Pannazdzieckiem napisał(a): Miejmy nadzieję , że Przemo powie o czym dowiedział się Lucjan o Głupiej Papudze :D
Może też ma jaki ipeenek :D
Nie daj się prosić Przemo :)
~~Pawi Oczar napisał(a): Prawica i lewica
"Sam podział urodził się dosyć dawno, bo w okresie rewolucji francuskiej. Na Zgromadzeniu Narodowym w 1789 zebrali się przedstawiciele wszystkich klas społecznych. Tak się złożyło, że po prawej stronie sali usiedli przedstawiciele szlachty, arystokracji i duchowieństwa, a po lewej politycy żądający przemian społecznych i politycznych. Na tej podstawie powstał podział na prawicę i lewicę używany do dzisiaj"
Później ci z lewej strony wysłali tych z prawej na gilotynę, a jeszcze później sami delegowali się na gilotynę. I tak do dziś :D
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): wiesz gdzie mam teraz twoje ''pozdrowienia'' ?
domyśl się oszuście i manipulancie ...
pisz sobie z koleżką ...
po tym czym się stałeś ''tworząc'' ten temat twoja ''legenda '' poszła w pisDU...
Bardzo dziękuję za podsumowanie . Jednego o Tobie się dowiedziałem , a właściwie widziałem , pieniacza .
Miłego wieczoru z oczkiem
M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): wiesz gdzie mam teraz twoje ''pozdrowienia'' ?
pisz sobie z koleżką ...
po tym czym się stałeś ''tworząc'' ten temat twoja ''legenda '' poszła w pisDU...
Bardzo dziękuję za podsumowanie . Jednego o Tobie się dowiedziałem , a właściwie widziałem , pieniacza .
Pannazdzieckiem napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): wiesz gdzie mam teraz twoje ''pozdrowienia'' ?
pisz sobie z koleżką ...
Pozwolisz Lucjanie , że poprawię ... nie z oczkiem , a ze " szkiełkiem " , choć rozumiem Twą aluzję :)
Szkiełko to więzienny slang , trzy miechy spędziłem w Zarębie , to trochę grypsu podłapałem . Jestem , jaki jestem :)
Nasi ateistyczni dyskutanci chyba nie są tak do końca z nami szczerzy Drogi Lucjanie :)
Pytałem Głupią Papugę o datę spotkania , a Przema , czy wie coś o sobie , jako Duszy.
Pustosłowie i pytaniem na pytanie . Cała dysputa nas katoli z ateistami :D
Nudne , jak flaki z olejem. Wysterowani , jak protestujące feministki.
ps . Oczar ... słuszne uwagi :D Chodzą słuchy , że Volter maczał palce w projekcie pana Giloten i śmierci Robespiera :D
Horus napisał(a):M21W2 napisał(a):Horus napisał(a): wiesz gdzie mam teraz twoje ''pozdrowienia'' ?
pisz sobie z koleżką ...
no to jak wiedziałeś wcześniej to po kiego się wprosiłeś na to spotkanie?
wysłuchałem kolejnej dawki tej twojej poronionej propagandy i jasno ci powiedziałem co o tym myślę ...
więc czego się dowiedziałeś ?...czego czym wcześniej nie wiedziałeś?
a tak na marginesie...czy nie jest oznaką pieniactwa ten założony przez ciebie temat?
temat o kimś kogo nadal (wczoraj) nazwałeś kolegą?
i ty piszesz o jakichś ''ideach'' solidarności?
kiedy właśnie pokazując to co tobą kierowało zniszczyło właśnie ''s''
skąd bierzesz ''wzorce''?
ze swojego ''przewodniczącego'' dudy?
:]
on bez zażenowania ''przytula ''całkiem niezłą kasiorę ..nawet mu nie należną ...
a ty?...tobie pozostało pisanie tutaj swoich bredni...
to jest ta twoja ''wygrana'' :]