PanM napisał(a): ... Opisuje tylko logikę wiary ...
No to życzę sukcesów Przemo :) . Wiara nie ma nic wspólnego z logiką , bo już nauka bazująca na logice za pomocą mechanizmów fraktalnych i kwantowych udowadnia istnienie Stwórcy , w którego nie wierzysz . Żyjemy w tzw. chrześćjańskiej cywilizacji , gdzie sprawy z dnia na dzień idą bardziej kiepsko , zgodnie z bodajże drugim prawem Marfiego " jeśli coś może pójść źle , to na pewno pójdzie " :D I Dlatego nawet ateiści powinni się modlić do Uniwersum , albo Absolutu , Ty również Przemo :) , aby sprawy zaczęły iść lepiej . Demokracją tego nie uzyskasz . Zawsze się znajdzie taki dla przykładu szumowidło , co matkę w łyżce wody utopi i wydoi rodaków ile wlezie . A zwróć , proszę uwagę na fakt , że to nie KK zorganizował Polakom lockdaun , tylko chłopaki od NWO z szumowidłem w Polsce na czele . Eaistein mawiał " Wszechświat i ludzka głupota są nieskończone " .
Ja dołożyłem do tego twierdzenia jeszcze chciwość ... i myślę sobie , że jeśli coś może odseparować nas od głupoty i chciwości , to " flinta w flincie " Stwórcy , jak mawiał Łysiak . W prawdzie nie podejrzewam , abyś czytał " Flet z mandragory " , ale polecam Ci lekturę i zalecam też modlitwę , taką naturalną bez ustalonych przez KK formułek :)
W Sercu Przemo masz Iskierkę Stwórcy , czy tego chcesz , czy nie chcesz :D
Posłuchaj Iskierki i daj pokój jątrzącemu w Społeczeństwie pismu obrazkowemu :)
Miłego Przemo ... mówi cham i prostak bez matury brylujący na krawędzi apostazji :)
Dopisane 01.10.2020r. o godz. 08:41:
Dokładnie w prawej górnej komorze Przemo . Nie da Jej się zmierzyć , ani zważyć , ni szkiełkiem , ni okiem . Najlepsi kardiolodzy nie stwierdzą , ale można Ją wyczuć , kiedy szyszynka pracuje bez jakiejkolwiek indoktrynacji . Czego absolutnie wszystkim życzę :)
Jeszcze raz miłego :)
ps. Miło Cię znowu widzieć Len :)
No dobra , spadam do kochanki ... betoniary :D