Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złocisty kruszec niezalogowany
8 listopada 2024r. o 6:46
I stał się cud , z niby największej afery przed sądem
pozostał , tylko na poddaszu smród ….
kto mieczem walczy , od miecz ginie
gdy się podkłada koledze świnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtawobrunatna Lilia niezalogowany
8 listopada 2024r. o 6:49
wystarczy poszukać w archiwum a znajdzie się jego wypowiedzi i znajdzie się część z tych z którymi popadł w konflikt i to poważny...tylko trzeba chcieć to zrobić lub wiedzieć jak...
jak masz ''mizerotko '' z tym problem podpowiem- poszukaj postów sprzed kilku lat w ''bajaniu przyjaciół '' ...to temat gdzie wprost mu pisano by w nim nie pisał ...;D
jednak łatwiej jest przecież jak ta ''mizerotka'' powyżej coś tam pierdnąć i zniknąć ...
duma?....ja czuję pewną satysfakcję że łajza została przez sąd ''przeczołgana'' a później tydzień -dzień w dzień- sam tu się czołgał...
''mizerotko'' co ta łajza zaczęła natychmiast po przeprosinach robić?...pamiętasz?
natychmiast wróciła do tego samego....wyzwisk ,obelg itd. ...co zrobiłem?
złożyłem kolejny wniosek o ściganie i zapowiedziałem mu że tym razem już będzie ...no mercy...;D

ale sprawiedliwość dopadła go wcześniej...
przyszła kostucha ,zrobiła ''ciach'' i ...nastąpił miserable end...:D

JAKIEGOŚ DUPKA NIC TO NIE NAUCZYŁO ....nie wyciągnął z tego żadnych wniosków więc nie czekałem tak długo jak z tamtą łajzą i mamy to co mamy ...
a mamy to ...G-RSD -3......./25 ...
tylko tym razem zajdzie pewna zmiana ...ale to już ''tajemnica lasu''...;D

pamiętacie ?....TIK-TAK....TIK -TAK....TIK-TAK....
~~tiki taki niezalogowany
8 listopada 2024r. o 6:55
~~Żółtawobrunatna Lilia napisał(a): wystarczy poszukać w archiwum a znajdzie się jego wypowiedzi i znajdzie się część z tych z którymi popadł w konflikt i to poważny...tylko trzeba chcieć to zrobić lub wiedzieć jak...
jak masz ''mizerotko '' z tym problem podpowiem- poszukaj postów sprzed kilku lat w ''bajaniu przyjaciół '' ...to temat gdzie wprost mu pisano by w nim nie pisał ...;D
jednak łatwiej jest przecież jak ta ''mizerotka'' powyżej coś tam pierdnąć i zniknąć ...
duma?....ja czuję pewną satysfakcję że łajza została przez sąd ''przeczołgana'' a później tydzień -dzień w dzień- sam tu się czołgał...
''mizerotko'' co ta łajza zaczęła natychmiast po przeprosinach robić?...pamiętasz?
natychmiast wróciła do tego samego....wyzwisk ,obelg itd. ...co zrobiłem?
złożyłem kolejny wniosek o ściganie i zapowiedziałem mu że tym razem już będzie ...no mercy...;D

ale sprawiedliwość dopadła go wcześniej...
przyszła kostucha ,zrobiła ''ciach'' i ...nastąpił miserable end...:D

JAKIEGOŚ DUPKA NIC TO NIE NAUCZYŁO ....nie wyciągnął z tego żadnych wniosków więc nie czekałem tak długo jak z tamtą łajzą i mamy to co mamy ...
a mamy to ...G-RSD -3......./25 ...
tylko tym razem zajdzie pewna zmiana ...ale to już ''tajemnica lasu''...;D

pamiętacie ?....TIK-TAK....TIK -TAK....TIK-TAK....

Pamiętamy pamiętamy . Ale ktokolwiek będzie przez Jana pozwany będzie miał wsparcie. Jan zostanie sprowadzony na ziemię do poziomu na jaki zasługuje. Kim ty Janie jesteś ? Tylko miernym intrygantem. Szuja to szuja i tyle w temacie.
8 listopada 2024r. o 6:56
~~Złocisty kruszec napisał(a): I stał się cud , z niby największej afery przed sądem
pozostał , tylko na poddaszu smród ….
kto mieczem walczy , od miecz ginie
gdy się podkłada koledze świnie

nie ,nie...
kostucha z mieczem nie chodzi...;D

zrobiła ''ciach'' i po ''koledze'' ...twoim ...
bo ostatnie dni spędził tu na forum samotny jak palec e zadzie...;D
pomijając dwóch czy trzech ''kolegów'' po których też ''jechał'' a którzy dzisiaj ten jakże wstydliwy dla nich temat omijają...;D

a ja wręcz z lubieżnym uśmiechem lubię im to przypominać...;D
8 listopada 2024r. o 7:06
~~tiki taki napisał(a):
Ktoś napisał:
Pamiętamy pamiętamy . Ale ktokolwiek będzie przez Jana pozwany będzie miał wsparcie. Jan zostanie sprowadzony na ziemię do poziomu na jaki zasługuje. Kim ty Janie jesteś ? Tylko miernym intrygantem. Szuja to szuja i tyle w temacie.

a pamiętasz jakie to ''wsparcie'' miała mieć tamta łajza?
i co?.. samotnie ,załamującym się głosem próbował cos tłumaczyć...

pamiętasz jak to jedna z ''bolecnautek'' która pisała do niego ''pan lepkie ręce''...;D sugerowała by redakcja wysłała tam swojego dziennikarza?

gościu ... nie wiesz co piszesz bo gdzie tu jakaś moja ''intryga''?
pozwałem frajera za to co zrobił i za to co robił ...teraz zrobiłem to samo z kolejnym frajerem...;D
więc określ tu gdzie ta moja ''intryga''?

'' Ale ktokolwiek będzie przez Jana pozwany będzie miał wsparcie.''

''ktokolwiek''?
gościu ..są trzy możliwości i piszę o tym otwartym tekstem ...
PanM
Lucjan
Jurek
taką widzę kolejność w prawdopodobieństwie chociaż dwa pierwsze miejsca mogą się zamienić...

~~Lucjan niezalogowany
8 listopada 2024r. o 7:38
Nie dam się sprowokować.
14240
M21W2
8 listopada 2024r. o 8:16
Ja też nie dam się sprowokować, grzanie tematu jest młynem na wodę tego nikczemnika Janusza.
~~Bolecnauta niezalogowany
8 listopada 2024r. o 8:32
Za późno Lucjanie. Trzeba było tym myśleć kiedy Janusz ci coś tłumaczył.
A teraz wiesz że sam na siebie bata kręciłeś wypisując swoje chamskie komentarze i masz miękkie kolana.
Co to jest ,,grzanie tematu młynem na wodę''?
Nie sądzisz ty ,,intelektualisto'' ze coś ci się popieprzyło?
Jak to było z tym ,,pedałem plantatorem''? Przypomniało ci się już jak to PzD tak o tobie pisał?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy