~~M21W2 napisał(a): Wcześniej się dzisiaj obudziłem i przysięgłem sobie,że przez ten długi weekend nie dam się sprowokować.
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): 14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .
Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest F..a...lc...o , chciałem nr.telefonu F..a..l...co -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
M21W2 2 min. temu ......................01. 03
Pannazdzieckiem napisał(a): No dobra Lucjanie rozumiem
...................
Taka dyskusja Tobie odpowiada , jeżeli tak to dziękuję , nie pisze się .
Wiesz co jest najgłupsze , porównujesz innych do siebie .
takie to oto ''dyskusje'' prowadzili kiedyś ''przyjaciele''...;D
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): ja też ...;D
teraz kawusia i przegląd ''prasy '' codziennej...
M21W2 NIE DASZ SIĘ SPROWOKOWAĆ?...A GDZIE KTOS CIĘ ROWOKUJE?
a kim ty jesteś by poświęcać ci czas?..ot taki chłopek -roztropek nie mający praktycznie nic do powiedzenia któremu ''chemitrale'' (pamiętasz? ) poczyniły poważne szkody w tym by procesy myślowe przebiegały w niezakłócony sposób...;D
popatrz na mnie...ja to co innego...
popatrz jak sporo czasu poświęcają mi Rysie ,Hansy i jakieś Gerdy...
nie wspomnę o jakichś złocieniach i psiankach...ale to przecież jeden ''wuj''...;D
prawda M21W2?
jeden ''wuj''...;D
aha...rób ''zrzuta'' bo jak wczoraj oznajmiłeś twój KAPOWNIK ;D przypomina objętością grubość pięcioksiągu Fenimore Coopera...;D
a żeby wprowadzić tu ''nastrój'' za kilka minut postaram się tu coś dorzucić ...
tak abyś miał co przedstawić swojemu adwokatowi..;D