Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Płoworudy Enkiant niezalogowany
1 października 2020r. o 22:17
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
~~Płoworudy Enkiant napisał(a): Co to jest ? Co ty tam piszesz ? Piszesz o sobie Głupia Papugo,dlaczego ?

Głupi to ciebie zrobił .

Katolik ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 października 2020r. o 2:02
A tak fajnie mi się rozmawiało z antagonistami Lnem i Przemem . Potem pojawił się bogu Horus i szlak trafił merytoryczną dysputę :(

Za prawdę powiadam Ci bogu , jako że lubię pisać po nocach , unikaj mnie , jak szatan święconej wody ... bochateże z za klawiaturki :D

Krynico kwiatuszków Bolca ... może nie powinienem się pastwić nad schizofrenikiem , ale co mi tam ...

TO KIEDY TA DRUGA ROZPRAWA GŁUPIA PAPUGO ?

A wracając do merytorycznej dyskusji . Przyznaję Ci rację Przemo , że religię należy wycofać ze struktur świeckiego państwa . Nie pierwszy raz to mówię i nie ja jeden . Ale w szkołach trzeba zostawić . Przyznasz mi chyba rację , że domena szariatu od małego ... Ludzi zwodzi na manowce dżihadu . Przecież to nie Ty Przemo wymyśliłeś wędrówkę ludów muzułmańskich na staruszkę Europę . To nie Ty wymyśliłeś KK , ale Ty stoisz w awangardzie tych co w Allacha nie wierzą i tym samym przeznaczony jesteś do odstrzału Przemo :D

Podoba Ci się ta perspektywa ? :D

Surra bodajże dziewięćset dwunasta mówi o tym , że ateistów trzeba tępić :D

A mój Stwórca kocha nawet Ciebie :)

Możesz wierzyć Przemo :) Racjonalizm to nie wszystko :)

Dobranoc , albo dzień dobry . Jak wolisz Przemo :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Izabelowa Bylica niezalogowany
2 października 2020r. o 10:15
Jaką korzyść mają dzieci , rodzice , podatnicy z lekcji religii w szkołach ?
4335
2 października 2020r. o 10:52
~~Izabelowa Bylica napisał(a): Jaką korzyść mają dzieci , rodzice , podatnicy z lekcji religii w szkołach ?

A taką mianowicie , że oddajemy dobrowolnie nasze dzieciaki pod opiekę osób kompetentnych . Pedagogiki nikt nas nie uczył . Tylko improwizujemy . Ja tak zrobiłem w odniesieniu do mego synka . I dzisiaj chłopak pod opieką Sióstr Zakonnych , zdecydowany Wolnomyśliciel ... może nawet inkarnacja Voltera :D
... czuje się dobrze w tym środowisku :D

Bo dobra dla wszystkich chcę :)

Czemu milczysz Przemo ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Brzoskwiniowa Godecja niezalogowany
2 października 2020r. o 14:12
~~Płoworudy Enkiant napisał(a):
~~Brzoskwiniowa Godecja napisał(a):
~~Płoworudy Enkiant

Nie, nie byłem, ale nick zmienia mi się za każdym razem kiedy wyłączam router na noc więc codziennie mam inny kwiatek. To nie jest zależne ode mnie. [/c napisał(a):

no popatrz ...a ja nie wyłączam tylko kompa...

pytanko...masz jakiś problem z tym by się zarejestrować?...;)

czy może nie robisz tego bo ''anonimowość'' pozwala ci bezkarnie wyzywać innych kiedy najdzie cię ochota bo następnego dnia już jesteś ''kryształowy'' ;)

wczoraj podałem ci przykład jak w ciągu dwóch dni można mieć dwa różne ''nicki''
;)

~~Różowy Len niezalogowany
2 października 2020r. o 15:14
Pannazdzieckiem napisał(a): Bo dobra dla wszystkich chcę :)

Jakiego dobra? Służenia Bogu wymyślonego przez Bułhakowa? Czy jakiemuś innemu Satanie?
Prowadzisz ludzi na manowce.
To ja może podziękuję za takie "dobro".
~Szkarłatnoczerwony Cis niezalogowany
2 października 2020r. o 15:45
Renowacja wanien emaliowanych Stupino
4335
2 października 2020r. o 15:48
~~Różowy Len napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Bo dobra dla wszystkich chcę :)

Jakiego dobra? Służenia Bogu wymyślonego przez Bułhakowa? Czy jakiemuś innemu Satanie?
Prowadzisz ludzi na manowce.
To ja może podziękuję za takie "dobro".

Len , bardzo Cię proszę , ani ja , ani Bułhakow nie wymyślamy Stwórcy i szatana , żadnej nowej religii :) Małgorzata Bułhakowa poszła nago na bal Wolanda , bo kochała mistrza ... cierpiała ... nie można tego nazwać dobrem .. to poświęcenie ...

Miło , że ten dziwny czlowiek Głupia Papuga nie zniechęcił Cię do dysputy i wróciłeś :)

Saluto Messer , że pozwolę sobie zacytować Behemota :D

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza