Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 10:13
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): co ty chłopku roztropku wiesz...;D

Wiem jedno na sto procent kim ty jesteś , twórcą bełkotu , pustosłowia , plującym jadem płaczkiem .
Pozdrawiam , miłego dnia .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:02:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): warchole

Pamiętasz jak Gierek nazywał ludzi pracy nie godzących się na drakońskie podwyżki żywności , powtarzał to Urban a teraz ty , brawo .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:03:

Cen żywności

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:13:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): uważasz za ''dobro narodowe'' a ja za katastrofę?

Jerzy Urban grzebie Solidarność. A pięć tygodni później…
„Ruch Solidarność trwale należy do przeszłości” – stwierdzał pewnym tonem Jerzy Urban. Był 26 lipca 1988 r., a rzecznik rządu PRL na cotygodniowej konferencji prasowej butnie zamanifestował lekceważenie wobec podziemnej Solidarności.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 10:50
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): co ty chłopku roztropku wiesz...;D

Wiem jedno na sto procent kim ty jesteś , twórcą bełkotu , pustosłowia , plującym jadem płaczkiem .
Pozdrawiam , miłego dnia .

zarzucasz mnie wszystko to co tobie jest przypisane...;D
boisz się mnie ...po prostu się boisz...;D

widzisz jak milczeniem zbywasz wszystko to o czym piszę?
BO WIESZ ŻE TO WSZYSTKO PRAWDA...;D

prawda o tobie i twoim koledze Filipku o którym już wcześniej wspomniałem a o którym nie tylko ja mam kiepskie zdanie...;D
...boli was prawda o ''solidaruchach'' dzielących ludzi....
dzielących naród ...
dzielących to co kiedyś Polaków łączyło ...
SOLIDARNOŚĆ NARODOWĄ...
nie jakąś związkową która okazała się tylko partyjną ....

i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem...
masz z tym jakiś problem?
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 11:00
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): zarzucasz mnie wszystko to co tobie jest przypisane...;D

Pochlebiaj sobie , tyle ci zostało , aby dyskusja z tobą miała sens musiałbyś pisać zawsze pod tym samym pseudonimem , krytykujesz Jurka że je zmienia a sam to robisz .
Twoje wpisy są jak powyżej , nie na temat .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:55:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): widzisz jak milczeniem zbywasz wszystko to o czym piszę?

Jest prawda i twoja prawda , to robi różnicę .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:56:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ...boli was prawda o ''solidaruchach'' dzielących ludzi....
dzielących naród ...

Tak jak ty dzielisz ludzi nikt inny nie jest w stanie tobie dorównać .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:58:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): prawda o tobie i twoim koledze Filipku o którym już wcześniej wspomniałem

Ty tylko wspominasz , zero faktów , zero konkretów .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:00:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem...
masz z tym jakiś problem?

Możesz nazywać jak się tobie podoba , nie jęcz jak ciebie ktoś nazwie tak jak ciebie ocenia .
4 grudnia 2024r. o 11:02
nie na temat?
przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D

pisz na temat i w temacie a nie teraz kolejny ''pierd'' o Jurku?....czy ja go gdzieś wymieniam?
szukasz ratunku? ...to może apeluj o to do ''wolnego strzelca''...;D

jeśli coś tu nie jest prawd a to sprecyzuj w którym miejscu ...konkretami a nie prostacką demagogią czy kopiowaniem kolejnej dawki ''gebelszczyzny''...;D

jesteś cieniutki boluś ....;D
pomyśl nad tym co zechcesz napisać ...za godzinkę wrócę...
obiecuję...;D
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 11:03
" warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
4 grudnia 2024r. o 11:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): zarzucasz mnie wszystko to co tobie jest przypisane...;D

Pochlebiaj sobie , tyle ci zostało , aby dyskusja z tobą miała sens musiałbyś pisać zawsze pod tym samym pseudonimem , krytykujesz Jurka że je zmienia a sam to robisz .
Twoje wpisy są jak powyżej , nie na temat .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:55:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): widzisz jak milczeniem zbywasz wszystko to o czym piszę?
04.12.2024r. o godz. 10:58:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): prawda o tobie i twoim koledze Filipku o którym już wcześniej wspomniałem

Ty tylko wspominasz , zero faktów , zero konkretów .

ależ oczywiście...
chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 11:31
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): pisz na temat i w temacie a nie teraz kolejny ''pierd'' o Jurku?....czy ja go gdzieś wymieniam?

Masz problem ze zrozumieniem co się do ciebie pisze , poproś powtórzę dużymi literami .
ABY DYSKUSJA A TOBĄ MIAŁA SENS MUSIAŁBYŚ PISAC ZAWSZE POD TYM SAMYM PSEUDONIMEM , KRYTYKUJESZ JURKA ŻE JE ZMIENIASZ A SAM CO ROBISZ . Dodam , zmieniasz pseudonimy częściej jak majtki i skarpetki .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:14:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D

Nie zapomnij o pani policjantce , czekam na telefon od niej .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:17:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D

Nie znając najnowszej historii o Polskiej drodze do wolności nie zrozumiesz czego symbolem jest nasz pomnik i wiele innych w całej Polsce .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:26:

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:31:

~~8 gwiazdek niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 11:52
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

Która z wymienionych cech nie pasuje do tego szmaciarza pisowskiego , Piotrusia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.