Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Buraczkowy Kocanki niezalogowany
11 lutego 2025r. o 20:55
~~Jurek napisał(a): Nie należy lekceważyć głupoty wyborców PiS. To do nich zwracają się w tv półgłupy z opozycji. Wydaje nam się, że można się z ich mądrości jedynie śmiać bo to taka bzdura i oczywiste kłamstwa. Jednak 1/3 niedouczonych Polaków w to uwierzy i to właśnie oni pójdą głosować.

Wybrałeś Tuska mułku. , to teraz pop…. rdy piszesz
wie dlaczego tak pisze do ciebie mułku…??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan -solidarność niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:04
Kandydat PiS na prezydenta Karol Nowogrodzki podpisał w czwartek umowę programową z Komisją Krajową NSZZ "Solidarność", w której podkreślono, że "dziś na świecie znowu wieje wiatr wolności". Piotr Duda udzielił w imieniu związku Solidarność poparcia Nowogrodzkiemu oraz zadeklarował w dokumencie, że zwróci się o poparcie tej kandydatury do członków i sympatyków NSZZ "S" oraz ich rodzin, a także do wszystkich obywateli posiadających prawo do wyboru prezydenta i podzielających wspólne dla nich wartości.

JA I CAŁA MOJA RODZINA ZAGŁOSUJE ZA TYM GŁĘBOKO WIERZĄCYM KATOLIKIEM .
BOGU -PROWADŹ
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:12
~~Lucjan -solidarność napisał(a): Kandydat PiS na prezydenta Karol Nowogrodzki podpisał w czwartek umowę programową z Komisją Krajową NSZZ "Solidarność", w której podkreślono, że "dziś na świecie znowu wieje wiatr wolności". Piotr Duda udzielił w imieniu związku Solidarność poparcia Nowogrodzkiemu oraz zadeklarował w dokumencie, że zwróci się o poparcie tej kandydatury do członków i sympatyków NSZZ "S" oraz ich rodzin, a także do wszystkich obywateli posiadających prawo do wyboru prezydenta i podzielających wspólne dla nich wartości.

BOGU -PROWADŹ

Teraz widzicie do czego ten fiut Duda doprowadził Solidarność ,czy tego typa nie ma kto wywieźć na taczkach .Jak można było tak zgnoić ,niezależny związek i zrobić przystawkę PIS .
~~Lucjan niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:15
Żeby nie solidarność i ja z Dudą ,to Polski już by nie było.
~~Porzygam się niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:52
~~Lucjan napisał(a): Żeby nie solidarność i ja z Dudą ,to Polski już by nie było.

Rozkład Polskości w imię waszej ciemnogrodzkiej idei. Tam gdzie złodzieje , oszuści , manipulatorzy , kłamcy , intryganci tam elektorat zje . ba nej prawicy. Koszulki patriotyczne . Złodziej na usługach Pinokia kaczorka i bynia .
Ale za to wszyscy bogobojni. R
~~Jasio niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:53
Wiemy . Ty niczym zbawca narodu . Aż dziwne że w Ocicach na tacę nie zbierają by ci pomnik niczym Jankowskiemu jakiś postawić.
~~Lucjan niezalogowany
13 lutego 2025r. o 14:57
~~Jasio napisał(a): Wiemy . Ty niczym zbawca narodu . Aż dziwne że w Ocicach na tacę nie zbierają by ci pomnik niczym Jankowskiemu jakiś postawić.

Ja nie dla zaszczytów , dla pomników , ja wszystko jak nasz prezydencki kandydat , dla polaków , dla Polski .
~~Jurek niezalogowany
14 lutego 2025r. o 3:48
~~Terakotowa Golteria napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan -solidarność napisał(a): Kandydat PiS na prezydenta Karol Nowogrodzki podpisał w czwartek umowę programową z Komisją Krajową NSZZ "Solidarność", w której podkreślono, że "dziś na świecie znowu wieje wiatr wolności". Piotr Duda udzielił w imieniu związku Solidarność poparcia Nowogrodzkiemu oraz zadeklarował w dokumencie, że zwróci się o poparcie tej kandydatury do członków i sympatyków NSZZ "S" oraz ich rodzin, a także do wszystkich obywateli posiadających prawo do wyboru prezydenta i podzielających wspólne dla nich wartości.

BOGU -PROWADŹ

Teraz widzicie do czego ten fiut Duda doprowadził Solidarność ,czy tego typa nie ma kto wywieźć na taczkach .Jak można było tak zgnoić ,niezależny związek i zrobić przystawkę PIS .

Zomowiec Duda , podobnie jak Karol pompka , kocha żyć za cudze. Piotr Duda z niezależnym Karolem, ma wspólny język, bo obaj lubią hotele . Na koszt Państwa...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.