Horus napisał(a): M21W2 napisał(a): Horus napisał(a): i w ten sposób możemy się przerzucać ''argumentami''
kto na tym skorzysta?
myślę że Lucjan...
Trafiłeś 100/100
Wreszcie poza mną ktoś wygarnął Przemkowi to co o nim myśli a nade wszystko o jego obrazkowych postach i komentarzach .
trafiłem?
myślisz że to było trudne?...to było banalnie proste...
wystarczy przyglądać się wypowiedziom niektórych ''dyskutantów''
wystarczy wiedzieć kto z kim ''sympatyzuje'' lub nie...
a więc każdy kto skrytykuje tu Przemka czy mnie będzie wzbudzał w tobie poklask...
w odwrotną stronę to też działa...każdy kto przyzna mi słuszność w czymkolwiek zaraz staje się ''lewakiem''
piszę za siebie ...nie za Przemka którego już określiłeś ''hipokrytą''
a przypomnę ci że sam tu prosiłeś by nie naużywać tego określenia...;)
więc ?...co się stało?
Lucjan...jest białe i czarne ...nic innego pomiędzy nimi nie ma ...
może kiedyś to zrozumiesz...;)
wiesz co myślę ?
dałeś się ponieść emocjom...
Hipokrytą możesz tak Ty jak Przemek nazwać mnie kiedy zasłużę , trudno znaleźć wpis Przemka aby nie nawiązał do mojej przeszłości . Nie mam do niego o to najmniejszych pretensji .
Nawiązałem do Plikota , co w tym złego , jak by mi nie zwrócił na to uwagi , nie byłoby hipokryto
Emocje są rzeczą ludzką sam dobrze o tym wiesz .
Pamiętam że powiedziałem - Janusz Ty kończysz s nazywaniem mnie solidaruchem , ja kończę z nazywaniem Ciebie komuchem , co wcale nie oznacza że nie możemy prowadzić męskiej dyskusji .
Nie wiesz co mi Przemek odpowiedział na odchodne i się nie dowiesz a na pewno nie ode mnie .
Dotyczyło to mnie aby była jasność .
Ty masz poglądy mocno lewicowe , ja prawicowe stąd PiS i Narodowcy są bliscy moim przekonaniom .
Hipokryta to osoba, która ma bardzo elastyczny system zasad moralnych. Tak naprawdę mówi zawsze tylko to, czego ktoś od niej oczekuje.
Kończę dyskusję i Dobrej nocy życzę .