~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): co ty chłopku roztropku wiesz...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): warchole
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): uważasz za ''dobro narodowe'' a ja za katastrofę?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): co ty chłopku roztropku wiesz...;D
Wiem jedno na sto procent kim ty jesteś , twórcą bełkotu , pustosłowia , plującym jadem płaczkiem .
Pozdrawiam , miłego dnia .
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): zarzucasz mnie wszystko to co tobie jest przypisane...;D
boisz się mnie ...po prostu się boisz...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): widzisz jak milczeniem zbywasz wszystko to o czym piszę?
BO WIESZ ŻE TO WSZYSTKO PRAWDA...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): ...boli was prawda o ''solidaruchach'' dzielących ludzi....
dzielących naród ...
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): prawda o tobie i twoim koledze Filipku o którym już wcześniej wspomniałem
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem...
masz z tym jakiś problem?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): zarzucasz mnie wszystko to co tobie jest przypisane...;D
boisz się mnie ...po prostu się boisz...;D
Pochlebiaj sobie , tyle ci zostało , aby dyskusja z tobą miała sens musiałbyś pisać zawsze pod tym samym pseudonimem , krytykujesz Jurka że je zmienia a sam to robisz .
Twoje wpisy są jak powyżej , nie na temat .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 10:55:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): widzisz jak milczeniem zbywasz wszystko to o czym piszę?
BO WIESZ ŻE TO WSZYSTKO PRAWDA...;D
04.12.2024r. o godz. 10:58:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): prawda o tobie i twoim koledze Filipku o którym już wcześniej wspomniałem
Ty tylko wspominasz , zero faktów , zero konkretów .
ależ oczywiście...
chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): pisz na temat i w temacie a nie teraz kolejny ''pierd'' o Jurku?....czy ja go gdzieś wymieniam?
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."