~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących
~~Złotobrązowy Wrzosiec napisał(a): – "Rząd pożałuje tego, jeśli się nie poda do dymisji. (...)
Rząd pożałuje, to nie jest pusta groźba – mówiła Marta Lempart z Ogólnopolskiego Strajku Kobiet
I wszystko jasne :):)
M21W2 napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących
A był jakiś protest , ja myślałem że to stara relacja jak garstka ludzi szła pod sąd zapalić świeczki i wysłuchać chuligana politycznego Dariusza S .
M21W2 napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących
A był jakiś protest , ja myślałem że to stara relacja jak garstka ludzi szła pod sąd zapalić świeczki i wysłuchać chuligana politycznego Dariusza S .
~~Zszarzały Driakiew napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących
Stary grzybie przestań judzić sam jesteś chuliganem pisowskim ,masz coś do Dariusza S to powiedz mu w oczy a nie za klawiatury .