Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~Koralowa Firletka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:00
Organizowanie takich zgromadzeń w obecnej sytuacji epidiomologicznej jest łamaniem prawa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ziemistoszary Driakiew niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:02
~Koralowa Firletka napisał(a): Organizowanie takich zgromadzeń w obecnej sytuacji epidiomologicznej jest łamaniem prawa.

Gdzie to jest napisanie, w jakiej ustawie?
~~Złotawy Czosnaczek niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:06
Komuna wraca ,tylko dlaczego kosztem nieświadomych dzieci?
~Brunatnofioletowa Jasnota niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:08
Jasne, że tu nie chodzi o aborcję. To wyłącznie próba chamskiego przejęcia władzy przez polityków, którym naród już powiedział dość przy urnie wyborczej. A ponieważ te nieudaczniki nie potrafią uczciwie wygrać wyborów to muszą napędzać gimbazę, 16, 17,18-latków. Dzieci łatwo dają się urobić lewicy. A ponieważ lewica od czasów Hitlera i towarzysza Mao zawsze wspierała się naiwnością młodych "postępowców" to i teraz chętnie to zrobi.
Ja nawet gdybym chciał coś lub kogoś oprotestować to wstydziłbym się stanąć obok matek z dziećmi wrzeszczącymi "wyp*******lać, j**ać". Takimi hasłami już sami sobie wystawiliście świadectwo niedojrzałości.
~~Ziemistoszary Driakiew niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:11
Nic kolego nie rozumiesz, propaganda Cię zjadła. I twoją partię.
~~Ciemnopiwny Sundaville niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:11
TY też mogłeś upaść !Nie czułeś tego. A gdzie byłęś podczas wyborów?Skoro większość Jego wybrała. Racje ma większość a nie mniejszość to jest demokracja.I musisz to zrozumieć.
~~Rumiana Nemezja niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:16
Czy ja dobrze rozumiem??
Walka idzie o usankcjonowanie prawa do zabijania??
A Kościół ma dać temu zielone światło...
Przypomnijmy sobie tak trafne słowa Jana Pawła II: Co zrobiliście ze swoim chrztem?
~~Nadżółkły Kuklik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:16
~Ceglastobrązowa Tawułka napisał(a): Ja nie słyszałem żeby wcześniej nazywano Trybunał Konstytucyjny Andrzeja Rzeplińskiego ???!!!

Może dlatego Pani nie słyszała że Trybunał Konstytucyjny ,którego Prezesem był Andrzej Rzepliński nie nazywano Trybunałem Konstytucyjnym Andrzeja Rzeplinskiego ponieważ On został wybrany zgodnie z literą prawa a pani Przyłębska NIE.
Poza tym ,,chyba Pani zauważa , że mówiąc w ten sposób dajemy do myślenia ,że to nie jest
Trybunał Konstytucyjny tylko jakaś grupa ludzi z panią Przyłębską na czele.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza