Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Cynamonowy Krwawnik niezalogowany
wczoraj o 14:16
to jak ?

pomóc ci podając chociaż rok ?
bo palisz tu głupa że przeglądałeś nawet 2014 ...
szukaj bliżej ....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
wczoraj o 14:19
~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): co ty nie powiesz????...nie ma???
a pisanie z imienia do dzieciaka i wyrażanie przez ciebie ''smutku '' i ''żalu'' że wypieprzył cię z grona znajomych i tłumaczenie się że to po tym że masz konflikt z bratem to nie wciąganie go w soje ''brudy''?
mogłeś to zrobić telefonicznie -do mnie potrafisz wydzwaniać a do niego nie?- lub przez kanał prywatny ale ty nie????
ty to musiałeś zrobić na otwartym profilu ....
a jak tam jest teraz u ciebie?...otwarty czy tylko dla ''znajomych'' tak jak to kiedyś zrobił ten kłamliwy grubas by ustrzec się od krytycznych komentarzy?

teraz się naiwnie tłumaczysz że nic nie znalazłeś?...;D
ktoś inny znalazł a ty nie?
pajacujesz i nic więcej...;D

Muszę ci jakoś to delikatnie wytłumaczyć , choroba psychiczna postępuje , nie chciałbym mieć wyrzutów sumienia
jak przeczytam że zakuli cię w kaftan . Jasiu ten " dzieciak " w tym roku skończył 39 lat .
Jasio ten "dzieciak " ma dzieci w wieku szkolnym , usunął mnie z grona znajomych po tym jak zadrwiłem z dziadka jego dzieci który napisał że PiS bardzo źle traktuje Jaruzelskiego nawet po jego śmierci , ten obrońca Jaruzelskiego dodał że nawet komuniści dużo lepiej traktowali w latach 50-dziesiątych Piłsudskiego .
Mój profil jest otwarty dla wszystkich , nie mam nic w odróżnieniu od ciebie do ukrycia , są tam też twoje komentarze , Januszu , Januszu .
Dopiszę ci że z tym " dzieciakiem " nie muszę rozmawiać telefonicznie , rozmawiałem z nim nie raz ani dwa osobiście , nie zablokował mi dostępu do swojego profilu tylko usunął z grona znajomych , tłumaczył mi że nie chce na swoim profilu nic o PiS .
Ja odpowiedziałem choć moim zdaniem nie powinienem odpowiadać komuś kto pcha nosa w nie swoje sprawy .
Miło ci było jak ktoś na forum pisał o twoim synu czy córce , nie wspomnę co pisali , mogą to być plotki ,
ty i twój koleżka z ławki szkolnej zachowujecie się jak bazarowe przekupki , nie obrażając przekupek .
~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
wczoraj o 14:38
M21W2 napisał(a): ~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): co ty nie powiesz????...nie ma???
a pisanie z imienia do dzieciaka i wyrażanie przez ciebie ''smutku '' i ''żalu'' że wypieprzył cię z grona znajomych i tłumaczenie się że to po tym że masz konflikt z bratem to nie wciąganie go w soje ''brudy''?
mogłeś to zrobić telefonicznie -do mnie potrafisz wydzwaniać a do niego nie?- lub przez kanał prywatny ale ty nie????
ty to musiałeś zrobić na otwartym profilu ....
a jak tam jest teraz u ciebie?...otwarty czy tylko dla ''znajomych'' tak jak to kiedyś zrobił ten kłamliwy grubas by ustrzec się od krytycznych komentarzy?

teraz się naiwnie tłumaczysz że nic nie znalazłeś?...;D
ktoś inny znalazł a ty nie?
pajacujesz i nic więcej...;D

Muszę ci jakoś to delikatnie wytłumaczyć , choroba psychiczna postępuje , nie chciałbym mieć wyrzutów sumienia
jak przeczytam że zakuli cię w kaftan . Jasiu ten " dzieciak " w tym roku skończył 39 lat .
Jasio ten "dzieciak " ma dzieci w wieku szkolnym , usunął mnie z grona znajomych po tym jak zadrwiłem z dziadka jego dzieci który napisał że PiS bardzo źle traktuje Jaruzelskiego nawet po jego śmierci , ten obrońca Jaruzelskiego dodał że nawet komuniści dużo lepiej traktowali w latach 50-dziesiątych Piłsudskiego .
Mój profil jest otwarty dla wszystkich , nie mam nic w odróżnieniu od ciebie do ukrycia , są tam też twoje komentarze , Januszu , Januszu .
Dopiszę ci że z tym " dzieciakiem " nie muszę rozmawiać telefonicznie , rozmawiałem z nim nie raz ani dwa osobiście , nie zablokował mi dostępu do swojego profilu tylko usunął z grona znajomych , tłumaczył mi że nie chce na swoim profilu nic o PiS .
Ja odpowiedziałem choć moim zdaniem nie powinienem odpowiadać komuś kto pcha nosa w nie swoje sprawy .
Miło ci było jak ktoś na forum pisał o twoim synu czy córce , nie wspomnę co pisali , mogą to być plotki ,
ty i twój koleżka z ławki szkolnej zachowujecie się jak bazarowe przekupki , nie obrażając przekupek .

Te "bojownik" kiedy odpowiesz na moje pytania? :) które Ci tutaj zadałem? :)
14240
M21W2
wczoraj o 14:40
CZŁOWIEK RODZI SIĘ I ŻYJE WOLNYM To jedno z wielu haseł strajku w Stoczni Gdańskiej w sierpniu 1980 roku. Dotyka ono istoty tego, o co walczyli protestujący – wolności. Tej rozumianej jako prawo naturalne, a zatem niezbywalne, przysługujące każdemu ludzkiemu istnieniu tylko dlatego, że jest człowiekiem. Wolności odnoszącej się do płaszczyzn funkcjonowania jako jednostki i jako zbiorowości. Wolności myśli, sumienia, wyznania i praktykowania wiary, przynależności do organizacji i partii politycznych, głoszenia poglądów, dostępu do sprawiedliwych sądów, do godnej pracy i płacy, do życia w bezpiecznym i niepodległym kraju. Polacy o tę wolność musieli walczyć niejednokrotnie. Pierwszą wielką próbą były lata zaborów. Powstania przeciw zaborcom, potajemne kultywowanie kultury, języka i wiary pozwoliły utrzymać w podbitym narodzie polskość, dzięki której państwo polskie wróciło na mapę Europy w 1918 roku. Niestety, 20 lat później Niemcy i ZSRR zgodnie i w porozumieniu zajęły tereny Polski, rozpoczynając najkrwawszą wojnę w historii - II wojnę światową. Miliony polskich istnień, terror i codzienny strach nie sparaliżowały Polaków i nie doprowadziły do biernego podporządkowania się najeźdźcom. Polacy, stawiając na pierwszym miejscu wolność i niepodległość swojego państwa i narodu, składali największą ofiarę - ofiarę krwi. Powstanie Warszawskie będące kulminacją niepodległościowych dążeń naszych rodaków było najkrwawszą daniną. I choć niespełna rok później skończyła się II wojna światowa, a Polacy formalnie znaleźli się w gronie zwycięzców, faktycznie zwycięzcami nie byli. W wyniku pertraktacji i układów między ZSRR a Wielką Brytanią i USA Polska znalazła się w sowieckiej sferze wpływów i to Rosjanie rozpoczęli wprowadzanie w naszym kraju swoich porządków. Taki stan rzeczy trwał do 1989 roku. Polacy żyli w niedostatku, złych warunkach mieszkaniowych, w strachu przed aparatem bezpieczeństwa, który kontrolował wszystkie aspekty życia. Niektórzy otwarcie nie zgadzali się na zaprowadzony po sowiecku ład. W lasach byli Żołnierze Wyklęci - partyzanci zbrojnie walczący o przywrócenie prawdziwie polskiej władzy. Robotnicy cyklicznie wyrażali swój sprzeciw wobec złych warunków pracy, niskiej płacy, podwyżek cen. Władza bestialsko rozprawiała się z protestującymi, strzelając do nich, zamykając w więzieniach, torturując. Tak było w 1956 roku w Poznaniu, w 1970 roku na Wybrzeżu, w 1976 roku w Ursusie, Płocku i Radomiu. Wszystkie te wydarzenia, a także inne mniej spektakularne, ale powtarzające się ciągle – jak walka z Kościołem katolickim, łącznie z uwięzieniem prymasa Stefana Wyszyńskiego, zamykanie w więzieniach osób mających odwagę krytykować ustrój PRL – sprawiały, że w Polakach narastał wewnętrzny sprzeciw. Wreszcie Polak Karol Wojtyła w październiku 1978 roku został papieżem Janem Pawłem II. Jego pielgrzymka do Ojczyzny w czerwcu 1979 roku i słowa „Niech zstąpi Duch Twój i odnowi oblicze ziemi. Tej ziemi!” dały Polakom nadzieję i siłę do odzyskania wolności. Instytut Dziedzictwa Solidarności .
Sierpień 2020 - z mojego profilu na Fb.
~~Wszyscy wiedzą niezalogowany
wczoraj o 14:44
To nie tajemnica że ten poddaszowy to prowokator.Wiadomo jak wciąga upatrzone ofiary w swoje sidła aby po długim czasie powyciągać te pierdy. Tak jak Pzd . Potem szujowata menda czuje dumę ze swojej podłej natury. Taki się urodził i taki umrze. Albo gorszy. Wszyscy wiedzą e jest tak w życiu prywatnym jak publicznym nikim. Jedyne sprawy które przyniosły mu niewielki ale jednak rozgłos to zdrada ślubnej żony której przyrzekał wierność i upadek z rusztowania podczas prac na czarno. Oba czyny niestety chluby nie przynoszą . Ale mimo to są to najmniejsze złe rzeczy jakie czyni go rozpoznawalnym.
Reasumując , wstyd takiego znać. Nałogowy palacz , hazardzista , plotkarz , intrygant , kłamca i nienawistnik.
Kumple którymi się tu chwali niewiele od niego odstają poziomem. Jeden nawet kiedyś u gwizdka zdobył tytuł T R O L L A roku. Gdyby nie ten mały piesek był by sam jak kołek w doopie.
14240
M21W2
wczoraj o 15:02
Prośbę mam. Gość ze zdjęcia kopał mojego 14 letniego syna na spotkaniu z Anżejem.... mamy to ładnie nagrane. Czy ktoś zna? Pomóżmy Policji znaleźć człowieka. Nie można kopać dzieci nigdy, pod żadnym pozorem...
EDIT:
Dziękuję wszytkim za zainteresowanie tematem. Mamy już wszystkie namiary na pana Andrzeja Sk......go.
Panie Andrzeju, ma Pan 59 lat a nie potrafi Pan zapanować nad emocjami? Dlaczego Pan nie kopał dorosłych facetów tylko dziecko i kobietę? Po kryjomu, między szpalerem policjantów. Jak dzieciak z przedszkola. Nagranie załączam dla niedowiarków. Finał w ostatniej sekundzie.

O to też posądzał mnie oszust z DM .

Dopisane 20.11.2024r. o godz. 14:58:

Lucjan Złotkowski
eoSdprtnos2fcat
2
n
0l52
a
08i
i
9hh7g
2

y
tt
1
720l
1
8auu4
s
0
t
1

9
7
9
c
030
z
·
Grono odbiorców: Publiczne
Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek .......................... krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata ..........................który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .

Szukałem tego wpisu w innym temacie myśląc że ten " dzieciak " był młodszy , okazuje się że " dzieciak " miał 32 lata .

Dopisane 20.11.2024r. o godz. 15:02:

~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): Te "bojownik" kiedy odpowiesz na moje pytania? :) które Ci tutaj zadałem? :)

Jak nauczysz się czytać , a przynajmniej rozumieć co i na jakim portalu czytasz nie będziesz zadawał takich pytań , wróć tam gdzie szukałeś , czytaj tyle razy aż zrozumiesz , walnij się przy okazji w czaszkę , może rozum zaskoczy .
~~Zszarzały Łubinnik niezalogowany
wczoraj o 15:14
Macierewicz był w Solidarności ,a zabrali mu prawko.
~~Cynamonowy Krwawnik niezalogowany
wczoraj o 16:01
jesteś pajacem i łgarzem...
gościu ...nieważne ile dziecko ma lat bo bez względu na wszystko jest dzieckiem...
ty myślisz pajacu że ja wiem ile lat on ma?...nie interesowało mnie to i nadal nie interesuje...
to ty pajacu publikowałeś tu jego imię nie ja...
a jeśli wpisałeś też nazwisko brata to chyba reszta to logiczna całość...

ale wyszło jednak na to głombie że nie jest tak jak wcześniej zapewniałeś że nie znalazłeś nawet jednego swojego wpisu z danymi tego chłopaka...
zapewniałes o tym dwa razy nawet określając mnie -czym tam?....bo nie pamiętam ...sprawdzę...;D

a z tym kopaniem dziecka też łżesz jak ''bura suka'' ...pytał cię o to nie kto inny jak właśnie twój koleżka z ''salonów'' na ''koziej górze''...;D
jesteś i pozostaniesz dla mnie zawsze jednym...prostackim łgarzem...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza