Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Wiem to powiem niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 20:12
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): nie ważyłem...
ze sto gram sztuka...;D

Zgadza się około 100 gra sztuka . Ale wiem też że panM nigdy nikomu ich nie sprzedawał . Jeśli to rozdawał. A ty Jasiek dostałeś pięć sztuk w rozliczeniu. Bo niby dlaczego twoja praca miała być opłacona a jego nie. One były robione tylko trzy rodzaje . Czyste , z chilli i z pieprzem , a ty zachciałeś z czym innym . Ja nie wiem co ty tam lubisz ale tak było.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowoczerwony Agrest niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 20:13
;D
''kupienie faktury''?
ca za głomb to pisze?
a wiesz coś o zrobieniu jakiejś pracy jako podwykonawca?
musisz chociaż odrobinkę o czymś takim poczytać...;D

a tymczasem produkuj dalej te swoje popierdółki...
6 grudnia 2024r. o 20:31
~~Wiem to powiem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): nie ważyłem...
ze sto gram sztuka...;D

Zgadza się około 100 gra sztuka . Ale wiem też że panM nigdy nikomu ich nie sprzedawał . Jeśli to rozdawał. A ty Jasiek dostałeś pięć sztuk w rozliczeniu. Bo niby dlaczego twoja praca miała być opłacona a jego nie. One były robione tylko trzy rodzaje . Czyste , z chilli i z pieprzem , a ty zachciałeś z czym innym . Ja nie wiem co ty tam lubisz ale tak było.

ty widzisz sprzeczności w tym co sam piszesz?
myślisz co piszesz? ;D
''Jeśli to rozdawał.''

czyli danie czegoś w tym jak to nazywasz ''rozliczeniu'' to było ''dawanie''
to jakim sposobem to ''dawanie'' było wycenione na 10 zł za sztukę?

''Bo niby dlaczego twoja praca miała być opłacona a jego nie''

wychodzi na to że ten twój koleżka kupował mleko ,sam spędzał czas na tym by je wyprodukować ,kupował ten pieprz i chili a później sery rozdawał...
ot taki ''dobry samarytanin''...;D

i napisz mi jeszcze skąd to wiesz że nie sprzedawał?
on ci to powiedział? ;D
a wiesz że ktoś z naszych wspólnych znajomych kiedyś mi powiedział że po tym co tu wymyślał i co opisywał na fb nagle z jego strony zniknęły te ''produkty''?
dla mnie te sery to nic nie znaczący szczegół...
tak jak te pojemniki do organizerów których kilka mi też odsprzedał....i wiesz co?
praktycznie za to co płaciłem nowe bym kupił...
później sprawdziłem ... bo musiałem do nich dokupić prowadnice by je podwiesić i wtedy zobaczyłem ceny...
ale to też szczegół....
~~Wiem to powiem niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 20:32
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): ;D
''kupienie faktury''?
ca za głomb to pisze?

Jasiek co ty tu kombinujesz. Nikt nie chciał od ciebie faktury i dlatego jej nie wystawiałeś. Zrobiłeś robote za PZD i tyle.
Po co ściemniasz po kilku latach o jakiejś fakturze. Jakiś Yogi albo Bubu o tym napisał a ty poleciałeś do " GENERALNEGO WYKONAWCY " po fakture jako podwykonawca za kilka stówek ? Jasiek idziesz po bandzie .
~~Ciemnobłękitna Kuningamia niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 20:45

23 min. temu
;D
''kupienie faktury''?
ca za głomb to pisze?

Piszesz to na trzeźwo klonie niedouczony ,
Jak może ktoś nazwać wykonanie pracy jako podwykonawca , po wykonanej pracy , zleceniodawca zarządał faktury , a że ty nie mogłeś wystawić ( liczyłeś że na czarnucha bez faktury przejdzie ) , wyszukałeś kolegę co za parę srebrników ci fakturę odmalował , ach to się nazywa podwykonawca ..
nazwij to uczciwie klawe oszustwo..
6 grudnia 2024r. o 20:46
~~Wiem to powiem napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): ;D
''kupienie faktury''?
ca za głomb to pisze?

Jasiek co ty tu kombinujesz. Nikt nie chciał od ciebie faktury i dlatego jej nie wystawiałeś. Zrobiłeś robote za PZD i tyle.
Po co ściemniasz po kilku latach o jakiejś fakturze. Jakiś Yogi albo Bubu o tym napisał a ty poleciałeś do " GENERALNEGO WYKONAWCY " po fakture jako podwykonawca za kilka stówek ? Jasiek idziesz po bandzie .

czy ty rozumiesz że tam nigdy nie było rozmowy o fakturach do czasu kiedy nie wkręcił mnie w robotę tej zapyziałej kuchni?
wtedy po raz pierwszy pojawiła się tym rozmowa...i fakturę dostał ...bo jak to ktoś napisał potrzebował jej do ''wliczenia w koszty''
ale teraz po tylu latach wiesz ,może zrozumiesz że mając do czynienia z takimi krętaczami warto mieć ''ipn-ek''
na takich ''pracodawców'' i na takich Zbyniów ''dokumentalistów'' ...
ja ściemniam?...ja do tego wracam ?
ja już to dawno ''olałem''...;D
ja nigdzie nie ''latałem'' ...ja tylko odniosłem się do wpisu tego ''głomba'' powyżej... o ''kupowaniu faktury''...;D
6 grudnia 2024r. o 20:50

32 min. temu
;D
''kupienie faktury''?
ca za głomb to pisze?

a tymczasem produkuj dalej te swoje popierdółki.

podwykonawco :!!!!
Pierwsza jest obustronna umowa o wykonanie pracy na zlecenie danej firmy , później jest wykonywana praca , odbiór i faktura , a może się mylę podwykonawco …!!!
6 grudnia 2024r. o 20:55
Jestem w szoku …!!
Jasiek cos ty odp……. ł
Wpuszczasz w maliny człowieka co ci wystawił fakturę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza