Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 11:19
Błaźnie Jaśminowcu , od kiedy jestem na forum demaskuję twoje kłamstwa i oszczerstwa , to się nigdy nie zmieni .
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): wysłałeś mi widokówkę ze ''stolycy'' gdzie sam dreptałeś rąsia w rąsie z faszystami?
obiecałeś a dane moje przecież dobrze znasz skoro je tu publikowałeś...

O kurna nie wiedziałem że idąc w marszu z rodzinami z małymi dziećmi nie rzadki na wózku idę rąsia w rąsię z faszystami .
Jasiu a może Jasio z taką pewnością milicjanta twierdzisz że ja opublikowałem twoje dane , coś w tym jest , zmarnowałeś
swój talent , byłby z ciebie doskonały pałkarz .

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Borówka ogrodowa niezalogowany
12 listopada 2024r. o 11:43
Zaprzecz tu w jasny sposób i otwarty że nie publikowałeś tu jego danych i sprawa będzie bardziej przejrzysta a nie wijesz się jak glista na haczyku.
Nie bądź ,,nie rzadki '' tylko pokaż jaki to jesteś prawdomówny twardziel.]]
14240
M21W2
12 listopada 2024r. o 11:53
~~Borówka ogrodowa napisał(a): Zaprzecz tu w jasny sposób i otwarty że nie publikowałeś tu jego danych i sprawa będzie bardziej przejrzysta a nie wijesz się jak glista na haczyku.
Nie bądź ,,nie rzadki '' tylko pokaż jaki to jesteś prawdomówny twardziel.]]

Masz upoważnienie do reprezentowania " poszkodowanego " ? , to byłby niespotykany przypadek aby Borówka ogrodowa była adwokatem . Może Janusz wie co robi , znalazłeś błąd i pokażesz jemu on też błądzi .
~~Borówka ogrodowa niezalogowany
12 listopada 2024r. o 12:56
Gościu dociera do ciebie to że ktoś kto by miał w tym czyste sumienie napisał by o tym po prostu -nie zamieszczałem tu niczyich danych osobowych. Tu nie trzeba być żadnym adwokatem by domyślić się że nie pisząc o tym jesteś po samą szyję unurzany w tym gów---nie jakie sam tu dla siebie być może stworzyłeś.
~~ niezalogowany
12 listopada 2024r. o 15:13
Ale du--r-eń z ciebie. A dlaczego nie będę ci tłumaczył. Za głupotę trzeba płacić i kto wie czy nie zapłacisz . Chyba że Janusz nie zdąży zrobić zrzutu tego postu.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 listopada 2024r. o 15:54
posprawdzałem kilka tematów i teraz wracam do filmu...
odcinki średnio godzinę - dziesięć/piętnaście minut a więc nara...
~~może lucjan niezalogowany
12 listopada 2024r. o 17:08
nie zamieszczałem tu niczyich danych osobowych,

tak mi dopomoz buk i szatan
~~Do tchórza i prowokatora j t niezalogowany
12 listopada 2024r. o 17:47
~~ napisał(a): Ale du--r-eń z ciebie. A dlaczego nie będę ci tłumaczył. Za głupotę trzeba płacić i kto wie czy nie zapłacisz . Chyba że Janusz nie zdąży zrobić zrzutu tego postu.

A ty co cieniasie malinowy. Podkuliłeś swój obabrany ogonek i po prośbie do mordora aby pousuwał niektóre nie pasujące ci wpisy. Jesteś tchórz intrygant i naiwniak. Kapuś to kapuś.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.