Horus napisał(a): tak Przemku...
podsumowałeś tym niejakiego Lna ...
on tutaj najczęściej w tym sformułowaniu szuka usprawiedliwienia dla wszelkiego zła jakie toczy od wieków ten ''kościół''
takie ''lny'' ostatnio broniły pewnego klechy pedofila kiedy ten wchodził na salę sądową z zarzutami o czyn przestępczy jakiego dopuścił się na małoletniej...
''idzie święty'' ...hahaha
PanM napisał(a):Horus napisał(a): tak Przemku...
podsumowałeś tym niejakiego Lna ...
on tutaj najczęściej w tym sformułowaniu szuka usprawiedliwienia dla wszelkiego zła jakie toczy od wieków ten ''kościół''
takie ''lny'' ostatnio broniły pewnego klechy pedofila kiedy ten wchodził na salę sądową z zarzutami o czyn przestępczy jakiego dopuścił się na małoletniej...
''idzie święty'' ...hahaha
Szczerze to nie mam na celu ani na myśli dowalanie komukolwiek . Bronię moim zdaniem obiektywnej prawdy i racjonalnych argumentów.
Prowadzenie dysputy metodą w tzw " ZAPARTE " jak panowie Len i Lucjan obniża jej poziom a negowanie przez nich rzeczy oczywistych uniemożliwia.
Stanąłem przy ścianie bo pomijając Lucjana to dysputa z nikim .[img=1604594700_wlrxgaq.jpg]
M21W2 napisał(a): Szczerze to nie mam na celu ani na myśli dowalanie komukolwiek . Bronię moim zdaniem obiektywnej prawdy i racjonalnych argumentów.
Prowadzenie dysputy metodą w tzw " ZAPARTE " jak Pan M i Horus obniża jej poziom a negowanie przez nich rzeczy oczywistych uniemożliwia.
Moja prawda, twoja prawda, jego prawda ...
i pytanie: czyja prawda jest prawdziwa?
skorn napisał(a): Obiektywna prawda o panuM jest taka, że jest przeciwnikiem wiary, nie lubi wierzących, których uważa za ciemniaków i daje temu upust na forum.
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a): Szczerze to nie mam na celu ani na myśli dowalanie komukolwiek . Bronię moim zdaniem obiektywnej prawdy i racjonalnych argumentów.
Prowadzenie dysputy metodą w tzw " ZAPARTE " jak Pan M i Horus obniża jej poziom a negowanie przez nich rzeczy oczywistych uniemożliwia.
Moja prawda, twoja prawda, jego prawda ...
i pytanie: czyja prawda jest prawdziwa?
zaczepiony odpowiadam...
o jakim to ''poziomie '' ty tu pierdzielisz?
jaka to jest ta twoja ''obiektywna prawda'' wiem po twoich Caritasach ...;)
teraz wybuchła kolejna afera i znowu ci których bronisz umoczeni są w niej po same ''jaja''....hahaha