Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Płoworudy Enkiant niezalogowany
1 października 2020r. o 20:46
~~Brzoskwiniowa Godecja napisał(a): Jak widzę wpisy tego Panny przestaję się dziwić że stracił znajomych i dzisiaj nikt nie chce się z nim wdawać w dyskusje. Piszący że jego wpisy to szczyty chamstwa i głupoty ma sporo racji. Mnie tylko nie dziwi jego nienawiść do Horusa bo nadal odczuwa ból po tym jak tu go przepraszał co zresztą robił zasłużenie.

~~Brzoskwiniowa Godecja napisał(a): ależ skąd...
zmieniłem sobie...
nie widać?

Nie, wczoraj miałeś taki sam :).
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brzoskwiniowa Godecja niezalogowany
1 października 2020r. o 20:48
no to za chwilę zmienię ...;)
1 października 2020r. o 20:54
Wydało się twoje kłamstewko :). Jak ci z tym, że piszesz do Panny spod tyldy i udajesz kogoś innego stając w swojej obronie :)? Słabe to :).
1 października 2020r. o 20:59
''Jak widzę wpisy tego Panny przestaję się dziwić że stracił znajomych i dzisiaj nikt nie chce się z nim wdawać w dyskusje. Piszący że jego wpisy to szczyty chamstwa i głupoty ma sporo racji. Mnie tylko nie dziwi jego nienawiść do Horusa bo nadal odczuwa ból po tym jak tu go przepraszał co zresztą robił zasłużenie.''

to jest cytat mojego posta...
gdzie udaję kogoś innego?
piszę że nie dziwi mnie jego nienawiść do Horusa...czy to nieprawda?
to zrozumiałe u kogoś kto został ''przeczołgany przez korytarz sądowy'' :]
chcesz coś dodać?
1 października 2020r. o 21:13
Tak, tak wymyślaj teraz, rozumiem, że się wstydzisz :). Zwłaszcza, że zarzucasz innym, że tak robią a tu ups .. Horusek się wysypał :).

Przeczołgany to ty zostałeś przez ememe :). I jeszcze byłeś ich na kolanach przepraszać :).
1 października 2020r. o 21:18
~~Płoworudy Enkiant napisał(a): Tak, tak wymyślaj teraz, rozumiem, że się wstydzisz :). Zwłaszcza, że zarzucasz innym, że tak robią a tu ups .. Horusek się wysypał :).

Przeczołgany to ty zostałeś przez ememe :). I jeszcze byłeś ich na kolanach przepraszać :).

chyba żartujesz...
przykład?...proszę bardo...to też mój wpis?

~~Mysi Grzybień wczoraj o 10:21

~~Mysi Grzybień

Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Cynamonowy Bluszcz napisał(a): chrześcijańskie bękarty !
chrześcijańska okupacja padła na polskę (której nie ma już)
nie ma śmiesznego dżizasa buraki... hahahahah

Po restarcie routera dzisiaj nazywasz się Bluszcz Janusz , czy mi się wydaje ?

Więcej szacunku dla istnień bucu ...

)

Rozmawiałem z Panem Kazimierzem i mówił ,że wielokrotnie cię blokowali ale ty wydzwaniałeś i jęczałeś ,żeby cię odblokowano .Twoje wpisy to szczyt chamstwa i głupoty ,oraz nienawiść do jakiegoś tam Horu

ja nie muszę się z niczego tłumaczyć ...
1 października 2020r. o 21:22
Nie, ten nie :). Ale tamten tak :). Teraz już wiadomo, że zarzucasz innym to co sam robisz spod tyldy :).
1 października 2020r. o 21:30
ciekawe to co piszesz ...czyżbyś miał dostęp do IP?....;)

MODERATORZE...

zmienię sobie ''nick'' zmienię styl pisania i ponownie ze dwa dni forum nie będzie miało bladego pojęcia z kim kto pisze...;)
tylko mnie na tym absolutnie nie zależy...

ja nie mam czego się wstydzić ...nie używam wulgaryzmów i nikogo PERSONALNIE nie obrażam ..

przypomnieć ci tu teksty największego chama tego forum?

mam ich tu całe mnóstwo chociaż teraz po nauczce jaką mu dałem złagodniał ...
to jest prawdziwy mój sukces ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza