M21W2 napisał(a): Janusz przykro mi że Ty jesteś człowiekiem bez przeszłości , Twój życiorys to puste niezapisane karty , ja jestem dumny że w przeciwieństwie do Ciebie stałem po właściwej stronie , na pytanie Przemka o mojego Ojca nie miałem oporów z udzieleniem odpowiedzi .
ty się moją przeszłością nie zajmuj bo i tak nic się nie dowiesz ponad to co sam napiszę ...skup się na swojej którą wręcz groteskowo ''ubarwiasz'' :D
to tylko ty oceniasz że stałeś po 'właściwej stronie'' bo tak sam to widzisz i boli cię że inni twoją ''postawę'' widzą inaczej ...tak jak ja...
''sprzedałeś się '' Kornelowi myśląc że ugrasz przy nim więcej niż przy Lechu...
a tu kolejna ''dupa''...;D Kornelik cię wykorzystał jak klecha nieletnią i porzucił ...hahaha
co ci zostało?...kilka pamiętkowych foci i nic więcej ...aha i wpis do tej encyklopedii '' w której jesteś nic nie znaczący bo aż roi się tam od ludzi odznaczonych wielokrotnie ...a ty?
dawaj ... ile tego masz?
zadano ci pytanie o ojca i ty bez oporów go opisałeś?
faceciku....kiedy ja napisałem o swoim że skończył służbę w stopniu porucznika ciebie jeszcze tu chyba nie było...
więc ...
miałem jakieś opory?...nie -bo za niego się nie wstydzę ...
kiedy ty słuchałeś jakichś historyjek o AK ja ze swoim słuchałem RWE i Radia Londyn...
i co teraz ?...będziesz mnie tu ''licytował''?...:D
w przeciwieństwie do mnie stałeś ...gdzie?
a skąd wiesz gdzie ''ja stałem''? miliony mnie podobnych tam ''stały'' i co?
to wszyscy ''zdrajcy'' bo tylko ''złotkowskie'' się liczą?
''złotkowskie'' które drą dzisiaj zdjęcia Wałęsy a wcześniej bili mu brawa i nosili na rękach...:D
wczoraj oszołomie podałem ci tytuł książki o ''s'' i jak potrafiliście kiedyś łgać a ty jesteś dzisiaj tu tylko kontynuatorem..
bujaj się więc facet ...;D
Dopisane 20.03.2021r. o godz. 16:38:
M21W2 napisał(a): Jestem całkowitym przeciwieństwem Janusz , jego zżera z tego powodu nienawiść , gdzie tylko może próbuje mnie atakować .
Zrobił też spory postęp to nie ten butny i chamski Falco .
ty mnie tu kmiotku nie ''oceniaj'' bo masz tu za pazurkami też co nie co...;)
powtarzam ci jednak że daleko mi do tego bym czuł do ciebie nienawiść bo jesteś dla mnie ''pyłkiem ''...
i nie pierdziel że atakują ciebie bo ja tylko i wyłącznie poddaję krytyce to co tu wypisujesz...
ja ''butny i chamski''?
swojej buty nie dostrzegasz?
a swojego chamstwa?
przypomnieć ci twoje posty z ''baranami '' czy ''inbecylammi'' (sic!)
do dzisiaj ten ''inbecyl'' mnie bawi...:D