Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 19:15
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
~~Płowobrunatna Jasnota napisał(a):
~~Kanarkowa Aksamitka napisał(a):
ladaco napisał(a): to powiadacie, że stare oblechy skupione wokół klubu piwnica paryska, śmietanka miejscowego lewactwa znowu dzisiaj wyprowadza wasze dzieci na popołudniowy spacer?
[img=1604313291_dbooek7.jpg]

Roznoszą wirusa, łamią prawo. Zagrażają zdrowiu i życiu mieszkańców. Pan prokurator powinien się tym zająć z urzędu.

Gario nie ma siły po dachach skakać , to się do lewackiej bandy przykleił ,
Lucjan dostał Krzyż zasłużonego walcząc za wolną Polskę .
To Gario dostanie tekturowy medal od manifestantów .
Jakie to żenujące .

Zapomniałeś dodać ,że Lucjan dostał złotą odznakę HDK od Komunistycznej władzy .

Nie obniżaj moich zasług dla " komuny ", Złota odznaka była przyznawana przez PCK .
Ja otrzymałem Złoty Krzyż Zasługi za wybitne osiągnięcia w honorowym krwiodawstwie .
Nadaną Uchwałą Rady Państwa , obydwa odznaczenia mają dla mnie wielką wartość .
Dobrze że tak bezmyślni ludzie jak TY są marginesem , bez znaczenia kto rządz oddają krew ratując życie i zdrowie ludzi .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
235
ladaco
2 listopada 2020r. o 19:21
~~Modrawy Jaśminowiec niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:26
Boże chroń Polskę przed takim społeczeństwem. Teraz aborcja a za chwilę uśmiercanie ludzi starych , chorych w imię "wolności". Panowie redaktorzy w swoim żywiole jak widać. Pamiętajcie, że również Wy promotorzy tych protestów możecie zostać kalekami a na pewno będziecie starzy i jedna , druga panienka z marszu będąca lekarzem zadecyduje że nadajecie się już z wyłącznie do eutanazji. Może wtedy dopiero zrozumiecie co wspieraliście i kogo popieraliście. Ale wówczas będzie już za późno! Cywilizacja śmierci i egoizmu.
~~Czekoladowa Irezyna niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:26

*****, ***** i PIS-u nie bać!!:D
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 19:27
~~Zszarzały Driakiew napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Brązowy Dyptam napisał(a): He he koniec transmisji tu i u kon...kurencji, coś olaliście protestujących

A był jakiś protest , ja myślałem że to stara relacja jak garstka ludzi szła pod sąd zapalić świeczki i wysłuchać chuligana politycznego Dariusza S .

Stary grzybie przestań judzić sam jesteś chuliganem pisowskim ,masz coś do Dariusza S to powiedz mu w oczy a nie za klawiatury .

Wyobraź sobie że w rynku w obecności wielu ludzi powiedziałem jemu prosto w oczy że jest kłamcą i to kilkakrotnie , nazwałem go lewakiem i spytałem czy dać jemu moje dane .
Był z grupką takich jak on , wsadzili w dzioby gwizdki i tylko gwizdali .
~~Malinowy Krwawnik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:31
M21W2 napisał(a):
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):
~~Płowobrunatna Jasnota napisał(a):
~~Kanarkowa Aksamitka napisał(a):
ladaco napisał(a): to powiadacie, że stare oblechy skupione wokół klubu piwnica paryska, śmietanka miejscowego lewactwa znowu dzisiaj wyprowadza wasze dzieci na popołudniowy spacer?
[img=1604313291_dbooek7.jpg]

Roznoszą wirusa, łamią prawo. Zagrażają zdrowiu i życiu mieszkańców. Pan prokurator powinien się tym zająć z urzędu.

Gario nie ma siły po dachach skakać , to się do lewackiej bandy przykleił ,
Lucjan dostał Krzyż zasłużonego walcząc za wolną Polskę .
To Gario dostanie tekturowy medal od manifestantów .

Jakie to żenujące .

Zapomniałeś dodać ,że Lucjan dostał złotą odznakę HDK od Komunistycznej władzy .

Nie obniżaj moich zasług dla " komuny ", Złota odznaka była przyznawana przez PCK .
Ja otrzymałem Złoty Krzyż Zasługi za wybitne osiągnięcia w honorowym krwiodawstwie .
Nadaną Uchwałą Rady Państwa , obydwa odznaczenia mają dla mnie wielką wartość .
Dobrze że tak bezmyślni ludzie jak TY są marginesem , bez znaczenia kto rządz oddają krew ratując życie i zdrowie ludzi .

To ty jesteś marginesem społecznym ,Takich jak ty powinno się izolować od społeczeństwa ..Miliony ludzi oddawało i oddaje honorowo krew ale się tym nie chwalą jesteś jedyny na tym portalu co się tym publiczne hełpisz..
22258
#Horus nieaktywny
2 listopada 2020r. o 19:36
~Ruda Liatra napisał(a): Krwawnik jak tak wierzysz w sondaże zapraszam do STS 1.6 masz na Joe Biden .W sondażach juz wygrał.

ile jest na ''zaczesanego''?
1.02 ?...1.04?

a skoro o tym piszemy...
kilka dni wstecz na Djokovicza było właśnie 1.02...
przegrał z kimś z chyba 40 miejsca rankingowego...nawet nie pamiętam nazwiska ale stawka na niego była -20 zł...;)

i wygrał ...
a teraz policz sobie ...stawiasz na niego 500 stówek ..albo tysiączka...
ile przytulasz?

a wiec stawianie na ''pewniaka'' bywa że jest przykrym ''suprajsikiem''...;)

mam kilka takich wspomnień ...hahaha
~~Beżowobrązowy Bluszcz niezalogowany
2 listopada 2020r. o 19:39
Nie przejmujcie się nawet kiedy Pinokio odwoła sylwestra o 17tej
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza