Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
14240
M21W2
20 marca 2021r. o 15:52
Przemku napisałeś >Lucjan , raz Cię już pytałem , Co Ty bierzesz. >
Ja Tobie tak prostackich pytań nie zadaję , odpowiem ci krótko , byłem robotnikiem , jestem emerytem , Twoje pytania skieruj pod właściwy adres , stawiasz je na lokalnym portalu , na pewno nie dotrą do właściwych adresatów , przestań się ośmieszać , tak Ciebie zabolało stwierdzenie faktu że jesteś synem oficera , ja nie oskarżam Twojego Ojca za zbrodnie jego dowódców , a co Ty robisz , - wrzucasz wszystkich do jednego wora ,za niewątpliwe winy pewnej grupy przywódców plujesz na cały związek .
Nigdy nie ośmieliłbym się napisać że wszyscy wojskowi z PRL to przestępcy bo byli nimi naczelni dowódcy z Jaruzelskim na czele .
Pytasz kim był mój Ojciec ,- był górnikiem i zagorzałym antykomunistą , u nas w domu często dyskutowano o zbrodniach polskich i radzieckich komunistów na żołnierzach AK i polskich patriotach antykomunistach .

Kilka Twoich insynuacji na mój temat przemilczę , jesteś następny który pisze mój życiorys i wie o mnie wszystko najlepiej .

Dopisane 20.03.2021r. o godz. 15:52:

~~Pomarańczowobrązowy Eukomis napisał(a): może wie Pan co robi grupa przeciw terrorystyczna na protestach kobiet?

to samo co wojsko przeciw s ,chyba że się mylę

Bardzo się mylisz zapoznaj z historią wydarzeń grudnia 1970 lub stanu wojennego .
Tam wystąpiono przeciwko robotnikom z czołgami i ostrą amunicją zginęły setki niewinnych ludzi .
Każdy atak na protestujące kobiety jest godny potępienia , bez znaczenia jest że nie popieram protestów w okresie pandemii .
Ogólnie to protesty i demonstracje są jedną z podstaw demokracji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 15:55
a ten dalej swoje?

ma facet parcie na ''s'' i co mu zrobicie?

ale otworzył kolejny rozdział swojego ''życiorysu''

słuchał opowieści o AK i z tego ''słuchania'' obudził się w nim ''duch narodowca''...;D

no gościu ...pieprznij tu kolejną przypowiastkę...;D
14240
M21W2
20 marca 2021r. o 16:03
Janusz przykro mi że Ty jesteś człowiekiem bez przeszłości , Twój życiorys to puste niezapisane karty , ja jestem dumny że w przeciwieństwie do Ciebie stałem po właściwej stronie , na pytanie Przemka o mojego Ojca nie miałem oporów z udzieleniem odpowiedzi .

~~Czarny Czosnaczek niezalogowany
20 marca 2021r. o 16:04
[img=1565869202_nirq8cw.jpg]
~~Czarny Czosnaczek niezalogowany
20 marca 2021r. o 16:05
M21W2 napisał(a): Janusz przykro mi że Ty jesteś człowiekiem bez przeszłości , Twój życiorys to puste niezapisane karty , ja jestem dumny że w przeciwieństwie do Ciebie stałem po właściwej stronie , na pytanie Przemka o mojego Ojca nie miałem oporów z udzieleniem odpowiedzi .

janusssszzzz żyje życiem mundurowego tatusia
14240
M21W2
20 marca 2021r. o 16:14
Jestem całkowitym przeciwieństwem Janusz , jego zżera z tego powodu nienawiść , gdzie tylko może próbuje mnie atakować .
Zrobił też spory postęp to nie ten butny i chamski Falco .

18442
PIS-PO-PRL
20 marca 2021r. o 16:21
Zbierają haki na Pana i wkrótce założą pewnie oddzielny temat o Panu.
Czekają tylko, aż zaprosi ich Pan do siebie... dyktafony już pewnie rozgrzane mają.

Taka rada... jak poproszą o spotkanie, to proszę się nie zgadzać :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 16:38
M21W2 napisał(a): Janusz przykro mi że Ty jesteś człowiekiem bez przeszłości , Twój życiorys to puste niezapisane karty , ja jestem dumny że w przeciwieństwie do Ciebie stałem po właściwej stronie , na pytanie Przemka o mojego Ojca nie miałem oporów z udzieleniem odpowiedzi .

ty się moją przeszłością nie zajmuj bo i tak nic się nie dowiesz ponad to co sam napiszę ...skup się na swojej którą wręcz groteskowo ''ubarwiasz'' :D

to tylko ty oceniasz że stałeś po 'właściwej stronie'' bo tak sam to widzisz i boli cię że inni twoją ''postawę'' widzą inaczej ...tak jak ja...

''sprzedałeś się '' Kornelowi myśląc że ugrasz przy nim więcej niż przy Lechu...
a tu kolejna ''dupa''...;D Kornelik cię wykorzystał jak klecha nieletnią i porzucił ...hahaha

co ci zostało?...kilka pamiętkowych foci i nic więcej ...aha i wpis do tej encyklopedii '' w której jesteś nic nie znaczący bo aż roi się tam od ludzi odznaczonych wielokrotnie ...a ty?

dawaj ... ile tego masz?

zadano ci pytanie o ojca i ty bez oporów go opisałeś?

faceciku....kiedy ja napisałem o swoim że skończył służbę w stopniu porucznika ciebie jeszcze tu chyba nie było...

więc ...
miałem jakieś opory?...nie -bo za niego się nie wstydzę ...

kiedy ty słuchałeś jakichś historyjek o AK ja ze swoim słuchałem RWE i Radia Londyn...

i co teraz ?...będziesz mnie tu ''licytował''?...:D
w przeciwieństwie do mnie stałeś ...gdzie?

a skąd wiesz gdzie ''ja stałem''? miliony mnie podobnych tam ''stały'' i co?

to wszyscy ''zdrajcy'' bo tylko ''złotkowskie'' się liczą?

''złotkowskie'' które drą dzisiaj zdjęcia Wałęsy a wcześniej bili mu brawa i nosili na rękach...:D

wczoraj oszołomie podałem ci tytuł książki o ''s'' i jak potrafiliście kiedyś łgać a ty jesteś dzisiaj tu tylko kontynuatorem..

bujaj się więc facet ...;D

Dopisane 20.03.2021r. o godz. 16:38:

M21W2 napisał(a): Jestem całkowitym przeciwieństwem Janusz , jego zżera z tego powodu nienawiść , gdzie tylko może próbuje mnie atakować .
Zrobił też spory postęp to nie ten butny i chamski Falco .

ty mnie tu kmiotku nie ''oceniaj'' bo masz tu za pazurkami też co nie co...;)
powtarzam ci jednak że daleko mi do tego bym czuł do ciebie nienawiść bo jesteś dla mnie ''pyłkiem ''...
i nie pierdziel że atakują ciebie bo ja tylko i wyłącznie poddaję krytyce to co tu wypisujesz...

ja ''butny i chamski''?

swojej buty nie dostrzegasz?
a swojego chamstwa?

przypomnieć ci twoje posty z ''baranami '' czy ''inbecylammi'' (sic!)
do dzisiaj ten ''inbecyl'' mnie bawi...:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza