~~Mysi Grzybień napisał(a):
Rozmawiałem z Panem Kazimierzem i mówił ,że wielokrotnie cię blokowali ale ty wydzwaniałeś i jęczałeś ,żeby cię odblokowano .Twoje wpisy to szczyt chamstwa i głupoty ,oraz nienawiść do jakiegoś tam Horusa .
Janusz , to nie jest chamstwo i głupota , to jest prawda pokrętny kameleonie :D Mnie zblokowali , boś mnie wquwił , ale tylko raz mnie zblokowali , za to dokumentnie . Rozmawiałeś z panem Kazimierzem , to pewnie wiesz , że tylko raz , nie wielokrotnie , czyli inaczej kłamiesz Janusz... zawsze też możesz użyć innego kwiatka , jak Grzybień , wystarczy tylko restartować router ... bochateże z za klawiaturki :D
Kiedy ta rozprawa ? :D
A wracając do chamskiej dysputy Przemo , zgadzam się z Tobą , że religię trzeba wycofać z urzędów świeckiego państwa , ale w szkołach należy pozostawić . Nie ze względu na bezpieczeństwo dziatwy wędrującej do salek katechetycznych , jak sugeruje Len :) Ze względu na to ... kiedyś dawno temu nieznany mi Bolecnauta dyskutując ze mną użył takiego argumentu , gdyby nie KK jak mógłbym dotrzeć do Stwórcy ? Po latach przyznaję rację . KK był mi inspiracją. Niech będzie również Twoją inspiracją i dziatwy w dążeniu do Źródła :) Ja byłem ochrzczony , a swych dzieci nie chrzciłem , bo już dawno temu przeczytałem oprócz " Mistrza i Małgorzaty "
... " Bogowie czterech stron świata " , co wcale nie oznacza , że mam jakiś mesjanizm do tępienia religii , jak Ty Przemo ... pismem obrazkowym :D
Jeśli to nie jest wojujący ateizm w Twoim wydaniu Przemo , to jak to inaczej nazwać ?
Odpowiedzi oczywiście się nie spodziewam , bo z chamem , prostakiem i alkoholikiem takie tuzy Bolca , jak Ty , albo Janusz nie dyskutują :D
Jeszcze raz miłego i wracam do kochanki Betoniary :D