Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Bolecnauta niezalogowany
wczoraj o 16:09
już sprawdziłem...''świński ryju''...;D

twój ''mecenaso'' wie o tym wpisie ?...wiesz jakim chamstwem się ''popisujesz''?

jeśli nie wie to się dowie...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan niezalogowany
wczoraj o 16:22
~~Wszyscy wiedzą napisał(a): To nie tajemnica że ten poddaszowy to prowokator.Wiadomo jak wciąga upatrzone ofiary w swoje sidła aby po długim czasie powyciągać te pierdy. Tak jak Pzd . Potem szujowata menda czuje dumę ze swojej podłej natury. Taki się urodził i taki umrze. Albo gorszy. Wszyscy wiedzą e jest tak w życiu prywatnym jak publicznym nikim. Jedyne sprawy które przyniosły mu niewielki ale jednak rozgłos to zdrada ślubnej żony której przyrzekał wierność i upadek z rusztowania podczas prac na czarno. Oba czyny niestety chluby nie przynoszą . Ale mimo to są to najmniejsze złe rzeczy jakie czyni go rozpoznawalnym.
Reasumując , wstyd takiego znać. Nałogowy palacz , hazardzista , plotkarz , intrygant , kłamca i nienawistnik.
Kumple którymi się tu chwali niewiele od niego odstają poziomem. Jeden nawet kiedyś u gwizdka zdobył tytuł T R O L L A roku. Gdyby nie ten mały piesek był by sam jak kołek w doopie.

I RUSKA ONUCA

~~Marcepanowy grójecznik niezalogowany
wczoraj o 16:22
Lucjanie po co słuchać czyichś plotek jak ty sam pisałeś tu o swoim licznym rodzeństwie a twój brat określił was jako patologię? Hahahaha
~~Cynamonowy Krwawnik niezalogowany
wczoraj o 16:33

Jesteś frajer panie Lucek. Sam jesteś źródłem plot i sam je rozsiewasz. Nic nie muszę zbierać bo wystarczy czytać co wypiiujesz . Kwadratowy frajer z ciebie basta.

Nie narzekaj „Gario-Bolecnauta”/ lub Przemek
Niemoc pojednania jest nieodwracalna , i możesz tu
wylewać JAD , ani Lucjan , jak zarówno inne osoby
nie ponoszą winy tej sytuacji , gdybyś wyczuł jak
niebezpieczny ( chory ) jest twój koleżka .. jak wylewnie wykorzystuje wszystko co mu opowiedziałeś , o naszej rodzinie …

widzisz jaki pajac z ciebie?
miotasz się tu jak jakiś obłąkaniec i uderzasz na oślep ...

to do kogo to pisałeś? ...do Garia czy do Przemka?

ale to mi się podoba ...
''Kwadratowy frajer z ciebie basta.'' ;D

sprawdzę resztę bo nie miałem ostatnio za wiele czasu ...sprawdzę gdzie i o czym jeszcze łgałeś
patologiczny kłamco...;D ;D ;D

~~Cynamonowy Krwawnik niezalogowany
wczoraj o 16:39

Lucek, czy nie popierałeś w tamtych czasach Bolęsę? :) Powiedz mi dlaczego solidaruchy walczyli by w Polsce nie wydawali książki Petera Sweizera "Victory czyli zwycięstwo" ? bo opisał dokładnie solidaruchów ile kasy dostali od USA której do dziś nie rozliczyli :) był w niej wątek gdy Aleksander Haig chciał od Mossadu swojego agenta, bo za ich agentami chodzili cały czas SBecy, i? Bolęsa szedł ulicą, "przypadkiem" wszedł do kościoła i? ten ksiadz był jego kapelanem gdy został Prezydentem :) Mossad miał "gumowe ucho" przy Bolęsie > :)

NO I JAK ''WOJOWNIKU''?
ODPOWIESZ NA TE PYTANIA?

nie odpowiesz bo jesteś bez wiedzy i walisz TCHÓRZEM...;D
~~Jasio niezalogowany
wczoraj o 16:50
Lucjan wojowniku jak to było z udostępnianych tu danych wrażliwych ? To twoje sprawka czy nie?
Pokaż jakim jesteś wojownikiem.
Nie rób z siebie tchórza.
~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
wczoraj o 16:51
M21W2 napisał(a): Prośbę mam. Gość ze zdjęcia kopał mojego 14 letniego syna na spotkaniu z Anżejem.... mamy to ładnie nagrane. Czy ktoś zna? Pomóżmy Policji znaleźć człowieka. Nie można kopać dzieci nigdy, pod żadnym pozorem...
EDIT:
Dziękuję wszytkim za zainteresowanie tematem. Mamy już wszystkie namiary na pana Andrzeja Sk......go.
Panie Andrzeju, ma Pan 59 lat a nie potrafi Pan zapanować nad emocjami? Dlaczego Pan nie kopał dorosłych facetów tylko dziecko i kobietę? Po kryjomu, między szpalerem policjantów. Jak dzieciak z przedszkola. Nagranie załączam dla niedowiarków. Finał w ostatniej sekundzie.

O to też posądzał mnie oszust z DM .Dopisane 20.11.2024r. o godz. 14:58:Lucjan Złotkowski
eoSdprtnos2fcat
2
n
0l52
a
08i
i
9hh7g
2

y
tt
1
720l
1
8auu4
s
0
t
1

9
7
9
c
030
z
·
Grono odbiorców: Publiczne
Z głębokim żalem i smutkiem informuję że mój bratanek .......................... krytyk PiS obrońca KOD-u i demokracji usunął mnie z grona znajomych , przypuszczalny powód - krytyka wpisu jego ojca a mojego brata ..........................który stwierdził że w latach 50- dziesiątych było lepiej i nikt nie represjonował opozycji .

Szukałem tego wpisu w innym temacie myśląc że ten " dzieciak " był młodszy , okazuje się że " dzieciak " miał 32 lata .Dopisane 20.11.2024r. o godz. 15:02:
Ktoś napisał: ~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a): Te "bojownik" kiedy odpowiesz na moje pytania? :) które Ci tutaj zadałem? :)

Jak nauczysz się czytać , a przynajmniej rozumieć co i na jakim portalu czytasz nie będziesz zadawał takich pytań , wróć tam gdzie szukałeś , czytaj tyle razy aż zrozumiesz , walnij się przy okazji w czaszkę , może rozum zaskoczy .

To jest z Encyklopedii Solidarności :) na profilu FB masz wpisaną ZSZ a tutaj? :)
"1966–1969 uczeń Technikum Mechanicznego w Bolesławcu, 1969–1989 aparatowy w Zakładach Chemicznych Wizów tamże."
A w IPN jest tylko jeden Złotkowski ale to nie Ty :)

~~Ciemnoczerwony Hebe niezalogowany
wczoraj o 17:32
To jest z Encyklopedii Solidarności :) na profilu FB masz wpisaną ZSZ a tutaj? :)
"1966–1969 uczeń Technikum Mechanicznego w Bolesławcu, 1969–1989 aparatowy w Zakładach Chemicznych Wizów tamże."
A w IPN jest tylko jeden Złotkowski ale to nie Ty :)

Odznaczenie KWiS zostało nadane postanowieniem Prezydenta RP nr 45/2020
Krzyż Wolności I Solidarności

Zatkało Kakao ….. wyguglaj sobie ….
Za cienki jesteś ….
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza