Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

11445
PanM
30 października 2020r. o 22:57
[img=1604095057_lhljax5.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
211
skorn
30 października 2020r. o 23:06
Są ludzie mądrzejsi od pana i ode mnie, którzy wierzą w boga. A pan myśli, że jakimś cudem "rozkminił" tajemnicę życia i absolutną prawdę o rzeczywistości. I te obrazki mają to potwierdzać? ; )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
31 października 2020r. o 6:48
obym nie musiał ci wkleić twojego obrazka...
obrazka który według ciebie też chyba miał cos ''potwierdzić''...;)

na początek przypomnę ci jeden zgoła mało istotny..

pamiętasz jak z upodobaniem wklejałeś obrazek osła ?
robiłeś to by pokazać swoją ''twarz''?...jeśli tak to ok.

inny obrazek który zmanipulowałeś swoją ręką chwilowo zachowam ...

domyślasz się jaki?
bo ja go sobie zatrzymałem...:)
~~Żółtozielony Niecierpek niezalogowany
31 października 2020r. o 12:19
Horus napisał(a): zastanawia mnie tylko dlaczego tak unikasz odpowiedzi na proste pytania ...o ''bogu'' czy ''czyśccu''
nie odpowiadasz na pytania o bezeceństwa twoich ''pasterzy''a zamiast tego piszesz że to ludzie a więc grzeszni jak ty czy ja...

zadam ci pytanie- dlaczego z kościoła przy Kościelnej mają zniknąć lub już znikły kamery ...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' ...
dlaczego teraz mają być tego pozbawieni?

Po pierwsze Len ci odpowiada, tylko ty nie rozumiesz. Masz niski iloraz inteligencji, nie twoja wina.

Po drugie ludzie nie mieli możliwości oglądania mszy św. z kamer istotnych, bo one nie do tego służyły. Można było sobie obejrzeć tylko na zdjęciach z tych kamer jak wygląda aktualnie świątynia i tyle. A w zasadzie wierni, bo kamera była na nich skierowana. Druga kamera skierowana na ołtarz była strasznie kiepskiej jakości, głosu nie było.

Przeproś za szerzenie kłamstw w stylu "...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' . I zanim coś napiszesz dowiedz się jak było naprawdę.
22258
#Horus nieaktywny
31 października 2020r. o 12:38
~~Żółtozielony Niecierpek napisał(a):
Horus napisał(a):

zadam ci pytanie- dlaczego z kościoła przy Kościelnej mają zniknąć lub już znikły kamery ...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' ...
dlaczego teraz mają być tego pozbawieni?

Po pierwsze Len ci odpowiada, tylko ty nie rozumiesz. Masz niski iloraz inteligencji, nie twoja wina.

Po drugie ludzie nie mieli możliwości oglądania mszy św. z kamer istotnych, bo one nie do tego służyły. Można było sobie obejrzeć tylko na zdjęciach z tych kamer jak wygląda aktualnie świątynia i tyle. A w zasadzie wierni, bo kamera była na nich skierowana. Druga kamera skierowana na ołtarz była strasznie kiepskiej jakości, głosu nie było.

Przeproś za szerzenie kłamstw w stylu "...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' . I zanim coś napiszesz dowiedz się jak było naprawdę.

a jak tam z twoim ''ilorazem''?
bo raczej kiepski on musi być skoro piszesz że Len udziela odpowiedzi...
ale twój ''iloraz'' jest twój i to twój problem ...

moja wypowiedź dotyczy tylko tego że kamery ''miały zniknąć lub już znikły''
powiedziano mi w jakiejś luźnej rozmowie że były transmisje mszy ...
czy były? osobiście nie wiem bo ani nie oglądam ani nie uczestniczę ...

isto.tne mnie nie interesują ...
dlaczego jednak teraz nawet ''wiernych '' nie będzie można zobaczyć?

przeszkadza to komuś? ;)
18442
PIS-PO-PRL
31 października 2020r. o 12:42
No teraz to rżniesz głupa :D

Kamery portalu który wzywa do apostazji w kościele katolickim. To może w Twoim domu zrobimy "narade faszystowską". Powiedzmy raz na miesiąc, żeby nie robić Ci kłopotu :D

PIS=PO=PRL
~~Żółtozielony Niecierpek niezalogowany
31 października 2020r. o 12:48
Horus napisał(a): moja wypowiedź dotyczy tylko tego że kamery ''miały zniknąć lub już znikły''
powiedziano mi w jakiejś luźnej rozmowie że były transmisje mszy ...
czy były? osobiście nie wiem bo ani nie oglądam ani nie uczestniczę ...

isto.tne mnie nie interesują ...
dlaczego jednak teraz nawet ''wiernych '' nie będzie można zobaczyć?

przeszkadza to komuś? ;)

Napisałeś cytuję "...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' , to kłamstwo, przeproś za szerzenie nieprawdy.
22258
#Horus nieaktywny
31 października 2020r. o 13:03
no popatrz...
nie wiedziałem że ten portal wzywa do apostazji...

ale moja nieświadomość to chyba z faktu że na niego nie wchodzę od lat...

faszysta u mnie w domu?
do kogo to piszesz?

czy czasem nie ''rżniesz głupa''? ;)

Dopisane 31.10.2020r. o godz. 13:03:

~~Żółtozielony Niecierpek napisał(a):
Horus napisał(a):

Napisałeś cytuję "...wcześniej ludzie chorzy mieli msze w trybie ''on line'' , to kłamstwo, przeproś za szerzenie nieprawdy.

jeszcze czego? :]

dlaczego likwiduje się kamery pokazujące ''wiernych''?

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza