Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
18 listopada 2024r. o 23:00
~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]

To nie Lucek, tylko jego brajdak co z miotłą po placu lata :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Garius niezalogowany
18 listopada 2024r. o 23:13
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]

„Brajdak” , skąd to znamy , pewnie jakiś schowany do wora .. zważaj z nawijką bo po rajtach pojedziemy i na dzbanie będziesz szamać…ha ha ha ,
Gdzie „Garowałeś” , Sztum , Wronki ..a może gumowe dzwonki … nawijaj ile razy klapę wybijałeś , ratunku u klawiszy szukałeś …??
~~Kasztanowy Pierwiosnek niezalogowany
18 listopada 2024r. o 23:21
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]

Poczekam aż Donalda dobrobyt ci w oczy zajrzy, za 5 Euro na godzinkę , przyjmę cię do pracy ..

~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
18 listopada 2024r. o 23:34
~~Garius napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]

„Brajdak” , skąd to znamy , pewnie jakiś schowany do wora .. zważaj z nawijką bo po rajtach pojedziemy i na dzbanie będziesz szamać…ha ha ha ,
Gdzie „Garowałeś” , Sztum , Wronki ..a może gumowe dzwonki … nawijaj ile razy klapę wybijałeś , ratunku u klawiszy szukałeś …??

Widzisz obszczymurku, tej nawijki "tata" Wacek Cię nauczył ? to musiałeś źle dosłyszeć bo nie garius tylko garus się nawija :) napewno byłeś grypser jojo w schowku co? :)
~~Jaskrawoniebieska Pysznogłówka niezalogowany
19 listopada 2024r. o 0:47
Ktoś napisał: ~~Garius napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): No ja też nie wiedziałem że listownie powiadomiono cię o kolejnym rodzeństwie z drugiego tatusia. Pierwiosnku. ;]]

Widzisz obszczymurku, tej nawijki "tata" Wacek Cię nauczył ? to musiałeś źle dosłyszeć bo nie garius tylko garus się nawija :) napewno byłeś grypser jojo w schowku co? :)

„Garus”to ty na dzbanie …
A w dzbanie podawano ci szamanie

~~Zielonobiały Klon niezalogowany
19 listopada 2024r. o 6:11
;D

ale tu ''swojskie klimaciki''...;D
a teraz tu się pisze czy ''nawija''? pytam bo ''ekspert'' w dziedzinie ''językoznawstwa'' który chwalił się tu pobytem na ''uczelni'' w Zarembie już o tym nie napisze...;D
~~Zielonobiały Klon niezalogowany
19 listopada 2024r. o 7:48
''Instytut im. ks. Henryka Jankowskiego został utworzony w 2006 r. Jego prezesem został 29-letni dziś Mariusz Olchowik, były ministrant i działacz Młodzieży Wszechpolskiej. Instytut miał zbierać dokumenty na temat roli Kościoła katolickiego w historii PRL. A sprzedawał wino i wodę mineralną z wizerunkiem prałata.

W ub. roku telewizja TVN ujawniła nieprawidłowości w instytucie, pokazując m.in., jak Olchowik groził śmiercią jednemu ze swoich kontrahentów.

Ostatecznie Olchowik podał się do dymisji, a ks. Jankowski pod naciskiem metropolity gdańskiego abp Sławoja Leszka Głódzia zdecydował się zamknąć instytut. Duchowny zastrzegał jednak „nadal ufa Olchowikowi i będzie mu ufać".

;D
jaki kapelan taki instytut...;D
Mariusz Olchwik?...to tylko kolejny z grupy Wojtka, Sławka i kilku innych...

~~Jasio niezalogowany
19 listopada 2024r. o 8:57
;D
jaki kapelan taki instytut...;D
Mariusz Olchwik?...to tylko kolejny z grupy Janusza , Wojtka, Sławka i kilku innych..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza