~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Płowobrunatna Jasnota napisał(a):~~Kanarkowa Aksamitka napisał(a):ladaco napisał(a): to powiadacie, że stare oblechy skupione wokół klubu piwnica paryska, śmietanka miejscowego lewactwa znowu dzisiaj wyprowadza wasze dzieci na popołudniowy spacer?
[img=1604313291_dbooek7.jpg]
Roznoszą wirusa, łamią prawo. Zagrażają zdrowiu i życiu mieszkańców. Pan prokurator powinien się tym zająć z urzędu.
Gario nie ma siły po dachach skakać , to się do lewackiej bandy przykleił ,
Lucjan dostał Krzyż zasłużonego walcząc za wolną Polskę .
To Gario dostanie tekturowy medal od manifestantów .
Jakie to żenujące .
Zapomniałeś dodać ,że Lucjan dostał złotą odznakę HDK od Komunistycznej władzy .
~~Zszarzały Driakiew napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących
A był jakiś protest , ja myślałem że to stara relacja jak garstka ludzi szła pod sąd zapalić świeczki i wysłuchać chuligana politycznego Dariusza S .
Stary grzybie przestań judzić sam jesteś chuliganem pisowskim ,masz coś do Dariusza S to powiedz mu w oczy a nie za klawiatury .
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Płowobrunatna Jasnota napisał(a):~~Kanarkowa Aksamitka napisał(a):ladaco napisał(a): to powiadacie, że stare oblechy skupione wokół klubu piwnica paryska, śmietanka miejscowego lewactwa znowu dzisiaj wyprowadza wasze dzieci na popołudniowy spacer?
[img=1604313291_dbooek7.jpg]
Roznoszą wirusa, łamią prawo. Zagrażają zdrowiu i życiu mieszkańców. Pan prokurator powinien się tym zająć z urzędu.
Gario nie ma siły po dachach skakać , to się do lewackiej bandy przykleił ,
Lucjan dostał Krzyż zasłużonego walcząc za wolną Polskę .
To Gario dostanie tekturowy medal od manifestantów .
Jakie to żenujące .
Zapomniałeś dodać ,że Lucjan dostał złotą odznakę HDK od Komunistycznej władzy .
Nie obniżaj moich zasług dla " komuny ", Złota odznaka była przyznawana przez PCK .
Ja otrzymałem Złoty Krzyż Zasługi za wybitne osiągnięcia w honorowym krwiodawstwie .
Nadaną Uchwałą Rady Państwa , obydwa odznaczenia mają dla mnie wielką wartość .
Dobrze że tak bezmyślni ludzie jak TY są marginesem , bez znaczenia kto rządz oddają krew ratując życie i zdrowie ludzi .
~Ruda Liatra napisał(a): Krwawnik jak tak wierzysz w sondaże zapraszam do STS 1.6 masz na Joe Biden .W sondażach juz wygrał.