Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~Ceglastobrązowa Tawułka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:45
Nie martw się TVN-u nie odwoła i nie zlikwiduje, będziesz miał co oglądać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
~~Malinowy Krwawnik , szczekaj dalej nie robi to na mnie wrażenia .

Ja Lucjan Złotkowski Tobie to pisze i proszę pamiętaj o mnie nawet jak zostaniesz innym chwastem .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
~Ruda Liatra napisał(a): Krwawnik jak tak wierzysz w sondaże zapraszam do STS 1.6 masz na Joe Biden .W sondażach juz wygrał.

Ja tylko podałem wyniki sondażowni Ale chętnie postawię 500 + na Bidena w sondażach prowadzi ale nie wygrał ,na ostateczne wyniki jeszcze będzie trzeba poczekać kilka tygodni .
~~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:49
MYŚLĘ
CZUJĘ
DECYDUJĘ !!

~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:50
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , szczekaj dalej nie robi to na mnie wrażenia .

Ja Lucjan Złotkowski Tobie to pisze i proszę pamiętaj o mnie nawet jak zostaniesz innym chwastem .

Lepiej zostać chwastem jak ścierwem .Dziwię się tylko Dariuszowi S że nie napluł ci w gębę .
235
ladaco
2 listopada 2020r. o 20:04
lewactwo.., coś wam się zaczyna rozjeżdżać.., ludzie zaczynają myśleć..
~Koralowa Szachownica niezalogowany
2 listopada 2020r. o 20:06
Jebać PiS
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 20:13
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
M21W2 napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik , szczekaj dalej nie robi to na mnie wrażenia .

Lepiej zostać chwastem jak ścierwem .Dziwię się tylko Dariuszowi S że nie napluł ci w gębę .

Dużo można Dariuszowi zarzucić , nie jest jednak taki jak Ty , nie pluł i nie używał rynsztokowego języka .
Teraz się zmienił na protestach chce dorównać takim jak Ty .
Mam dobrą wiadomość dla Ciebie , masz podziemny rząd pod przywództwem Kijowskiego w spódnicy Lempart co woli psy od dzieci .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.