~~Jurek napisał(a):
~~Ametystowy Motylek niezalogowany
Jak byś zrozumiał „PAJACU” , w jakim kontekście było to pisane , byś nie rznął Głupa , zrozum człowieku bez krzty Empatii do drugiego. zadzierając nos , każdy inteligentny człowiek, wyraża zdziwienie przyklaskując kreatywności takim rodzinom ..
Zazdrość / antypatia / niedowierzanie , że można
, i to jeszcze kto .. , poniżanie , chamskiego charakteru
nikt ci nie odbierze , możesz mieć przeczytanych tysiące książek , i tak nie dorównasz kreatywności
tym z którymi toczysz walki …
A teraz tak szczerze , chcesz możemy się spotkać Przy dobrym obiadku zapraszając postronne osoby
które obserwując , wydadzą opinię , o nas ..!
ja nie mam z tym problemu , będzie napewno przyjemniej jak ławeczka …
nie interesuje mnie żaden ''kontekst'' ...mnie zastanawia tylko to jak można być takim głąbem by prywatne sprawy wyciągać tu na forum ,tam na FB ...
a nazywając sprawę po imieniu - jakim tępakiem trzeba być by mieszać w to dzieciaki..
identycznie robił tu ten fiut pzd...
piszesz...
''zrozum człowieku bez krzty Empatii do drugiego. zadzierając nos , każdy inteligentny człowiek, wyraża zdziwienie przyklaskując kreatywności takim rodzinom ..''
pomijam tą ''empatię'' bo chyba nie rozumiesz znaczenia tego słowa ...
kto tu zadziera nos? ...kto tu wypisywał o wycieczkach na ryby ?...kto popisy robił z tą setką euro?...kto tu pisał jak to kogoś gościł ?
i ty teraz pierdo...sz mi o zaproszeniu na ''dobry obiadek''? ;D
jak zwykle mylisz pojęcia...
poniżanie to nie to samo co kpina...
a ja sobie kpię z tych waszych prostackich błędów ,prostackiego i chamskiego zachowania...
tym nie ja a wy sami się poniżacie...;D
na czym to ma polegać ta wasza ''kreatywność''?...myślę że jest to pojęcie względne i ocena tego zależna jest tylko od dobrej znajomości tematu ...a ja mam to daleko w tyle ...
porównywanie kreatywności do ilości przeczytanych książek to pokaz kolejnego twojego idio.tycznego spojrzenia na problem...bo ty w tym widzisz problem a ja nie...
pytanie...kim mają być te ''postronne osoby'' przy jakimś tam spotkaniu? ?
zrobisz ''łapankę '' na ulicy? ;D
''Kiedy dojrzejesz, zdasz sobie sprawę, ze milczenie jest ważniejsze aniżeli udowodnienie racji.''
ciekawe ..mogłeś milczeć a jednak nie dałeś rady i nie przemilczałeś...
dlaczego?
bo ty chcesz udowodnić swoje racje...;D
więc daruj sobie te głupawe wywody bo wszystko to wraca do ciebie rykoszetem...;D