Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

22258
#Horus nieaktywny
21 października 2020r. o 23:08
Pannazdzieckiem napisał(a):

Na portalu Bolec.info występują trzej muszkieterowie ateizmu .. Przemo , Ramaj i Papugos .

na portalu Bolec.info występują też trzej muszkieterowie idio.ty.zmu...panna ,qwaxik i skorniszon...

reszta rano ...oczywiście przy porannej kawusi :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
21 października 2020r. o 23:39
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Na portalu Bolec.info występują trzej muszkieterowie ateizmu .. Przemo , Ramaj i Papugos .

na portalu Bolec.info występują też trzej muszkieterowie idio.ty.zmu...panna ,qwaxik i skorniszon...

reszta rano ...oczywiście przy porannej kawusi :)

Zapomniałeś Głupia Papugo o Koledze z PERELU . To nasz Czwarty Muszkieter " idio... tyzmu "

Piewco Tolerancji :D

ps. Jak o poranku " przy porannej kawusi " będziesz się nazywał ... szczypiący inaczej , myślący inaczej , protestujący inaczej , pachnący inaczej , pijący inaczej , cytujący inaczej niż WSZYSCY
?

Masz już jakieś plany ?

Śpij dobrze Janusz . Niech Ci się przyśni , że Horusem jesteś i możesz wszystko :)

Możesz też podać termin drugiej rozprawy między nami , bo ja DONOSICIELEM nie jestem i liczę na Twoją aktywność w tym względzie ... a łapy Umysłu mnie tak swędzą ... że :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
211
skorn
21 października 2020r. o 23:47
Raczej 'whorus' od angielskiego 'whore'.

<i>
~~Granatowy Bluszcz niezalogowany
22 października 2020r. o 14:06
Wy się tu szarpiecie o religie w szkołach a tymczasem rada miasta was wszystkich wyprostuje nowymi stawkami opłat i podatków w mieście. Szarpcie sie dalej falci i skorniszony , panny i dziadoszpny.
22258
#Horus nieaktywny
22 października 2020r. o 16:55
skorn napisał(a): Raczej 'whorus' od angielskiego 'whore'.

a możesz to przetłumaczyć?
211
skorn
22 października 2020r. o 17:05
Masz problem z obsługą słownika, whorus?

<i>
~~Jasnozielony Heliotrop niezalogowany
22 października 2020r. o 18:10
w wrzutkach nie ustępujesz falco ,

skornik -omnibusik od siedmiu boleści

jednak przetłumacz,
22258
#Horus nieaktywny
22 października 2020r. o 18:35
skorn napisał(a): Masz problem z obsługą słownika, whorus?

widzisz cieciu malinowy jakie masz problemy z dopowiedzeniem do końca kolejnej swojej ''złotej myśli''?

ja nie mam słownika ...
stąd mój post o sprecyzowanie ...

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza