~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?
~~Purpurowy Zawciąg napisał(a):~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?
podziekuj Panu Gabrysiakowi za taki prezent dla mieszkańców!!!!!!Podziekuj za troskę dla mieszkańców!!! Podziekuj Romanowi,ze zmiany personalne w szpitalu powodują rozwoj ;))))))))))
~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?
~~Trawiasty Hebe napisał(a):Czasami myślę ze bez........Brawo Panowie,no Brawo..zarzadp owiatu,brawo radni...malina roku za taki SZPITAL!!!!~~Purpurowy Zawciąg napisał(a):~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?
podziekuj Panu Gabrysiakowi za taki prezent dla mieszkańców!!!!!!Podziekuj za troskę dla mieszkańców!!! Podziekuj Romanowi,ze zmiany personalne w szpitalu powodują rozwoj ;))))))))))
ugotowali bezpartyjni ..bezszpitalnych!!!!
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
A lekarze... to liczą kasę.
Horus napisał(a):~Żółtobrązowy Cis napisał(a): Wy qu.wa wszyscy bezrobotni?
Cały dzień odstawiacie 'pier.dol_enie o chopinie'.
Pomijam fakt, że to co pijecie/palicie wypala wam resztki mózgu.
żyją z socjalu a że jest stosunkowo cienki to piją tanie wina i chmielowe sikacze...
a teraz będą mieli ciężko...
ma wejść zakaz sprzedaży alkoholu po 19-ej...
i dobrze ...
tępić alkoholików...:]