Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
21 października 2020r. o 19:58
brzydzę to się tobą ...:]

siostra jak pisałem wcześniej to całkiem przyzwoita kobieta...a tego o tobie nie można powiedzieć...

''patolu'' :]

Dopisane 21.10.2020r. o godz. 19:58:

co to się porobiło z tym ''kościołem'' :]

już nie tylko można unieważnić ślub kościelny ale nawet już chrzest...

jakby tego było mało to nawet na homoseksualistów zaczynają patrzeć przyjaźnie...:)

jakaś ''rewolucja'' :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
21 października 2020r. o 20:16
PIS-PO-PRL napisał(a):
PanM napisał(a):
Materialista i smakosz widzi je tak

U Pana rozumiem w domu wszyscy "normalni" jeżeli o króle chodzi. Dobrze wiedzieć. Ale dookoła tylu szaleńców i ludzi bez smaku... straszno aż. Aż się boję o tym myśleć.

No bo widzi osoba , naród Polski przez wieki czynił starania aby wyrwać się z pod kurateli monarchii potem obala zaborców i wyzwala od komuny aby zaraz potem czcić " trzech króli " , dobrowolnie oddać się pod kuratelę Watykanu i budować nową komunę XXI wieku.
U mnie wszyscy normalni .Pozdrawiam.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Śliwkowy Aster niezalogowany
21 października 2020r. o 20:23
~~Brązowozłote Przymiotno napisał(a): Najwięksi grzesznicy, szczególnie ten jeden z drugim, jęczą i jęczą, i zgrzytają zębami biedne dusze.

Dalej jęczą.
~Rudozłota Papryka niezalogowany
21 października 2020r. o 20:40
Oooooo ......shitt,ale fajna dyskusja.
Tylko co wymagać w takim portalu,a właściwie to szambie.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2020r. o 21:52
Horus napisał(a): brzydzę to się tobą ...:]

siostra jak pisałem wcześniej to całkiem przyzwoita kobieta...a tego o tobie nie można powiedzieć...

''patolu'' ...

I słusznie :) Należy się mną brzydzić .

Z Siostrą Agnieszką rozmawiałem już wtedy , gdy obieła funkcję Dyrektorki . Uważam Siostrę i współpracownice za matki , czyli wymiar Kobiecości dla mego syna . Matkę , której nigdy nie miał , nie licząc biologii .

Za prawdę powiadam Ci bogu , sam nie dał bym rady dobrze wychować syna .

Dziękuję Stwórcy za pomoc ... otóż chłopak myśli samodzielnie na zasadzie buntu , ale Siostra Agnieszka doskonale to rozumie i wybacza :) A młody się nie stawia , tylko delikatnie próbuje dyskutować :)

A Ty bucu - bogu , jak zwał , tak zwał , kogo jeszcze zamierzasz do siebie zrazić ?

Mojego kumpla Mietka , Marka , Łukasza , a może Jana ?

Dopisane 21.10.2020r. o godz. 21:52:

A nie był chrzczony . Ani Kacha , ani Radek . A żyją , mają się dobrze i MYŚLĄ .

Dumny jestem ze swoich " szkodników " :)

Ja tylko czasami podsuwam im myśl o Stwórcy ... Głupi Ateisto :)

Jak szatan z siódmej klasy :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
21 października 2020r. o 22:14
Fakt że religia wzbudza tyle emocji i od zawsze jest zarzewiem konfliktów jest wystarczającym powodem aby pozostawała w świątyniach i domach wiernych wyznawców.
Co napędza tych ludzi aby za wszelką cenę skłonić pozostałych do czczenia ich wiary ?[img=1603311294_kq3ld3o.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
21 października 2020r. o 22:37
Pannazdzieckiem napisał(a):
Horus napisał(a): brzydzę to się tobą ...:]

''patolu'' ...

I słusznie :) Należy się mną brzydzić .

Z Siostrą Agnieszką rozmawiałem już wtedy , gdy obieła funkcję Dyrektorki . Uważam Siostrę i współpracownice za matki , czyli wymiar Kobiecości dla mego syna . Matkę , której nigdy nie miał , nie licząc biologii .

rozumiem ich dziecięcy żal...
ojciec sam ich matkę nazywa ''suką''
na dodatek- ojciec pijaczyna...

na szczęście dla nich -państwo w porę zadziałało i dzieciaki zabrało...
bo dzisiaj skończyli by w ''rynsztoku'' ...albo na rampie wśród ''słoni'' :]

jasne że nie dałbyś rady ich wychować bo nie sposób tego robić pomiędzy jednym a drugim chlaniem...:]

''Dumny jestem ze swoich " szkodników " :)

twoim problemem jest to że oni nie mogą być dumni z kogoś takiego jak ty...

siostra?...to mądra kobieta i kiedy się z nią rozmawia...można się dużo dowiedzieć....

może więc zamiast chlać idź do Domu Dziecka...popracuj dla nich , pracy jest sporo ...
tylko twój problem jest taki że tam trzeba pracować a nie chlać by tak jak u klienta przewrócić się bo a dużo się wychlało...

jesteś wrakiem człowieka ...zatraciłeś wszelkie cechy człowieczeństwa...

dlatego jesteś sam ...bez dzieci ,rodziny i ''promienia''

co ci ''osładza'' życie?...czteropak ...:]
i niech tak zostanie ...właśnie dlatego ''omijaj mnie szerokim łukiem''
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2020r. o 22:47
No dobra Przemo , niech Ci będzie . Niech religia pozostanie tylko w piwnicach . Ale przecież , jako świadomy człowiek wiesz , że rywalizująca z chrześcijaństwem religia Allacha wymaga od wyznawców , żeby chociaż raz w życiu przespacerowali się dookoła Mekki , albo wybrali się na Jasną Górę :D .

Jak myślisz dlaczego Surra bodajże 713 to nakazuje ?

Poszperaj u cioci Wiki :)

Ale proszę ... cenię sobie pismo obrazkowe o ile zawiera przesłanie . Irytuje mnie tendencjonalizm .

Na portalu Bolec.info występują trzej muszkieterowie ateizmu .. Przemo , Ramaj i Papugos .

Ciekawym , czy którykolwiek z Panów w obecności wyznawcy Allacha ośmieli by się przypomnieć " Szatańskie wersety " Raszdiego ? :)

W prawdzie nie czytałem , ale główne tezy znam :)

Wirahy z za klawiaturki :D

Dobranoc :)

Dopisane 21.10.2020r. o godz. 22:47:

Chlejesz zaś Janusz , sądząc po sposobie cytowania ... słuchaj mam znajomą na Tysiąclecia ... mnie wyleczyła . Może i Ciebie wyleczy ... wiara w cud to podstawa :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.