M21W2 napisał(a): Prośbę mam. Gość ze zdjęcia kopał mojego 14 letniego syna na spotkaniu z Anżejem.... mamy to ładnie nagrane. Czy ktoś zna? Pomóżmy Policji znaleźć człowieka. Nie można kopać dzieci nigdy, pod żadnym pozorem...
EDIT:
Dziękuję wszytkim za zainteresowanie tematem. Mamy już wszystkie namiary na pana Andrzeja Sk......go.
Panie Andrzeju, ma Pan 59 lat a nie potrafi Pan zapanować nad emocjami? Dlaczego Pan nie kopał dorosłych facetów tylko dziecko i kobietę? Po kryjomu, między szpalerem policjantów. Jak dzieciak z przedszkola. Nagranie załączam dla niedowiarków. Finał w ostatniej sekundzie.
O to też posądzał mnie oszust z DM .Dopisane 20.11.2024r. o godz. 14:58:Lucjan Złotkowski
eoSdprtnos2fcat
2
n
0l52
a
08i
i
9hh7g
2
y
tt
1
720l
1
8auu4
s
0
t
1
9
7
9
c
030
z
·
Grono odbiorców: Publiczne
Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek .......................... krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata ..........................który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .
Szukałem tego wpisu w innym temacie myśląc że ten " dzieciak " był młodszy , okazuje się że " dzieciak " miał 32 lata .Dopisane 20.11.2024r. o godz. 15:02:Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): Te "bojownik" kiedy odpowiesz na moje pytania? :) które Ci tutaj zadałem? :)
Jak nauczysz się czytać , a przynajmniej rozumieć co i na jakim portalu czytasz nie będziesz zadawał takich pytań , wróć tam gdzie szukałeś , czytaj tyle razy aż zrozumiesz , walnij się przy okazji w czaszkę , może rozum zaskoczy .
To jest z Encyklopedii Solidarności :) na profilu FB masz wpisaną ZSZ a tutaj? :)
"1966–1969 uczeń Technikum Mechanicznego w Bolesławcu, 1969–1989 aparatowy w Zakładach Chemicznych Wizów tamże."
A w IPN jest tylko jeden Złotkowski ale to nie Ty :)