~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): [
czy ty rozumiesz że tam nigdy nie było rozmowy o fakturach do czasu kiedy nie wkręcił mnie w robotę tej zapyziałej kuchni?
wtedy po raz pierwszy pojawiła się tym rozmowa...i fakturę dostał ...bo jak to ktoś napisał potrzebował jej do ''wliczenia w koszty''
ale teraz po tylu latach wiesz ,może zrozumiesz że mając do czynienia z takimi krętaczami warto mieć ''ipn-ek''
na takich ''pracodawców'' i na takich Zbyniów ''dokumentalistów'' ...
ja ściemniam?...ja do tego wracam ?
ja już to dawno ''olałem''...;D
ja nigdzie nie ''latałem'' ...ja tylko odniosłem się do wpisu tego ''głomba'' powyżej... o ''kupowaniu faktury''...;D
~~Umorusany ten napisał(a): Ale jaja . Jasiek aby się wybielić stworzył generalnego wykonawcę i mianował siebie podwykonawcą. Tylko inwestor o niczym nie wie.
Zastosowana autokorekta
~~Wiem to powiem napisał(a):Ktoś napisał:
Ale powiedz mi Jasiek czy ty u każdego inwestora prowadziłeś IPN ek , szpiegowałeś , opisywałeś publicznie co kto w domu ma ?
Ja już wiem kiedy to dokładnie było. Ile poszło na konto twojej żony. I kto płacił. Po co kłamiesz . Pewnie masz teraz nos jak Pinokio.
no to jak wiesz to pisz...zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie...;D
co ty za pierdy tu piszesz?
o tym na jakichś inwestorów...
z nikim nie nie miałem takich hec jak z tym ...''inwestorem''...
początki mojego ''ipeenku'' sięgają chyba 2013 roku a powstanie tego sięgają ''świętej wojny'' jaką tu toczyliśmy z ''alterem'' :D
bo straszył mnie jakimś co się stanie po jakimś ''przekraczaniu granicy''
''alter'' zniknął to i zniknęły jego ''akta''...;D ;D
później dołączył do tego ten szmaciarz ... część jego ''akt'' nadal mam by pokazywać Lucusio-Jurusiom jakiego szmaciarza bronią i jak przesiąknięci są sami jego ''naukami''...;D
no a później pokazał się sam Lucuś...
o tak...jego ''akta'' są i będą jeszcze długo w mojej ''szafie'':D
a teraz poczekam ...
''już wiem kiedy to dokładnie było. Ile poszło na konto twojej żony.''
~~Ciemnobłękitna Kuningamia napisał(a):
On nic nie może sobie wziąć , tylko może zawrzeć zlecenie /umowę wiążącą , ….
Ty wystawiasz mu fakturę za wykonaną pracę z podatkiem , który odprowadzasz do skarbówki , on wystawia fakturę zleceniodawcy z podatkiem , który również odprowadza do skarbówki , więc co ty za głupoty wypisujesz że musiałeś mu podatek zapłacić