Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Ciemnoczerwona Pęcherznica niezalogowany
10 października 2020r. o 10:52
Każdy powinien decydować w co wierzyć wieku pełnoletnim i świadomy.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 października 2020r. o 10:56
Przemo , nie gnij pały .... to ja założyłem ten temat , czy Ty ?

Mi nie chodzi o kontrowersje i użeranie się z Głupią Papugą , chodzi mi o to , żeby Ludzie odczuli Stwórcę w sobie :

... wsłuchaj się w słowa Andrzeja , bardzo proszę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 10:59
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): ja ciebie?

nigdy nikogo nie zablokowałem na fb...

nie tylko nie muszę ale i nie czuję takiej potrzeby...

Sprawdziłem , mam dostęp do Twojego konta i komentarzy , nie miałem tego po wymianie zdań w temacie założonym przez Przemka , odpowiedziałeś na mój komentarz w Twoim dawnym stylu jaki stosowałeś wobec mnie , ja nie mogłam się odnieść i w żaden sposób wejść na Twoją stronę .

uważam że coś tu chyba przekręcasz...
po pierwsze - nigdy nikogo nie blokowałem na fb
po drugie - w jakim to temacie odpowiedziałem w ''moim dawnym stylu''?

przecież na fb piszę tylko w trzech grupach?
do której zaglądasz?...;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
10 października 2020r. o 11:02
Horus napisał(a): ''karnąć ''to ty się możesz w odwiedziny do syna ...

mnie omijaj ...
cholera wie jakie choróbsko w sobie nosisz po tak niepewnych kontaktach w towarzystwie ''rampiarzy'' :]

jak tam twój przyjaciel ?
wybaczył ci że wspomniałeś o nim jako ''...e'' jakim go ponoć miałem nazwać?

łgarzu...

Omijam jak mogę , ale jesteś bogu tak charakterystyczny , szczególnie z pod tyldy , że noga mi się gdzieś zaszportała :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14240
M21W2
10 października 2020r. o 11:07
Janusz - pytasz i masz ;

Janusz Janusz
strona jest otwarta ale to tego kmiota nie upoważnia w żaden sposób do pisania tu np. o moim Ojcu ...to jest Przemku ''osobista wycieczka'' ...i każdego kto o będzie pisał o moich osobistych sprawach będę traktował tak jak traktuję tego dupka...czy ja gdzieś tu wspomniałem o tym jak widzi go jego własny brat?...ale będzie zachowywał się jak jakiś ''ścierwojad'' otrzyma to na co już teraz zasługuje...znasz mnie trochę więc chyba nie zarzucisz mi agresji...
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 11:08
PanM napisał(a):
Od zawsze świat podzielony był na patrycjuszy i plebejuszy ale nad wszystkimi swe macki miał zawsze stan duchowny. Od czasu faraonów po dzisiaj

tyle że dzisiaj trudniej jest ludzi zmanipulować ...
potrafią np. czytać...

problem jaki pozostał od wieków to taki że nadal nie potrafią w wielu przypadkach po prostu myśleć...;)

nie wspominaj tu raczej o ''dyskusjach'' bo takich tu w tym temacie nigdy nie było...

pytania ze względu na ''niewygodę'' są pozostawiane bez odpowiedzi ale zaraz po tym następuje kolejne ''kazanie'' o tym jakie to ''miłosierdzie'' przemawia przez ''boga''

a ten tutaj? pieprzy coś o ''tęczowej zarazie'' a sam wystrojony we wszystkie chyba barwy tęczy...

[img=1602320927_gpwyffi.jpg]
14240
M21W2
10 października 2020r. o 11:13
Janusz Janusz
strona jest otwarta ale to tego kmiota nie upoważnia w żaden sposób do pisania tu np. o moim Ojcu ...to jest Przemku ''osobista wycieczka'' ...i każdego kto o będzie pisał o moich osobistych sprawach będę traktował tak jak traktuję tego dupka...czy ja gdzieś tu wspomniałem o tym jak widzi go jego własny brat?...ale będzie zachowywał się jak jakiś ''ścierwojad'' otrzyma to na co już teraz zasługuje...znasz mnie trochę więc chyba nie zarzucisz mi agresji...

Dopisane 10.10.2020r. o godz. 11:13:

Janusz Janusz
22258
#Horus nieaktywny
10 października 2020r. o 11:15
M21W2 napisał(a): Janusz - pytasz i masz ;

Janusz Janusz

owszem ...to fragment odpowiedzi na post Przemka...
a gdzie tu coś z czym się nie zgadzasz?

napisałem ''KAŻDEGO'' a więc kiedy roiłeś sobie ''wycieczki'' w stronę mojej rodziny otrzymałeś odpowiednią odpowiedź...

nawiasem - jaką datę nosi ten wpis?
czy po tym jak pewne sprawy sobie wyjaśniliśmy w bezpośredniej rozmowie wróciłeś do swojego dawnego zachowania?...nie zauważyłem ...
czy po naszej rozmowie ja gdzieś napisałem coś co mogło w ciebie ugodzić ?

przypominasz sobie coś takiego?...;)

jeszcze raz- kto mnie będzie obrażał będzie podobnie traktowany ...
kto będzie atakował moją rodzinę będzie traktowany podobnie...

proste...:]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAMrowka zaprasza