M21W2 napisał(a): ~~Cynamonowy Krwawnik napisał(a): co ty nie powiesz????...nie ma???
a pisanie z imienia do dzieciaka i wyrażanie przez ciebie ''smutku '' i ''żalu'' że wypieprzył cię z grona znajomych i tłumaczenie się że to po tym że masz konflikt z bratem to nie wciąganie go w soje ''brudy''?
mogłeś to zrobić telefonicznie -do mnie potrafisz wydzwaniać a do niego nie?- lub przez kanał prywatny ale ty nie????
ty to musiałeś zrobić na otwartym profilu ....
a jak tam jest teraz u ciebie?...otwarty czy tylko dla ''znajomych'' tak jak to kiedyś zrobił ten kłamliwy grubas by ustrzec się od krytycznych komentarzy?
teraz się naiwnie tłumaczysz że nic nie znalazłeś?...;D
ktoś inny znalazł a ty nie?
pajacujesz i nic więcej...;D
Muszę ci jakoś to delikatnie wytłumaczyć , choroba psychiczna postępuje , nie chciałbym mieć wyrzutów sumienia
jak przeczytam że zakuli cię w kaftan . Jasiu ten " dzieciak " w tym roku skończył 39 lat .
Jasio ten "dzieciak " ma dzieci w wieku szkolnym , usunął mnie z grona znajomych po tym jak zadrwiłem z dziadka jego dzieci który napisał że PiS bardzo źle traktuje Jaruzelskiego nawet po jego śmierci , ten obrońca Jaruzelskiego dodał że nawet komuniści dużo lepiej traktowali w latach 50-dziesiątych Piłsudskiego .
Mój profil jest otwarty dla wszystkich , nie mam nic w odróżnieniu od ciebie do ukrycia , są tam też twoje komentarze , Januszu , Januszu .
Dopiszę ci że z tym " dzieciakiem " nie muszę rozmawiać telefonicznie , rozmawiałem z nim nie raz ani dwa osobiście , nie zablokował mi dostępu do swojego profilu tylko usunął z grona znajomych , tłumaczył mi że nie chce na swoim profilu nic o PiS .
Ja odpowiedziałem choć moim zdaniem nie powinienem odpowiadać komuś kto pcha nosa w nie swoje sprawy .
Miło ci było jak ktoś na forum pisał o twoim synu czy córce , nie wspomnę co pisali , mogą to być plotki ,
ty i twój koleżka z ławki szkolnej zachowujecie się jak bazarowe przekupki , nie obrażając przekupek .
Te "bojownik" kiedy odpowiesz na moje pytania? :) które Ci tutaj zadałem? :)