Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie mamy miejsc w szpitalu
~~Purpurowy Zawciąg niezalogowany
14 października 2020r. o 17:45
~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?

podziekuj Panu Gabrysiakowi za taki prezent dla mieszkańców!!!!!!Podziekuj za troskę dla mieszkańców!!! Podziekuj Romanowi,ze zmiany personalne w szpitalu powodują rozwoj ;))))))))))
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trawiasty Hebe niezalogowany
14 października 2020r. o 18:25
~~Purpurowy Zawciąg napisał(a):
~~Ceglastobrązowy Osteospermum napisał(a): Nie bardzo jestem w temacie, ale może ktoś mi jest w stanie wytłumaczyć sprawę bolecławieckiego szpitala. Jest jednoimienny. Czyli cały szpital jest dla cowidowców. Jak rozumiem były oddział wewnętrzny, zakaźny, chirurgia, ortopedia dziecięcy może o jakimś jeszcze zapomniałem. I teraz podają że jest 72 chorych. To jak to jest? Ci chorzy zajmują wszystkie te oddziały? To znaczy każdy leży w oddzielnej sali? Nie rozumiem tego. A lekarze? Wszyscy zajmują się tą 72-jką chorych?

podziekuj Panu Gabrysiakowi za taki prezent dla mieszkańców!!!!!!Podziekuj za troskę dla mieszkańców!!! Podziekuj Romanowi,ze zmiany personalne w szpitalu powodują rozwoj ;))))))))))

ugotowali bezpartyjni ..bezszpitalnych!!!!
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
14 października 2020r. o 18:33

A lekarze... to liczą kasę.
~~Liliowoniebieski Winorośl niezalogowany
14 października 2020r. o 18:43
a Ty co? wolontariusz,za frico?
~~Złotordzawa Dalia niezalogowany
14 października 2020r. o 18:50
~~Trawiasty Hebe napisał(a):
~~Purpurowy Zawciąg napisał(a):

ugotowali bezpartyjni ..bezszpitalnych!!!!
Czasami myślę ze bez........Brawo Panowie,no Brawo..zarzadp owiatu,brawo radni...malina roku za taki SZPITAL!!!!
~~Grynszpanowa Trytoma niezalogowany
14 października 2020r. o 19:02
~~Kanarkowa Ślazówka napisał(a):
A lekarze... to liczą kasę.

a ty absolwencie 13 letniego gimnazjum, nieuku, w kolejce do kasy - a kasa w MOPS jutro zamknięta. Same nieszczęścia.
~~Ołowiana Miodunka niezalogowany
14 października 2020r. o 19:04

ugotowali bezpartyjni ..bezszpitalnych!!!! jakze prawdziwe...Przykleji sie do pomysłodawcow jak.....;)
~~Grynszpanowa Trytoma niezalogowany
14 października 2020r. o 19:21
Horus napisał(a):
~Żółtobrązowy Cis napisał(a): Wy qu.wa wszyscy bezrobotni?
Cały dzień odstawiacie 'pier.dol_enie o chopinie'.
Pomijam fakt, że to co pijecie/palicie wypala wam resztki mózgu.

żyją z socjalu a że jest stosunkowo cienki to piją tanie wina i chmielowe sikacze...

a teraz będą mieli ciężko...
ma wejść zakaz sprzedaży alkoholu po 19-ej...

i dobrze ...
tępić alkoholików...:]

"Jednym z pomysłów rozważanych przez rząd jest również zamknięcie sklepów monopolowych (wyłącznie z alkoholem) od konkretnej godziny - nasz informator wskazywał na 19:00 - a także wyłączenie stref monopolowych ze stacji benzynowych po tej godzinie"

To będzie gorsze od wszystkich klęski żywiołowych i epidemii - Polska w ruinie, koniec świata. Sklepy zamknięte a pić się chce.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Zapraszamy