

I po co ci to było, jakiś PUSTY skopał ci tyłek . Ten Pustak jak zobaczy M21W2 od razu traci rozum i wpada w szał. Co teraz będzie aż strach pomyśleć , jednego jestem pewien, jadu jamu nie zabraknie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik niezalogowany
9 listopada 2024r. o 7:38
14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest F..a...lc...o , chciałem nr.telefonu F..a..l...co -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

M21W2 2 min. temu ......................01. 03

Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra Lucjanie rozumiem
...................
Taka dyskusja Tobie odpowiada , jeżeli tak to dziękuję , nie pisze się .
Wiesz co jest najgłupsze , porównujesz innych do siebie .

takie to oto ''dyskusje'' prowadzili kiedyś ''przyjaciele''...;D
9 listopada 2024r. o 7:42
''jakiś''?
to twój ''algorytm'' nie powiedział ci że to ja? ;D
musisz chyba zrobić jakąś ''aktualizację'' bo czyje wpisy będziesz kopiował?
racja...ty WSZYSTKIE kopiujesz do swojego KAPOWNICZKA....;D
9 listopada 2024r. o 7:50
Pannazdzieckiem 5 ................. 20....... o 17:26

Dobry wieczór Misiu . Może do swoich problemów doliczysz również tego pedała , plantatora

Sie ma Lucjanie ... gdybyś miał ochotę na piwo , wal jak w dym :) Uwielbiam Mądrych Ludzi ... A pamiętasz Panią Annę Walentynowicz ?

Ja pamiętam :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie.

M21W2 9 min. temu 10.09 ....................

Janusz , NIE
NIE
NIE
Nie nazwałeś mnie pe-da-łem
Zgłoś do moderacji

widzisz Lucuś?...a ty mnie tu wyzywałeś od ''parów''...;D
~~Somsiad I niezalogowany
9 listopada 2024r. o 7:52
Przecież to widać , to słychać , to czuć …!!!
Ja nóż . … w „DYLETANCKI” sposób przybrał skórę
niezalogowanego M21M2 …!
wpisał coś tam …coś tam …;););)
by ponownie po odpowiedniej pauzie
skomentować swój własny post….
Prostactwo/ manipulacja i brak szacunku ,
nawet dla samego siebie nie posiada „Ja nóż”
Więc w ramach solidarności forumowej , oraz
Empatii dla innych ludzi , proszę o zrozumienie
dla człowieka chorego……nawet w sprawie
kontrowersyjnej sytuacji pozwu PzD ,
Kiedy chory , pozywa chorego, nie powinno mieć
to skutku prawnego …..!
Wyrok powinien być anulowany!!!

~~Wiem i powiem niezalogowany
9 listopada 2024r. o 8:04
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): 14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest F..a...lc...o , chciałem nr.telefonu F..a..l...co -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

M21W2 2 min. temu ......................01. 03

Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra Lucjanie rozumiem
...................
Taka dyskusja Tobie odpowiada , jeżeli tak to dziękuję , nie pisze się .
Wiesz co jest najgłupsze , porównujesz innych do siebie .

takie to oto ''dyskusje'' prowadzili kiedyś ''przyjaciele''...;D

Wiem że to ty chciałeś telefon do Lucjana aby go wpuścić w maliny. Nie łżyj teraz że było inaczej. Są ludzie którzy to słyszeli.
~~Biały bór niezalogowany
9 listopada 2024r. o 8:04
Dowiedziałem się kim jest F..a...lc...o , chciałem nr.telefonu F..a..l...co -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał . Prosząc zarazem o podawanie dalej , gdyby jakaś osoba potrzebowała
pomocy przy okazji , płytki /łazienki i prace ogólnobudowlane , nawet nawiązał kontakt telefoniczny z Jurkiem , który poszukiwał wykonawcy łazienki własnego domu w Niemczech , po wysłaniu zdjęć prac wykonanych , Jurek jednak zrezygnował , nie znam przyczyny rezygnacji…
~~Brzydzimy się kapusiami niezalogowany
9 listopada 2024r. o 8:07
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): ja też ...;D
teraz kawusia i przegląd ''prasy '' codziennej...
M21W2 NIE DASZ SIĘ SPROWOKOWAĆ?...A GDZIE KTOS CIĘ ROWOKUJE?
a kim ty jesteś by poświęcać ci czas?..ot taki chłopek -roztropek nie mający praktycznie nic do powiedzenia któremu ''chemitrale'' (pamiętasz? ) poczyniły poważne szkody w tym by procesy myślowe przebiegały w niezakłócony sposób...;D

popatrz na mnie...ja to co innego...
popatrz jak sporo czasu poświęcają mi Rysie ,Hansy i jakieś Gerdy...
nie wspomnę o jakichś złocieniach i psiankach...ale to przecież jeden ''wuj''...;D

prawda M21W2?
jeden ''wuj''...;D

aha...rób ''zrzuta'' bo jak wczoraj oznajmiłeś twój KAPOWNIK ;D przypomina objętością grubość pięcioksiągu Fenimore Coopera...;D

a żeby wprowadzić tu ''nastrój'' za kilka minut postaram się tu coś dorzucić ...
tak abyś miał co przedstawić swojemu adwokatowi..;D

Oj tro llj anie kto by chciał z takim obrzydliwie podłym gnomem rozmawiać ? Tylko ty sam ze sobą . Nikt cię tu nie oczekuje. W każdym wątku na portalu i nie tylko na tym szukasz poklasku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza