Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

~~Granatowy Bluszcz niezalogowany
21 października 2020r. o 18:04
~~Złotawobrązowy Czarny napisał(a): Normalny on jest? Czy po tatusiu ma nawyki?

A kim był ten jego tatuś ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
21 października 2020r. o 18:27
W normalnym domu trzy króle wyglądają tak
[img=1603297668_l7e0k64.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2020r. o 18:35
Kto tak twierdzi?

PIS=PO=PRL
11445
PanM
21 października 2020r. o 18:49
PIS-PO-PRL napisał(a): Kto tak twierdzi?

Materialista i smakosz widzi je tak
[img=1603298971_ny3jlnk.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2020r. o 18:54
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): ...
a może też zrób to co ci doskwiera i skończ ze swoją samotnością i ukręć w końcu sobie sznur...hahaha ...

ps . Służby proszę o potraktowanie oświadczenia z przymrużeniem oka :)
Nie mam manii samobójczych , podobnie , jak nie cierpię na samotność :)

Pannazdzieckiem ... marca .......r. o 7:

....................................................
.................................... A jak powszechnie wiadomo samotność , jest jak sznur na szyi .

reszta w sieci ...hahaha

jak dobrze mieć teraz swoją ''szafę Lesiaka'' ...;)

Bogu ... cały Ty , Krynico Mondrości i Wiedzy z Oko.press . Tęczowy Rewolucjonisto . Biczu Na Pedofili w Koloratkach ... Życzliwy inaczej Piewco Tolerancji ... Właścicielu Jedynego Słusznego ipeenku ... wyrywasz bucu kilka słów z kontekstu i każesz szukać w sieci Twoich paranoicznych wyobrażeń.

Suma sumarum , to miło , że raczyłeś mi poświęcić zaś kilka słów ... chamowi , kmiotowi i prostakowi , i nakłaniasz Bolecnautów i Bolecnautki do grzebania w moim życiorysie , szczęśliwy jestem , że ... bóg Głupia Papuga ... raczy ze mną rozmawiać :)

ps . Kiedy ta rozprawa , bo się qurwa doczekać nie mogę ?

ps. dwa .

Owszem , samotność jest jak sznur na szyji , ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę samotności , a szczególnie samobójstwa wynikającego z samotności . Głupi ateisto ......... dołącz do dokumentacji :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
18442
PIS-PO-PRL
21 października 2020r. o 18:57
PanM napisał(a):
Materialista i smakosz widzi je tak

U Pana rozumiem w domu wszyscy "normalni" jeżeli o króle chodzi. Dobrze wiedzieć. Ale dookoła tylu szaleńców i ludzi bez smaku... straszno aż. Aż się boję o tym myśleć.

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2020r. o 19:19
Horus napisał(a):
Horus napisał(a): ...
a może też zrób to co ci doskwiera i skończ ze swoją samotnością i ukręć w końcu sobie sznur...hahaha ...

ps . Służby proszę o potraktowanie oświadczenia z przymrużeniem oka :)
Nie mam manii samobójczych , podobnie , jak nie cierpię na samotność :)

Pannazdzieckiem ... marca .......r. o 7:

....................................................
.................................... A jak powszechnie wiadomo samotność , jest jak sznur na szyi .

reszta w sieci ...hahaha

jak dobrze mieć teraz swoją ''szafę Lesiaka'' ...;)

wyrywasz bucu kilka słów z kontekstu i każesz szukać w sieci Twoich paranoicznych wyobrażeń.

Suma sumarum , to miło , że raczyłeś mi poświęcić zaś kilka słów ... chamowi , kmiotowi i prostakowi , i nakłaniasz Bolecnautów i Bolecnautki do grzebania w moim życiorysie , szczęśliwy jestem , że ... bóg Głupia Papuga ... raczy ze mną rozmawiać :)

ps . Kiedy ta rozprawa , bo się qurwa doczekać nie mogę ?

ps. dwa .

Owszem , samotność jest jak sznur na szyji , ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nikomu nie życzę samotności , a szczególnie samobójstwa wynikającego z samotności . Głupi ateisto ......... dołącz do dokumentacji :)

kmiocie niemyty ja poświęcam ci czas tylko wtedy kiedy szukasz ze mną zaczepki ...
''olewam'' to że gdzieś tam trwasz w tej swojej wegetacji...
nic nie wyrywam z kontekstu bo sam dupku żaliłeś się tutaj w jednym z tematów że ''promień '' cię ''olał'' :

i zresztą słusznie ...:]
ty już tyle zła tu innym wyrządziłeś że właśnie samotność ci ''zabija'' :]
stąd te twoje jęki w typie ...

''prześlijcie mi jakieś ciepłe słowo'' ...hahaha
na to to sobie musisz zasłużyć ...

czy ja ci życzę ''samobójstwa''?
a gdzie ja to napisałem dupku?
ale skoro myślisz o ''sznurze'' i piszesz o ''samotności'' to co ''autor ma na myśli''?...hahaha

ty sam ''powiewasz mi jak wisielec na sznurze'' :]
nie zaczepiasz mnie ...zapominam o tobie ...

ale ty nie potrafisz kmiocie żyć swoim nawet marnym życiem ...
odwiedź swojego przyjaciela z rampy...a może dzieciaka...
siostra Agnieszka to całkiem przyzwoita kobieta...chyba cię wysłucha...;)

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2020r. o 19:51
Przestań pie ...dolić , tylko mów kiedy ta rozprawa . Przecież Ty się brzydzisz Siostrą Agnieszką , bo w Habicie chodzi i w Boga wierzy ... Głupi Ateisto. Wykrętny Hipokryto .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.