M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): pisz na temat i w temacie a nie teraz kolejny ''pierd'' o Jurku?....czy ja go gdzieś wymieniam?
Masz problem ze zrozumieniem co się do ciebie pisze , poproś powtórzę dużymi literami .
ABY DYSKUSJA A TOBĄ MIAŁA SENS MUSIAŁBYŚ PISAC ZAWSZE POD TYM SAMYM PSEUDONIMEM , KRYTYKUJESZ JURKA ŻE JE ZMIENIASZ A SAM CO ROBISZ . Dodam , zmieniasz pseudonimy częściej jak majtki i skarpetki .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:14:Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D
Nie zapomnij o pani policjantce , czekam na telefon od niej .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:17:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D
Nie znając najnowszej historii o Polskiej drodze do wolności nie zrozumiesz czego symbolem jest nasz pomnik i wiele innych w całej Polsce .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:26:
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:31:
Ja mam pytanie ,kiedy te pomniki będą burzyć ?????
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka
Nie zapomnij o pani policjantce , czekam na telefon od niej .
a co ciebie tak interesuje co ja noszę i kiedy zmieniam?...co ty o tym wiesz ?
a ''majteczek'' to pajacu szukaj u siebie ...czy nosisz pielucho-majty...;D
nie zapomniałem o pani policjantce...
ty jak widzę też pamiętasz i słusznie...
zaspokoję trochę twoją ciekawość i zaznaczam że trochę bo wolę ci sprawić ''suprajsika'' a wiem że twój ''mecenasso'' bacznie obserwuje temat jako ''wolny strzelec''...;D
a więc pani policjantka skierowała sprawę do prokuratury i tam tez się udałem by zapoznać się z treścią tego jak to uzasadniła...
a reszcie dowiesz się w swoim czasie bez względu na wszystko...
boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...
zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D
~~PZPR napisał(a): M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a)
ABY DYSKUSJA A TOBĄ MIAŁA SENS MUSIAŁBYŚ PISAC ZAWSZE POD TYM SAMYM PSEUDONIMEM , KRYTYKUJESZ JURKA ŻE JE ZMIENIASZ A SAM CO ROBISZ . Dodam , zmieniasz pseudonimy częściej jak majtki i skarpetki .
dyskusja?
z tobą?...o czym ? ..ty nawet tutaj wracasz do czasów Gierka ...
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:17:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D
Nie znając najnowszej historii o Polskiej drodze do wolności nie zrozumiesz czego symbolem jest nasz pomnik i wiele innych w całej Polsce .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:26:
no czego ''symbolem '' są te pomniczki?...czego symbolem był pomniczek waszego kapelana pedofila? ;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
no i gdzie tu jakaś nieprawda?
hulał sobie jak chciał po hotelu ''związkowym'' Bałtyk...
oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...
gdzie jest coś nieprawdziwego?
a jak to widzisz to napisz jak ty to widzisz...;D
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
no i gdzie tu jakaś nieprawda?
hulał sobie jak chciał po hotelu ''związkowym'' Bałtyk...
oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...
gdzie jest coś nieprawdziwego?
a jak to widzisz to napisz jak ty to widzisz...;D
~~PZPR napisał(a): Ja mam pytanie ,kiedy te pomniki będą burzyć ?????
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...
zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D[/c
Ponownie udowadniasz że jesteś miękiszonem , obiecałeś spotkanie na policji i co , pełne gacie .
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): ,dlaczego w ES nie ma nic o przewodniczącym S na Wizowie,Tadeuszu ?