Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
20 października 2020r. o 21:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Twierdze, że taki Len, czy ktoś tam na poprzedniej stronie, sensownie pisał o swojej religii, bez agresji odpowiedział na pytania PanaM. Wtrąciłeś się i oczywiście musiałeś powyrywać zdania z kontekstu byle pasowało pod Twoją tezę i skwitować go "piepszysz waści"
I skoro wspomniałeś wcześniej o wolności słowo, to czemu Len nie może się wypowiadać, czemu może to robić tylko w kościele? Bo Jak tylko z niego wyjdzie to z miejsca staje się w Twoich oczach katolem. Taka Twoja tolerancja. Taka Twoja walka o wolność, równość i sprawiedliwość. Tyle osób Ci to już pisało, pewnie nie jestem ostatni :D

Twoje forum, Twoja ambona :D

co ''wyrywałem z kontekstu''?
a jaki był?...;)
ja stawiam ''tezy''?
gdzie?

'' skoro wspomniałeś wcześniej o wolności słowo, to czemu Len nie może się wypowiadać,''

z tego samego powodu gdzie Len wypowiadał się pogardliwie o myślących inaczej niż on sam...
a to stawia go w pozycji nie katolika a ''katola'' :]

ja mam go tolerować a on może bez mojej reakcji pisać o innych ''lewaki''?
jakie ma do tego prawo?
pytałem ...nie odpowiedział...;)
pamiętasz jego wypowiedź o pewnych profesorach?
nie?...to wycofaj się trochę w temacie...;)

moja tolerancja kończy się tam gdzie zaczyna się czyjaś agresja...:]

Największym niebezpieczeństwem jest, kiedy się człowieka zniewala mówiąc mu jednocześnie
że czyni się go wolnym.
Temu musimy zapobiec.

pamiętasz? :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
20 października 2020r. o 21:30
Horus napisał(a):
co ''wyrywałem z kontekstu''?
a jaki był?...;)
ja stawiam ''tezy''?
gdzie?

Chyba zacznę prowadzić swój Ipeenek, bo inaczej się nie da :D

Chociaż nie, to Twoja ambono, nie chcę się wpierniczać między pedofila a faszystę :D ;)

ide grać w gre :)

PIS=PO=PRL
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 października 2020r. o 21:47
~~Liliowoniebieski Czosnaczek napisał(a): Falco, błagam! Naucz się cytować. Nawklejałeś tu tych cytatów bez ładu i składu. nie wiadomo kto to pisał. kto komu odpowiadał. Masakra piłą mechaniczną 3.

Chyba pochlał dzisiaj ... świętoszek :D

A ponoć tylko Panna chleje :D Ale Panna kiedy chleje to się przyznaje do tego publicznie , i nie pisze z pod kwiatuszków :)

Panna dzisiaj trzeźwa , jak świnia i dalej twierdzi , że Stwórca jest , religia powinna być w szkołach , a nie powinno być w szkołach ścierwomedialnego koronaświrusa :)

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13926
qwax_
20 października 2020r. o 21:51
~~Liliowoniebieski Czosnaczek napisał(a): Falco, błagam! Naucz się cytować. Nawklejałeś tu tych cytatów bez ładu i składu. nie wiadomo kto to pisał. kto komu odpowiadał. Masakra piłą mechaniczną 3.

To dla niego za trudne ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 października 2020r. o 22:00
Zgadzam się Ksawery :)

Dobrej nocy Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
20 października 2020r. o 22:58
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ok kończe, bo jeszcze za pedofilie w kościele będę musiał przepraszać jak Skorn (chyba to był on) swojego czasu... a właśnie... przeprosił czy do dziś się miga?

Według boleccelebryty "kto milczy, ten popiera".

Tylko gdyby kierowac się taką logiką, to ile złych rzeczy popiera janusz, milcząc na ich temat? : )

<i>
22258
#Horus nieaktywny
20 października 2020r. o 23:23
Pannazdzieckiem napisał(a):

Chyba pochlał dzisiaj ... świętoszek :D

A ponoć tylko Panna chleje :D Ale Panna kiedy chleje to się przyznaje do tego publicznie , i nie pisze z pod kwiatuszków :)

Panna dzisiaj trzeźwa , jak świnia i dalej twierdzi , że Stwórca jest , religia powinna być w szkołach , a nie powinno być w szkołach ścierwomedialnego koronaświrusa :)

Dobranoc :)

nie powinno być i ciebie tutaj ...a jesteś na nieszczęście forum...
nie warto więcej czasu poświęcić dziecku które ci zabrano bo nie byłeś w stanie go wychowywać?
a może poświęć czas na udanie się do jakiegoś ośrodka odwykowego?

a może zastosuj się do mojej rady i ''omijaj mnie szerokim łukiem''
a może w końcu dotrzymaj chociaż jednej obietnicy danej adminowi i skończ mnie zaczepiać?

a może też zrób to co ci doskwiera i skończ ze swoją samotnością i ukręć w końcu sobie sznur...hahaha

Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:07:

Pannazdzieckiem napisał(a): Zgadzam się Ksawery :)

Dobrej nocy Wam życzę :)

liż,liż ...:]

Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:19:

qwax_ napisał(a):

To dla niego za trudne ;)

za trudne to jest dla ciebie przyznanie że popierasz brauna ...
tego co to raz po raz zaprasza na spotkania faszystę Benita...

terrorystę prawomocnie skazanego ...

czyżby bosaczek przyklęknął przed pisowskim ministrem? :][img=1603228777_ya8o5za.jpg]

Dopisane 20.10.2020r. o godz. 23:23:

skorn napisał(a):
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ok kończe, bo jeszcze za pedofilie w kościele będę musiał przepraszać jak Skorn (chyba to był on) swojego czasu... a właśnie... przeprosił czy do dziś się miga?

Według boleccelebryty "kto milczy, ten popiera".

Tylko gdyby kierowac się taką logiką, to ile złych rzeczy popiera janusz, milcząc na ich temat? : )

a teraz ty...milczysz na ten temat więc popierasz...
nie komentujesz chamskich komentarzy swojego przyjaciela więc co?...popierasz...

ale to mnie akurat nie dziwi bo sam tu niedoszły moderatorze :] używałeś obelg nawet wobec kobiet...

twój ''mistrzu'' cię tego nauczył ...:][img=1603228986_qak13zl.png]
13926
qwax_
20 października 2020r. o 23:40
Horus napisał(a):
a teraz ty...milczysz na ten temat więc popierasz...
nie komentujesz chamskich komentarzy swojego przyjaciela więc co?...popierasz...

Miej świadomość, ze w "dyskusji" z tobą, wiele osób nie milczy dlatego, że przyznaje ci w ten sposób rację, ale zwyczajnie zaniemówiło nad twą głu.potą ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.