Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Złotawordzawa Maciejka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 12:55
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

no i gdzie tu jakaś nieprawda?
hulał sobie jak chciał po hotelu ''związkowym'' Bałtyk...
oszust to też przestępca...
samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...

gdzie jest coś nieprawdziwego?
a jak to widzisz to napisz jak ty to widzisz...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PZPR niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 13:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): pisz na temat i w temacie a nie teraz kolejny ''pierd'' o Jurku?....czy ja go gdzieś wymieniam?

Masz problem ze zrozumieniem co się do ciebie pisze , poproś powtórzę dużymi literami .
ABY DYSKUSJA A TOBĄ MIAŁA SENS MUSIAŁBYŚ PISAC ZAWSZE POD TYM SAMYM PSEUDONIMEM , KRYTYKUJESZ JURKA ŻE JE ZMIENIASZ A SAM CO ROBISZ . Dodam , zmieniasz pseudonimy częściej jak majtki i skarpetki .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:14:
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): chcesz konkretów dostaniesz jak wrócę...;D

Nie zapomnij o pani policjantce , czekam na telefon od niej .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:17:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D

Nie znając najnowszej historii o Polskiej drodze do wolności nie zrozumiesz czego symbolem jest nasz pomnik i wiele innych w całej Polsce .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:26:

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:31:

Ja mam pytanie ,kiedy te pomniki będą burzyć ?????
4 grudnia 2024r. o 13:10
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka

Nie zapomnij o pani policjantce , czekam na telefon od niej .

a co ciebie tak interesuje co ja noszę i kiedy zmieniam?...co ty o tym wiesz ?
a ''majteczek'' to pajacu szukaj u siebie ...czy nosisz pielucho-majty...;D

nie zapomniałem o pani policjantce...
ty jak widzę też pamiętasz i słusznie...
zaspokoję trochę twoją ciekawość i zaznaczam że trochę bo wolę ci sprawić ''suprajsika'' a wiem że twój ''mecenasso'' bacznie obserwuje temat jako ''wolny strzelec''...;D
a więc pani policjantka skierowała sprawę do prokuratury i tam tez się udałem by zapoznać się z treścią tego jak to uzasadniła...
a reszcie dowiesz się w swoim czasie bez względu na wszystko...
boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...

zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D
4 grudnia 2024r. o 13:16
~~PZPR napisał(a): M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a)
ABY DYSKUSJA A TOBĄ MIAŁA SENS MUSIAŁBYŚ PISAC ZAWSZE POD TYM SAMYM PSEUDONIMEM , KRYTYKUJESZ JURKA ŻE JE ZMIENIASZ A SAM CO ROBISZ . Dodam , zmieniasz pseudonimy częściej jak majtki i skarpetki .

dyskusja?
z tobą?...o czym ? ..ty nawet tutaj wracasz do czasów Gierka ...

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:17:~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): przecież to temat o waszym fałszywym jak wy ''pomniczku'' ...;D

Nie znając najnowszej historii o Polskiej drodze do wolności nie zrozumiesz czego symbolem jest nasz pomnik i wiele innych w całej Polsce .
Dopisane 04.12.2024r. o godz. 11:26:

no czego ''symbolem '' są te pomniczki?...czego symbolem był pomniczek waszego kapelana pedofila? ;D

14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 14:04
~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

samowładca bo od ilu lat w niezgodzie ze statutem jest przewodniczącym nie mającym przecież kontrkandydatów...
sieje zamęt skłócając w imię swoich interesów partyjnych naród....społeczeństwo...

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

Rura zmiękła , przypomnę ci co napisałeś - " i dzisiaj takich jak ty, jak Filipek ,jak wasz Piotruniu Duduniu nazwę zawsze warchołem..." -- TAKICH JAK TY , FILIPEK , JAK WASZ PIOTRUNIU DUDUNIU NAZWĘ ZAWSZE WARCHOŁEM .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 13:57:

~~PZPR napisał(a): Ja mam pytanie ,kiedy te pomniki będą burzyć ?????

Jak ty PZPR wrócisz przy pomocy Putina do władzy .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 14:04:

~~Złotawordzawa Maciejka napisał(a): boisz się ?...poniekąd słusznie bo ja na 100% jestem pewien że właśnie ty udostępniałeś tu moje dane...

zrób sobie ''zrzut'' do dwudziestej ''teczki''...;D[/c

Ponownie udowadniasz że jesteś miękiszonem , obiecałeś spotkanie na policji i co , pełne gacie .
~~Brunatnopopielata Papryka niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 14:07
M21W2 napisał(a): " warchoł – potoczne określenie hulaki, przestępcy i samowładcy, człowieka siejącego zamęt w imię tylko własnych celów."

Wypisz wymaluj opis kaprala stanu wojennego Dudy :) powiedz mi Lucek dlaczego przez 8 lat nie zmienił nazwy z? Solidarność na Solidarni z PISim nieRządem? teraz się obudził? :) czepiłeś się tego Jana P z Wizowa, a było zadane pytanie ,dlaczego w ES nie ma nic o przewodniczącym S na Wizowie,Tadeuszu ?
~~dbl niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 14:14
Lucek uważaj żeby Putin nie trafił w twoją ,,norę '' jak rozprawi się z Ukrainą .
14240
M21W2
4 grudnia 2024r. o 14:24
~~Brunatnopopielata Papryka napisał(a): ,dlaczego w ES nie ma nic o przewodniczącym S na Wizowie,Tadeuszu ?

Jak mi choć trochę podpowiesz kim jesteś i czy to ty pisałeś post o Wizowskiej Solidarności chętnie odpowiem na każde pytanie .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 14:22:

Na DEBILNE pytania proszę nie oczekiwać odpowiedzi , chorym nie odpowiadam aby im nie zaszkodzić .

Dopisane 04.12.2024r. o godz. 14:24:

~~Brunatnopopielata Papryka , na twoje odpowiem .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.