~~Żółtawobrunatna Lilia napisał(a): wystarczy poszukać w archiwum a znajdzie się jego wypowiedzi i znajdzie się część z tych z którymi popadł w konflikt i to poważny...tylko trzeba chcieć to zrobić lub wiedzieć jak...
jak masz ''mizerotko '' z tym problem podpowiem- poszukaj postów sprzed kilku lat w ''bajaniu przyjaciół '' ...to temat gdzie wprost mu pisano by w nim nie pisał ...;D
jednak łatwiej jest przecież jak ta ''mizerotka'' powyżej coś tam pierdnąć i zniknąć ...
duma?....ja czuję pewną satysfakcję że łajza została przez sąd ''przeczołgana'' a później tydzień -dzień w dzień- sam tu się czołgał...
''mizerotko'' co ta łajza zaczęła natychmiast po przeprosinach robić?...pamiętasz?
natychmiast wróciła do tego samego....wyzwisk ,obelg itd. ...co zrobiłem?
złożyłem kolejny wniosek o ściganie i zapowiedziałem mu że tym razem już będzie ...no mercy...;D
ale sprawiedliwość dopadła go wcześniej...
przyszła kostucha ,zrobiła ''ciach'' i ...nastąpił miserable end...:D
JAKIEGOŚ DUPKA NIC TO NIE NAUCZYŁO ....nie wyciągnął z tego żadnych wniosków więc nie czekałem tak długo jak z tamtą łajzą i mamy to co mamy ...
a mamy to ...G-RSD -3......./25 ...
tylko tym razem zajdzie pewna zmiana ...ale to już ''tajemnica lasu''...;D
pamiętacie ?....TIK-TAK....TIK -TAK....TIK-TAK....
~~Złocisty kruszec napisał(a): I stał się cud , z niby największej afery przed sądem
pozostał , tylko na poddaszu smród ….
kto mieczem walczy , od miecz ginie
gdy się podkłada koledze świnie
~~tiki taki napisał(a):Ktoś napisał:
Pamiętamy pamiętamy . Ale ktokolwiek będzie przez Jana pozwany będzie miał wsparcie. Jan zostanie sprowadzony na ziemię do poziomu na jaki zasługuje. Kim ty Janie jesteś ? Tylko miernym intrygantem. Szuja to szuja i tyle w temacie.
a pamiętasz jakie to ''wsparcie'' miała mieć tamta łajza?
i co?.. samotnie ,załamującym się głosem próbował cos tłumaczyć...
pamiętasz jak to jedna z ''bolecnautek'' która pisała do niego ''pan lepkie ręce''...;D sugerowała by redakcja wysłała tam swojego dziennikarza?
gościu ... nie wiesz co piszesz bo gdzie tu jakaś moja ''intryga''?
pozwałem frajera za to co zrobił i za to co robił ...teraz zrobiłem to samo z kolejnym frajerem...;D
więc określ tu gdzie ta moja ''intryga''?
'' Ale ktokolwiek będzie przez Jana pozwany będzie miał wsparcie.''
''ktokolwiek''?
gościu ..są trzy możliwości i piszę o tym otwartym tekstem ...
PanM
Lucjan
Jurek
taką widzę kolejność w prawdopodobieństwie chociaż dwa pierwsze miejsca mogą się zamienić...