~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.
Pozwolę sobie porobić za " adwokata diabła " Lucyf... wróć , Lucjana :D
Widzisz Jukka idziemy przez życie szukając w zasadzie nie wiadomo czego. Szukamy miłości , szczęścia , akceptacji , zrozumienia . Pozytywnych , bądź negatywnych emocji i przeżyć . Jak kto woli :D Wierzymy ideom , sugestiom i ludziom . Próbujemy znaleźć przyjaciół myślących podobnie i doznajemy frustracji kiedy takowych brakuje w realu .
Ważne jest to , że PRÓBUJEMY. Tylko martwy nie popełnia błędów :) A nasze piekło wybrukowane jest naszymi dobrymi intencjami. Frustracja bierze się zaś ztąd , kiedy po czasie okazuje się , że ci , których cenimy ... szanujemy " wbijają ci nóż w plecy " .
Forma jest dowolna. Ich intencje ... klarowne ... " nóż w plecy " :)
Akcja rodzi reakcję . :) Stąd ten temat :)
Od lat prowadzę dysputy na tymże forum nie wstydząc się własnego imienia i przypadłości. Święty nie jestem , choć otwarcie mówię , że " kazanie na górze " i Dekalog , oraz wybrane prze ze mnie własne logiczne , oparte na wiedzy AUTORYTETY , nie koniecznie kościelne , to drogowskaz dla mej Duszy :)
Irytuje fakt , że ateistyczni z reguły anonimowi " znafcy rzeczywistości " zdepczą każdy ideał , żeby na swoim postawić i siać zadymę .
Dla przykładu ...
twierdzenie , że Lucjan kopie leżącą kobietę , albo dziewczynkę o lewackich poglądach jest tak samo prawdziwe jak twierdzenie , że Ziemia jest płaska .
Insynuacja i oszczerstwo , to ulubiony oręż cwaniaczków z za klawiatury , imiennych i bezimiennych.
Czy Szacowna Ława Przysięgłych rozumie postępowanie oskarżonego Lucjana ? Czy Ty rozumiesz Jukka ?
Założyłem kiedyś temat ekstra dla Janusza " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami " , podobnie uczynił Lucjan zakładając niniejszy temat . Tamten został zamknięty i ten też należy zamknąć . Nie ma co rozszarpywać starych ran , ale Twa prośba powinna zostać skierowana do Szacownej Redakcji , nie do Lucjana Drogi/a Jukka :).
Lucyf .. wróć Lucjan nie ma takiej mocy sprawczej :D
Ale niezależnie od tego , kto jaki temat założy , to forumowi pieniacze zawsze " na pierwszych skrzypcach z nożem przygotowanym do wbicia katolom w plecy " :D
Nawiasem , Przemo wiedzie chyba prym w liczbie założonych antyklerykalnych tematów , a Klakier Gargamela , Horus ( masz wpier..ol misiu :) ) robi zadymę gdzie się tylko da :D
Lubię pisać po nocach ... dobranoc , albo dzień dobry , jak wolisz Jukka :)