A wiesz ze synek oszusta od przejmowania kawalerek ma kontakty z innym podobnym typem jakim jest jego przyszywany tatulo a który siedzi w pierdlu za podobne wyłudzenie?
KAROLCIU OGŁASZA PRZEKAZANIE KAWALERKI FUNDACJI TYLKO FRAJERZYNA ANI SŁOWEM NIE MÓWI ŻE PROKURATURA SPRAWDZA SPOSÓB PRZEJĘCIA LOKALU W OPARCIU O PRZEPISY MÓWIĄCE O WYŁUDZENIU.
TO TAK JAKBYM KOMUŚ Z WAS UKRADŁ ROWER TYM SAMYM BYŁBY NIBY MOJĄ WŁASNOŚCIĄ . w CHWILI KIEDY POLICJA BY ZAPUKAŁA OGŁOSIŁBYM ŻE TEN ROWER TOOWSEM ALE JUŻ GO PRZEKAZAŁEM FUNDACJI WIĘC JESTEM NIE TYLKO NIEWINNY ALE JESTEM BOHATEREM.
~~Lucjan -solidarność niezalogowany 16 maja 2025r. o 5:44
"Wieczór wyborczy Karola Nawrockiego odbędzie się w historycznej Sali BHP Stoczni Gdańskiej"...alfons i przekręt razem z "Solidarnością" w Sali BHP...czy można bardziej obrzygać parę milionów ludzi którzy brali udział w rozwalaniu komuny?
~~Różowoczerwony Bieluń niezalogowany 16 maja 2025r. o 6:48
nawet tam? ...a może właśnie to odpowiednie miejsce...;D
bo tam rozpoczęto dzielenie Polski i skłócanie Polaków....
vide kolejne lata ....
moim zdaniem to odpowiednie miejsce na spotkanie oszusta w miejscu gdzie zdaniem jednych narodziła się legenda a zdaniem innych rozpoczął się rozkład OBYWATELSKIEGO ;D społeczeństwa ...
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.