~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]
To nie Lucek, tylko jego brajdak co z miotłą po placu lata :)
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]
~~Garius napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]
„Brajdak” , skąd to znamy , pewnie jakiś schowany do wora .. zważaj z nawijką bo po rajtach pojedziemy i na dzbanie będziesz szamać…ha ha ha ,
Gdzie „Garowałeś” , Sztum , Wronki ..a może gumowe dzwonki … nawijaj ile razy klapę wybijałeś , ratunku u klawiszy szukałeś …??
Widzisz obszczymurku, tej nawijki "tata" Wacek Cię nauczył ? to musiałeś źle dosłyszeć bo nie garius tylko garus się nawija :) napewno byłeś grypser jojo w schowku co? :)
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Garius napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]
„Brajdak” , skąd to znamy , pewnie jakiś schowany do wora .. zważaj z nawijką bo po rajtach pojedziemy i na dzbanie będziesz szamać…ha ha ha ,
Gdzie „Garowałeś” , Sztum , Wronki ..a może gumowe dzwonki … nawijaj ile razy klapę wybijałeś , ratunku u klawiszy szukałeś …??
Widzisz obszczymurku, tej nawijki "tata" Wacek Cię nauczył ? to musiałeś źle dosłyszeć bo nie garius tylko garus się nawija :) napewno byłeś grypser jojo w schowku co? :)
„Garus”to ty na dzbanie …
A w dzbanie podawano ci szamanie