Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Morelowy Liliowiec niezalogowany
8 września 2020r. o 20:52
A cóż to? Kopiowanie nie wyszło? :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 20:52
:]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 września 2020r. o 20:59
Horus napisał(a): to nie jedyne ...

w innym temacie przeczytałem ze Hitlera sponsorował Izrael...

oto do czego prowadzi brak wiedzy i frustracja...hahaha

Janusz , kiedy ta rozprawa ?

Gdybyś umiał czytać między wierszami ... ale nie umiesz . Hitlera nie sponsorował Izrael , bo tego państwa wtedy jeszcze nie było .

I kto tu jest cymbał ?

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ceglany Zimowit niezalogowany
8 września 2020r. o 21:16
PanM napisał(a):
~~Ceglany Zimowit napisał(a):

Nie znam Pana PanieM, ale z tych spersonalizowanych wpisów, tu na forum, mogę się domyślać Twojego kodu genetycznego i kodu kulturowego. I to trochę tłumaczy Twoją obsesyjną, zaciekłą wrogość do „S”..”

To iście specyficzna ocena . Pozostaje mi podziękować za benedyktyński trud poświęcony na wyszukiwanie moich wpisów / komentarzy , stosunku / dotyczących "S "
Pozwolę sobie na odpowiedź i lekką modyfikację.
Mój osobisty stosunek do związków , partii oraz władz wynika w prostej linii ze środowiska w którym przyszło mi się ścierać z nimi zarabiając na życie. Większą jego część spędziłem albo jako tzw " prywaciarz " albo emigrant.
Mój kod genetyczny został w drastycznych okolicznościach zerwany / NA ZAWSZE / pod koniec roku 1971 .Między innymi z nie dającym się pogodzić stosunkiem do władz PRL.
Resztę życia zajęło mi usamodzielnienie się oraz utrzymanie rodziny.Nie ma tam żadnych spektakularnych fajerwerków . Nigdy nie zbliżyłem się do tzw sfery budżetowej.
Od dwóch lat jestem emerytem mam ustabilizowany status , oraz brak powodów / poza zdrowiem / do narzekania.
Ponieważ moim zdaniem związek " S " zaprzepaścił oczekiwania Polaków wszelkie próby odrywani kuponów przez jego członków poddaje krytyce.Robię to jawnie i bez emocjonalnych pobudek.
Jako główny grzech uważam zabieganie o pozycję pracowników spółek skarbu państwa , samorządowych oraz powszechnie rozumianej budżetówki z całkowitym pominięciem interesów sektora prywatnego , które de facto jest jedynym dostarczycielem środków dla pozostałych.
Raz jeszcze dziękuję /Ceglany Zimowit / i pozdrawiam.[img=1599580751_8zsrtgs.jpg]

Bardzo wyraźnie podkreśliłem, że bardzo mi się nie podoba epatowanie, tu na forum znajomością nazwisk, powiązań towarzyskich, adresów...Posłużenie się przeze mnie pojęciem „kodu kulturowego”, nie było formą ataku personalnego a jedynie próbą wyjaśnienia/wytłumaczenia bardzo zaciekłych wpisów nt „S” formułowanych przez Ciebie nie tylko w tym wątku. Zwróciłem na nie uwagę i „gromadziłem” znacznie wcześniej, ponieważ były - dla mnie – szokujące, wybiegające daleko poza ramy racjonalnej dyskusji.
Wyraziłem swoją opinię, przedstawiłem swój pogląd... z nadzieją, że coś do Ciebie dotrze :)
Przecież o wymianę poglądów tu chodzi, a nie personaliów.
„A koń jaki jest każdy widzi” ;)
P.S.
Zwróć uwagę, że zakładanie organizacji związkowych (nie tylko „S”) w sektorze prywatnym jest bardzo mocno torpedowane.
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 21:23
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): to nie jedyne ...

w innym temacie przeczytałem ze Hitlera sponsorował Izrael...

oto do czego prowadzi brak wiedzy i frustracja...hahaha

Janusz , kiedy ta rozprawa ?

Gdybyś umiał czytać między wierszami ... ale nie umiesz . Hitlera nie sponsorował Izrael , bo tego państwa wtedy jeszcze nie było .

I kto tu jest cymbał ?

Pannazdzieckiem 13 godz. 7 min. temu

Eatwell chyba się trochę pomylił . pomieszał nieco pojęcia . Nie wiem jak tam Duce , ale Adolf był finansowany przez bogate żydostwo z Uekupczyela ,

I kto tu jest cymbał ?
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
8 września 2020r. o 21:37
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Zimowit :)
.Co za bzdury 1Lucjan ,2 Leszek ,3 Jurek .

Tak ... bzdury .

Rozpaczać należy nad inteligencją Narodu. Chyba qurwa pójdę po jakie piwo , bo " tej rzeczywistości na trzeźwo oglądać nie da rady " ... Krzysztof Daukszewicz .

Krwawnik , a powiedz mi jaka jest Twoja prawda , o ile stać Cię na dwa słowa podrzędnie złożone :D

MÓW :D od tego jest forum Bolec.info

Moja prawda jest taka ,Ty na tym forum często hańbisz swoje nazwisko ,myślę ,że ta krowa która dużo ryczy to mleka nie daje .
22258
#Horus nieaktywny
8 września 2020r. o 21:42
no,no...
oj to mu się nie spodoba...:]

narażasz sie ...;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
8 września 2020r. o 21:42
Janusz idź już spać . Pomieszało Ci się już wszystko . Nawet mój Przyjaciel Rycho nie był tak pomieszany jak Ty :D

Panie świeć nad duszą Janusza :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza