~~Bury Jarząb napisał(a): jak tam ortografy twojego niedouczonego brachola?
''wolny strzelcu''...;D
~~Burek szary napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Zbowidowiec napisał(a
~~Bury Jarząb niezalogowany
2 godz. 27 min. temu
zlepek przekłamań i zwykłych bzdur...
SOLIDARNOŚC PRAKTYCZNIE OD POCZĄTKU BYŁA NIE ZAWIĄZKIEM A PARTIĄ...
Po pierwsze , co to jednemu psu na imię Burek ..??
z „ ZAWIĄZKIEM”..?
a teraz nich mi ktoś odpowie skąd ten fragment jaki tu ktoś cytuje?
bo te pierdy o''solidaruchach'' są tu nadal a mój post gdzie się podział?
tam przecież punkt po punkcie wymieniłem wszystko to co jest stekiem bzdur ....
kto zgłosił post do usunięcia?
ja? ;D
ale ''gebelszczyzna '' została...;D
~~Bury Jarząb napisał(a): ~~Burek szary napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Zbowidowiec napisał(a
~~Bury Jarząb niezalogowany
2 godz. 27 min. temu
zlepek przekłamań i zwykłych bzdur...
SOLIDARNOŚC PRAKTYCZNIE OD POCZĄTKU BYŁA NIE ZAWIĄZKIEM A PARTIĄ...
Po pierwsze , co to jednemu psu na imię Burek ..??
z „ ZAWIĄZKIEM”..?
a teraz nich mi ktoś odpowie skąd ten fragment jaki tu ktoś cytuje?
bo te pierdy o''solidaruchach'' są tu nadal a mój post gdzie się podział?
tam przecież punkt po punkcie wymieniłem wszystko to co jest stekiem bzdur ....
kto zgłosił post do usunięcia?
ja? ;D
ale ''gebelszczyzna '' została...;D
~~Burek szary napisał(a): zlepek przekłamań i zwykłych bzdur...
SOLIDARNOŚC PRAKTYCZNIE OD POCZĄTKU BYŁA NIE ZAWIĄZKIEM A PARTIĄ...[/
Ten wpis jest przykładem tego że autor nie mając argumentów i braku wiedzy pisze tylko po to aby coś napisać .
Nawet propagandyści komunistyczni nie pisali o Solidarności jako partii politycznej , nikt tego nie ukrywał że
Solidarność łączy ze sobą dwa nurty , Związek Zawodowy i Ruch Społeczny jakim w ramach Solidarności był Komitet
Samoobrony Społecznej KOR .
Pomysłem Jacka Kuronia było też propozycja aby robotnicy w swoich zakładach tworzyli komitety samoobrony , w naszej
gminie nic takiego nie powoływaliśmy , zakładaliśmy tylko i wyłącznie NSZZ Solidarność .
W Solidarności było też miejsce dla pracowników członków PZPR , ktoś tu pisał o założycielach Solidarności w Wizowie , ten ktoś wie co nieco , nie wie że wymieniony przez niego Jan P . jeden z wiceprzewodniczących był członkiem tej
partii nie będąc założycielem Solidarności w Wizowie , został wybrany i nikt tego nie negował .
Po wprowadzeniu stanu wojennego Jan P . jak ognia unikał spotkania z przewodniczącym Tadeuszem i kimkolwiek kto
był we władzach związku ,
W 1984 roku Jan P był założycielem i przewodniczącym OPZZ związku sterowanego przez PZPR .
~~wiemy wiemy napisał(a): ~~Bury Jarząb napisał(a): ~~Burek szary napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Zbowidowiec napisał(a
Heguś po tobie posprzątał.
o proszę ...ktoś Hega wspomina...
czyżby ''dworska gnida''? ;D
gdyby tu nadal Heg trzymał porządek nie było by miejsca na chamstwo i w wulgarne wyzwiska...