~~Mlecznoróżowy Złocień napisał(a): Horus napisał(a):
ale ok.
bezpośredniość...
Nie zgadam się, dla mnie jest to zwykła bezczelność , ale ok , skoro Ty to uznajesz za bezpośredniość, to niech Ci będzie.
Jak widzę łgarstwo to potrafię zaprotestować, nawet w Twojej obronie, chyba o tym wiesz, dlatego przeraża mnie to co tutaj się dzieje .
Wygląd tego świata w dużej mierze zależy od nas samych , więc skoro przekazujemy tylko nienawiść, to nie miejmy później pretensji do wszystkich wokół, tylko do samych siebie.
Dobra_nocka :)
dziwnie mi się to czyta...''bezczelnością '' jest nazywanie rzeczy po imieniu?
to forum już lata wstecz straciło szansę na ''wersal''...;)
skończyło się to z odejściem z tego forum Izy, Hega,erjotki Sedwater (jakoś tak ale nie wiem czy nie przekręciłem-przepraszam ) Virgo...
dlaczego dzisiaj np. DP nie pisze jako zalogowana?...proste- po co ma się narażać na określenia ''dzban '' jak to napisał skorn...
dlaczego dawny kmiot nazywający się alterem nie loguje się?...bo chyba nie będzie mi tu wmawiane że nie pisze na forum...
piszesz że stajesz niekiedy w mojej obronie?
gdzie?...jako kto?
mam pamiętać cię dzisiaj jako ''złocienia''a za dwa trzy dni mam zachodzić w głowę kim obecnie jesteś?
po co mi to?
gdzie i d kogo przekazuję nienawiśc?
w jaki sposób?
że do obrażających mnie napiszę kmiocie czy głombie?
to wręcz słowna pieszczota w porównaniu co do mnie piszą ...
zauważasz to?...gdzie ?...gdzie jakieś słowo potępienia?
bo jakoś nie zauważyłem ...;)
mam do kogoś o to pretensje ? aha ...do jednego typa owszem ...
do kogo jeszcze?
do kogo kieruję te pretensje?...nie mam takiej potrzeby...ot po prostu na chamstwo odpowiadam tym samym...
wróć do archiwum ..lata 2013... 2014...2015 ...
tam czarno na białym widać jak obecny poziom ani na cal nie dorównuje tamtym czasom ...
szkoda że dzisiaj na forum nie ma HEGA...
kiedyś napisał mi na priv kilka słów ..słów które do dzisiaj pamiętam i za które do dzisiaj jestem mu wdzięczny ...
HEG...człowiek którego na oczy nie widziałem...
uważasz że nie jestem ''bezpośredni'' a ''bezczelny''?
masz prawo tak to oceniać..
tak jak ja mam prawo do ''szmaciarza'' pisać ''szmaciarzu'' ;)
a co mam mu pisać ''mój drogi''?
i to by było tyle...:)