Horus napisał(a): a który to ten ''mój minister''?
jesteś tak dobrze poinformowany ?
Horus napisał(a): kiedy wprowadzono takie zasady po raz pierwszy ...
później kiedy zdjęto te obostrzenia przestałem ...
kiedy ponownie je wprowadzono ja ponownie je zakładam ...
qwax_ napisał(a): Pytanko dla "wyznawców" covidu ;)[img=1603039008_vkhox3c.jpg]
PanM napisał(a):qwax_ napisał(a): Pytanko dla "wyznawców" covidu ;)[img=1603039008_vkhox3c.jpg]
W sieci są filmy oraz informacje . Problem na ile potrafimy z tej wiedzy korzystać. Oczywiście nie należy wszystkiego brać bezkrytycznie . Jednak w tym przypadku to problem na skalę globalną . To znaczy że nie ma mowy o żadnym spisku lub fanaberii. Świat składa się z narodowości zorientowanych na różną politykę oraz religię i stosunek do nich.
Gdyby cokolwiek było nie tak strona przeciwna nie odpuściła by aby nie wykorzystać okazji.To przyczynek do refleksji i powstrzymania swoich osobistych emocji. Nic nie dzieje się bez przyczyny i nic nie jest za darmo. Czym szybciej opanujemy problem tym szybciej wrócimy do normalności. Sceptycy nie pomagają . Ale z nimi jest tak jak z religią. Jak powiedzieć wierzącemu że nie ma boga ?
Żyjemy w państwie prawa . Mamy prawo do krytyki władzy ale nie mamy prawa do łamania zasad określanych jako prawo.
PIS-PO-PRL napisał(a):Horus napisał(a):
Ty oglądałeś konferencje czy tam nasłuchiwałeś w radiu, więc wiesz lepiej kogo słuchałeś.
Wiem że Szumowski był ministrem, ale czy to w okresie Twojego wzmożonego posłuszeństwa to już nie wiem ;)
a jeżeli wpis o konfederacji był do mnie (chociaż chyba nie), to mi tam konfederacja lotto. Nie musisz się powstrzymywać :D
poświęcam trochę czasu na obserwacje tych ''konfederatów''
dlaczego?
bo od lat jestem zagorzałym antyfaszystą a ''konfederaci'' właśnie faszyzmem mi ''capią'' :]
gdybym ciebie widział wśród ''konfederatów'' bądź pewien że bym to napisał wprost...
ja nie ma oporów by pisać co myślę ...;)
Falco był taki i Horus tego nie zmieni...
właśnie !!!!!...muszę coś sprawdzić ...;)
coś mi się przypomniało ...
M21W2 napisał(a):
Ten post pozwolisz Przemku zadedykuję Pannie - Piotrowi i quwxsowi .
Mówią że jak koniowi zdejmiesz klapy z oczu , widzi więcej .
Pannazdzieckiem napisał(a): Qurde zaczynam lubić pismo obrazkowe :D
Piona Ksawery :)
Dobrej nocy :)