Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Jagoda kamczacka niezalogowany
8 listopada 2024r. o 9:24
To zwykły krętacz i konfabulant . A jeśli pisze się o tym publicznie że podejrzewa się go o to że on jest autorem podawania tu danych wrażliwych to coś musi być na rzeczy. Tym bardziej że gość chyba nigdy temu otwarcie nie zaprzeczył . Dlaczego?
No chyba że coś przeoczyłem.
No i ta tak bezdennie głupie tłumaczenie kogoś kogo całe forum zna z niezbyt ciekawej strony. Tego który sam o sobie przecież pisał że jest chamem i alkoholikiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Daglezja pnąca niezalogowany
8 listopada 2024r. o 11:49
Ktoś kto czuje się mocny ,wygrany nie pisze z góry o mających nastąpić długich procesach.
Stąd można domniemywać że w tej chwili jest os,ra.ny po pachy.
14240
M21W2
8 listopada 2024r. o 12:07
Bolecnauto , Janusz może coś tłumaczyć tobie , moje " nie dam się sprowokować " odnosiło się do pisania czegokolwiek o PzD , to jest to co jest wodą na młyn Janusza .
Kolana zmiękły Januszowi , pisał że jest pewny że to ja udostępniłem jego dane osobowe , obecnie mięczak widocznie coś zrozumiał i wymienia trzech i pisze o prawdopodobieństwie , mam skany i kserokopie jego wpisów , ostatni wpis też jest niczym innym jak pomówieniem tym razem trzech .
" Milicjant " Janusz zgłosił na Policję , mógł swoje podejrzenia im przekazać . jaki ma w tym cel , zniesławić , pomówić czy to co jemu weszło w krew , oszczerstwa .
" Adwokacie " co ciebie obchodzi " jak to było z tym " pedałem plantatorem " , ciekawość " bazarowej przekupki " ? , uzasadnij dlaczego pytasz , co ciebie ciebie interesuje , moja reakcja czy wykorzystanie tego wpisu przez Janusza .

Dopisane 08.11.2024r. o godz. 12:07:

~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): teraz już nie sypiecie otwarcie z taką ochotą wyzwiskami

Nie wyzywasz nie jesteś wyzywany , pochwalam , posłuchałeś rady redaktora Marcina , przypomnę - " nie wyzywaj nie będziesz wyzywany " .

14240
M21W2
8 listopada 2024r. o 17:57
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): o proszę ...to już ''wodą na młyn''?
zdecyduj się w końcu...;D

Bolecnauto , Janusz może coś tłumaczyć tobie , moje " nie dam się sprowokować " odnosiło się do pisania czegokolwiek o PzD , to jest to co jest wodą na młyn Janusza . Powtórzyłem czego nie zrozumiałeś - Bolecnauto .
TWOJE bezmyślne pytania i odpowiedzi to twój znak rozpoznawczy

~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): ''gościu ..są trzy możliwości i piszę o tym otwartym tekstem ...

gościu , pierwsze twoje wpisy sugerowały że podejrzewasz trzech wymienionych przez ciebie , po dyskusji z Jurkiem uznałeś że to na sto procent ujawniłem te dane a Jurek swoimi wpisami to udowodnił , stając w mojej obronie .
Ja też mam zrzuty ekranu i kserokopie w teczce o których też możesz się dowiedzieć , będę w sądzie w roli oskarżonego lub świadka . Ty podejrzewasz trzech ja podejrzewam że piszesz za co najmniej trzech w ciągu jednego dnia , skanuję i kopiuję wszystkie wpisy dzienne .

" i nie kłam o jakiejś swojej reakcji bo takiej nie było...Lucek?"

NIE wiem czy przypadek czy raz napisałeś prawdę , po wpisie PzD o " ...e plantatorze " nie było mojej reakcji , była moja reakcja przeciwko tobie kiedy to aby pogrążyć PzD z lubością to powtarzałeś , po latach ponownie do tego wracasz , w jakim niecnym celu mogę się domyślać , lepiej być " marnym lawirantem " niż takim jak ty podłym nikczemnikiem .

" skończ już z tymi pierdami o adminie...adminie którego niedawno sam określiłeś C.E.N.Z.O. R.E.M "

Tu cię boli , ma boleć , nie znosisz prawdy o tobie , mnie to nie dziwi , jest okrutna .
W moim przypadku co prawda bardzo rzadko nie wiem dlaczego CENZURUJĄ wpisy o Tusku , i nie omieszkam o tym pisać .
Dlaczego wczoraj nie odpowiedziałem Kasztanowcowi , uznałem że tym kasztanowcem możesz być ty , po dzisiejszym wpisie jestem nieomal pewny że miałem rację , zmieniasz pseudonimy i sposób pisania częściej niż skarpetki i majtki .

Dopisane 08.11.2024r. o godz. 16:24:

~~Jagoda kamczacka napisał(a): To zwykły krętacz i konfabulant . A jeśli pisze się o tym publicznie że podejrzewa się go o to że on jest autorem podawania tu danych wrażliwych to coś musi być na rzeczy. Tym bardziej że gość chyba nigdy temu otwarcie nie zaprzeczył . Dlaczego?
No chyba że coś przeoczyłem.
No i ta tak bezdennie głupie tłumaczenie kogoś kogo całe forum zna z niezbyt ciekawej strony. Tego który sam o sobie przecież pisał że jest chamem i alkoholikiem.

Napiszę publicznie że jesteś tym którego dane zostały upublicznione , piszę publicznie , to coś musi być na rzeczy . Twoje argumenty bawią i śmieszą , pisz częściej .

Dopisane 08.11.2024r. o godz. 17:57:

~~Kasztanowatordzawy Pustynnik napisał(a): wszystko kopiujesz...ło matko...to ile ''tomów'' już masz?...nie prościej zrzucić ci posty z całego forum?...powiedzmy tak od ...2015 ?

ABYŚ ZROZUMIAŁ PISZĘ DUŻYMI LITERAMI , WSZYSTKO SKANUJĘ , I KOPIUJĘ Z OSTATNICH NASZTCH DYSKUSJI .
JAK DZIECKU WYJAŚNIAM , JESTEM PEWIEN ŻE W CIĄGU JEDNEGO DNIA PISZESZ ZMIENIAJĄC PISMO I PSEUDONIMY KILKAKROTNIE , ROBISZ SZTUCZNY TŁOK NA FORUM .
Stosujesz metody oczerniania rodem z PRL- owkiej bezpieki .

" 'przeciwko mnie''?... nie Lucuś ...przyznałeś mi rację...;"

Jaką inną odpowiedź mogłem dać tobie na pytanie " czy zaprzeczę że PzD to napisał "skoro wkleiłeś jego wpis próbując w ten niecny sposób wciągnąć mnie w swoje obrzydliwe zagrywki .

Reszta bez komentarza , jest to mój ostatni wpis , niech Śp . Piotr spoczywa w spokoju .

Zastosowana autokorekta

~~Kawowy Rozmaryn niezalogowany
8 listopada 2024r. o 20:30
~~Daglezja pnąca napisał(a): Ktoś kto czuje się mocny ,wygrany nie pisze z góry o mających nastąpić długich procesach.
Stąd można domniemywać że w tej chwili jest os,ra.ny po pachy.

Ofajtany po pachy będzie ten któremu wydaje się że
wygrał w STSie , Ja nóż porównaj nazwane przez ciebie dane (bardzo) wrażliwe, z dowodem osobistym
, czy czasem nie ma tam błędu …???
~~Ja-nóż niezalogowany
8 listopada 2024r. o 21:24
Głupiec z ciebie .
A że .../sz w gacie to i próbujesz tu rżnąć głupa .

Zastosowana autokorekta

~~M21W2 niezalogowany
9 listopada 2024r. o 5:16
Wcześniej się dzisiaj obudziłem i przysięgłem sobie,że przez ten długi weekend nie dam się sprowokować.
~~Kasztanowatordzawy Pustynnik niezalogowany
9 listopada 2024r. o 6:41
ja też ...;D
teraz kawusia i przegląd ''prasy '' codziennej...
M21W2 NIE DASZ SIĘ SPROWOKOWAĆ?...A GDZIE KTOS CIĘ ROWOKUJE?
a kim ty jesteś by poświęcać ci czas?..ot taki chłopek -roztropek nie mający praktycznie nic do powiedzenia któremu ''chemitrale'' (pamiętasz? ) poczyniły poważne szkody w tym by procesy myślowe przebiegały w niezakłócony sposób...;D

popatrz na mnie...ja to co innego...
popatrz jak sporo czasu poświęcają mi Rysie ,Hansy i jakieś Gerdy...
nie wspomnę o jakichś złocieniach i psiankach...ale to przecież jeden ''wuj''...;D

prawda M21W2?
jeden ''wuj''...;D

aha...rób ''zrzuta'' bo jak wczoraj oznajmiłeś twój KAPOWNIK ;D przypomina objętością grubość pięcioksiągu Fenimore Coopera...;D

a żeby wprowadzić tu ''nastrój'' za kilka minut postaram się tu coś dorzucić ...
tak abyś miał co przedstawić swojemu adwokatowi..;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!