Pannazdzieckiem napisał(a): ~~Liliowoniebieski Czosnaczek napisał(a): Falco, błagam! Naucz się cytować. Nawklejałeś tu tych cytatów bez ładu i składu. nie wiadomo kto to pisał. kto komu odpowiadał. Masakra piłą mechaniczną 3.
Chyba pochlał dzisiaj ... świętoszek :D
A ponoć tylko Panna chleje :D Ale Panna kiedy chleje to się przyznaje do tego publicznie , i nie pisze z pod kwiatuszków :)
Panna dzisiaj trzeźwa , jak świnia i dalej twierdzi , że Stwórca jest , religia powinna być w szkołach , a nie powinno być w szkołach ścierwomedialnego koronaświrusa :)
Dobranoc :)
nie powinno być i ciebie tutaj ...a jesteś na nieszczęście forum...
nie warto więcej czasu poświęcić dziecku które ci zabrano bo nie byłeś w stanie go wychowywać?
a może poświęć czas na udanie się do jakiegoś ośrodka odwykowego?
a może zastosuj się do mojej rady i ''omijaj mnie szerokim łukiem''
a może w końcu dotrzymaj chociaż jednej obietnicy danej adminowi i skończ mnie zaczepiać?
a może też zrób to co ci doskwiera i skończ ze swoją samotnością i ukręć w końcu sobie sznur...hahaha
Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:07:
Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadzam się Ksawery :)
Dobrej nocy Wam życzę :)
liż,liż ...:]
Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:19:
qwax_ napisał(a): ~~Liliowoniebieski Czosnaczek napisał(a): Falco, błagam! Naucz się cytować. Nawklejałeś tu tych cytatów bez ładu i składu. nie wiadomo kto to pisał. kto komu odpowiadał. Masakra piłą mechaniczną 3.
To dla niego za trudne ;)
za trudne to jest dla ciebie przyznanie że popierasz brauna ...
tego co to raz po raz zaprasza na spotkania faszystę Benita...
terrorystę prawomocnie skazanego ...
czyżby bosaczek przyklęknął przed pisowskim ministrem? :][img=1603228777_ya8o5za.jpg]
Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:23:
skorn napisał(a): PIS-PO-PRL napisał(a):
Ok kończe, bo jeszcze za pedofilie w kościele będę musiał przepraszać jak Skorn (chyba to był on) swojego czasu... a właśnie... przeprosił czy do dziś się miga?
Według boleccelebryty "kto milczy, ten popiera".
Tylko gdyby kierowac się taką logiką, to ile złych rzeczy popiera janusz, milcząc na ich temat? : )
a teraz ty...milczysz na ten temat więc popierasz...
nie komentujesz chamskich komentarzy swojego przyjaciela więc co?...popierasz...
ale to mnie akurat nie dziwi bo sam tu niedoszły moderatorze :] używałeś obelg nawet wobec kobiet...
twój ''mistrzu'' cię tego nauczył ...:][img=1603228986_qak13zl.png]