Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 17:20
gdzie?...:D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Limonkowy Zawciąg niezalogowany
20 marca 2021r. o 17:24
nooo gdzie?
bo przecież ty jesteś wielki największy i kto ci podskoczy przecież i ty niczego się nie boisz i wszystkich porostawiasz po kątach
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 17:27
~~Karminowa Irga napisał(a):
Horus napisał(a):

ja tu nie używam nazwisk ,ty tak więc jesteś głupcem ...:)

ależ oczywiście że używasz .................nawet dzisiaj z wyzwiskami i oczernianiem
a kto jest głupcem to zawsze się może okazać ..............?

no to dawaj te ''przykłady '' a nie tu jęczysz...

zawsze się może okazać?

nie strasz ,nie strasz bo się wiesz...:D

wezwiesz mnie na ''dywanik'' do biura ''s''?...;D

14240
M21W2
20 marca 2021r. o 17:33
Januszku wiem że odpowiadanie Tobie nie ma sensu , tylu kłamstw i insynuacji dawno nie pisałeś .
Pisałem ze cztery lata temu zalogowany jako Wars .
Byłeś w stosunku do mnie bardzo wylewny , nie tylko o Ojcu i Mamie ale też o Wujku który zrobił większa karierę jak Twój Ojciec bo był w partii , miał stopień Majora czy Pułkownika dokładnie nie pamiętałeś .
Pisałeś gdzie pracowałeś , jak budowałeś dom tak że nie truj że nic nie wiem .
Jak Ciebie poinformowałem że Wars to M21 wróciłeś w krótkim czasie do swoich chamskich ataków i insynuacji .

Kornela Morawieckiego nigdy osobiście nie spotkałem , swoją działalność zakończyłem jesienią 1989 r po tym jak głosami sprzedawczyków z Solidarności Prezydentem został Jaruzelski .

Stałeś i stoisz po stronie tych którym Solidarność była ością w gardle , jesteś wrogo nastawiony do dnia dzisiejszego , tak jak cały obóz postkomunistyczny i byli SB-cy .
Udowadniasz to każdym postem .

Prawda jak się po latach przekonałem że Wałęsa to kapuś , podarłem zdjęcie na którym byłem z nim .

Nigdzie nie twierdzę że ci co nie podjęli walki w szeregach opozycji antykomunistycznej to zdrajcy , każdy znając tamten zbrodniczy system miał prawo się bać , Ty napisałeś że wolałeś obserwować co z tego wyniknie , oceniłeś że podjąłeś dobrą decyzję , do dziś wspierasz komunistów .

Książki pisane przez wrogów Solidarności to zapewne Twoja ulubiona Lektura mnie nie interesują , ja nie muszę nic czytać , nie stałem z boku jak ty , uczestniczyłem w tych historycznych wydarzeniach .

Kmiocie , napisz co mam za pazurkami , byle nie byłoby to kłamstwo które jest Twoją ulubioną bronią używaną w podłych atakach na mnie i Solidarność , przyznam że kiedyś to mnie bolało , obecnie jak wiem że jesteś prostackim nikczemnikiem przestało mnie ruszać .

Tak były imbecyle , barany , było też przepraszam , dziś bym nie przeprosił , to był błąd .
Wiem że gromadzisz haki na zalogowanych , mogę być drugi po Piotrze , wal do Sądu .
Ubawiłeś mnie , cały post o mnie , zero faktów i nic na temat , lubisz się ośmieszać , twój problem .

11445
PanM
20 marca 2021r. o 17:52
skorn napisał(a):
PanM napisał(a): Konkrety , kogo okradł , kogo oszukał , kogo skrzywdził.Albo coś masz albo pisz o swoim.
Kim był , co robił , czym się zasłużył i komu.Jakoś nie słyszałem żeby on lub Ty siedział w pudle za politykę.
Twoje rewolucyjne dokonania są takie same jak tych 10 milionów naiwnych popierających kiedyś " marność "

Przecież pan i pana były koleżka robicie to samo - pisząc o "S" generalizujecie.

A jak pisze się o LWP jako o sowieckich wycierusach, które zamiast stać po stronie narodu polskiego, stało w ramie w ramie z sowieckim okupantem, to was szlag trafia.

Prawda boli.

Nie widzi osoba różnicy w pisaniu o związku i rządzie a pisaniu imiennie o rodzicu ?
LWP -- Ludowe Wojsko Polskie . Było takie na jakie pozwoliła Moskwa. Pisałem o tym.Gdyby było inaczej nie potrzeba by był wyzwalania się z ruskiego ucisku. Wtedy nikt nie miał nic do gadania. Wszyscy " WSPÓŁPRACOWALI " Ci co byli za mogli odejść od ściany i opuścić łapy.
Ja urodziłem się osiem lat po wojnie i widzę zmiany jakie następują w Polsce.
Niestety oczekiwania Polaków bardzo rozmijają się z tym co robią kolejne Polskie rządy.
p.s WSZYSTKIE RZĄDY OD ROKU 1945
Poniższy obrazek pokazuje zasługi Polskich rządów.[img=1616259130_8e2btgt.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 18:17
M21W2 napisał(a): Januszku wiem że odpowiadanie Tobie nie ma sensu , tylu kłamstw i insynuacji dawno nie pisałeś .
Pisałem ze cztery lata temu zalogowany jako Wars .
Byłeś w stosunku do mnie bardzo wylewny , nie tylko o Ojcu i Mamie ale też o Wujku który zrobił większa karierę jak Twój Ojciec bo był w partii , miał stopień Majora czy Pułkownika dokładnie nie pamiętałeś .
Pisałeś gdzie pracowałeś , jak budowałeś dom tak że nie truj że nic nie wiem .
Jak Ciebie poinformowałem że Wars to M21 wróciłeś w krótkim czasie do swoich chamskich ataków i insynuacji .

Kornela Morawieckiego nigdy osobiście nie spotkałem , swoją działalność zakończyłem jesienią 1989 r po tym jak głosami sprzedawczyków z Solidarności Prezydentem został Jaruzelski .

Stałeś i stoisz po stronie tych którym Solidarność była ością w gardle , jesteś wrogo nastawiony do dnia dzisiejszego , tak jak cały obóz postkomunistyczny i byli SB-cy .
Udowadniasz to każdym postem .

Prawda jak się po latach przekonałem że Wałęsa to kapuś , podarłem zdjęcie na którym byłem z nim .

Nigdzie nie twierdzę że ci co nie podjęli walki w szeregach opozycji antykomunistycznej to zdrajcy , każdy znając tamten zbrodniczy system miał prawo się bać , Ty napisałeś że wolałeś obserwować co z tego wyniknie , oceniłeś że podjąłeś dobrą decyzję , do dziś wspierasz komunistów .

Książki pisane przez wrogów Solidarności to zapewne Twoja ulubiona Lektura mnie nie interesują , ja nie muszę nic czytać , nie stałem z boku jak ty , uczestniczyłem w tych historycznych wydarzeniach .

Kmiocie , napisz co mam za pazurkami , byle nie byłoby to kłamstwo które jest Twoją ulubioną bronią używaną w podłych atakach na mnie i Solidarność , przyznam że kiedyś to mnie bolało , obecnie jak wiem że jesteś prostackim nikczemnikiem przestało mnie ruszać .

Tak były imbecyle , barany , było też przepraszam , dziś bym nie przeprosił , to był błąd .
Wiem że gromadzisz haki na zalogowanych , mogę być drugi po Piotrze , wal do Sądu .
Ubawiłeś mnie , cały post o mnie , zero faktów i nic na temat , lubisz się ośmieszać , twój problem .

Wars?
Wars wita was...

ja w stosunku do ciebie ''wylewny''?...jaja sobie robisz...

daj jakiś cytat a nie tu popierdujesz nie mając nic do napisanie...
owszem pisałem o wujku ale nie pierdziel że nie pamiętałem jego stopnia bo łżesz i przeinaczasz moje słowa...
tak ..pisałem o domu bo ani komuna ani sld nie dało mi nawet na jednego gwoździa...
pisałem gdzie pracowałem i wymieniłem tylko jeden zakład...
i nic więcej nie wiesz bo właśnie sam o tym napisałem ...
ty chcąc się czegoś więcej dowiedzieć wkręciłeś się na spotkanie i niczym rasowy ''esbek'' nastawiałeś ''gumowe ucho'' a tu du-pa...nie wyszło ...;D

a o jakiej to swojej ''działalności'' tu piszesz?
twoja ''działalność'' to tylko płacenie składek...bo w''encyklopedii'' nic o tym nie ma...;D
ot wzmianka w dwóch chyba zdaniach i to wszystko...reszta to twoje pisane tu ''legendy'' ...hahaha

tak ...ja miałem wtedy inne priorytety i można dlatego powiedzieć że stałem z boku ...ale też dzięki temu dzisiaj nikt mi nie powie-twoja ''s'' rozkradła Polskę a robotników oszukała''

popatrz teraz na siebie jaki z ciebie totalny oszołom...piszesz że ''do dziś '' wspieram komunistów...czyli kogo?
napisz kogo?

co masz za pazurkami?...dobrze wiesz i nie kłam że pisałeś o ''imbecylach'' tylko że pisałeś o ''inbecylach'' ...tak to jest jak się nie sprawdzi w wiki...hahaha

łżesz po raz kolejny w sprawie ''haków na zalogowanych''

to żadne ''haki '' tylko kopie postów zwykłych chamów lub tych którzy naruszają prawo ...i jakoś nie na wszystkich tylko na takiego jak ty lub twój obecny przydupas koleżka ...

post o tobie bo ty nie piszesz o dudach czy śniadkach ..nie piszesz o obecnej cieniutkiej ''s'' tylko piszesz o sobie bo ty lubisz być na ''świeczniku'' ...;D

a wiesz jaki jesteś?...o taki...

------------------------------- :D
~~Szafranowa Laurencja niezalogowany
20 marca 2021r. o 18:34
Ten sam Janusz, na feisie już go wszyscy znają i blokują.
22258
#Horus nieaktywny
20 marca 2021r. o 18:38
z tego co wiem to jeden...
panm...

aha...no i ''rycerze chrystusa'' i ''niewolnicy maryii'' też mnie po godzinie zablokowali ...:D

reszta znajomych ma się ze mną chyba dobrze ...

zaraz sprawdzę ...;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza