Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

14240
M21W2
12 listopada 2020r. o 19:55
Jakbym miał tylko tyle przytulać co Duda nie chciałoby mi się rąk brudzić .

Januszku zrozumieć wielkość Solidarności jest ponad Twoje możliwości .

Twoja dziedzina to krytykanctwo - tego się trzymaj no może jeszcze oszczerstwa .
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
22258
#Horus nieaktywny
12 listopada 2020r. o 20:03
tacy jak ty widzą tylko ''zegarek Nowaka'' a zawłaszczenie sobie nienależnych pieniędzy przez dudę nazywacie że ''mu się należały''

wielkość Solidarności przechodziłeś tylko wtedy kiedy stałeś obok Wałęsy...

później tylko grałeś rolę klakiera ...
i tak ci zostało...

14240
M21W2
12 listopada 2020r. o 20:19
Piotrek
politykę dzisiaj odpuszczam .

Pani Anny Walentynowicz nie miałem przyjemności poznać .

Pana Andrzeja Gwiazdę z małżonką gościliśmy w Bolesławcu .

Bolek dwa dni strajkował z nami w Gencjanie . drugi raz pojechałem do Wrocławia na spotkanie z nim w Hali Stulecia .
Skandowałem - Lech Wałęsa - Lech Wałęsa

Mam w kolekcji zaproszenie z kartą wstępu .

Dziś też bym pokrzyczał - Bolek -Bolek .

Dopisane 12.11.2020r. o godz. 20:19:

Horus napisał(a): tacy jak ty widzą tylko ''zegarek Nowaka'' a zawłaszczenie sobie nienależnych pieniędzy przez dudę nazywacie że ''mu się należały''

wielkość Solidarności przechodziłeś tylko wtedy kiedy stałeś obok Wałęsy...

później tylko grałeś rolę klakiera ...
i tak ci zostało...

Piszesz o tym Nowaku co go posadzili
w skrytkach domowych znaleźli parę baniek .

Oj stałem u boku Wałęsy od 1980 do 1989 . te lata wspominam z sentymentem .
Dziesięć lat mojej historii .

Później zostałem prywaciarzem i niestety nie byłem członkiem Solidarności .
~~Brunatnozielony Jastrzębiec niezalogowany
12 listopada 2020r. o 21:32
M21W2 napisał(a): Piotrek
politykę dzisiaj odpuszczam .

.

Ale solidaruchu protestujące kobiety i dziewczynki to byś pałował , a jakby padły to i skopał .

Pewnie nie cała twoja rodzina jest z ciebie dumna ?
~~Płoworuda Jukka niezalogowany
12 listopada 2020r. o 23:56
Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 listopada 2020r. o 2:52
~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.

Pozwolę sobie porobić za " adwokata diabła " Lucyf... wróć , Lucjana :D

Widzisz Jukka idziemy przez życie szukając w zasadzie nie wiadomo czego. Szukamy miłości , szczęścia , akceptacji , zrozumienia . Pozytywnych , bądź negatywnych emocji i przeżyć . Jak kto woli :D Wierzymy ideom , sugestiom i ludziom . Próbujemy znaleźć przyjaciół myślących podobnie i doznajemy frustracji kiedy takowych brakuje w realu .
Ważne jest to , że PRÓBUJEMY. Tylko martwy nie popełnia błędów :) A nasze piekło wybrukowane jest naszymi dobrymi intencjami. Frustracja bierze się zaś ztąd , kiedy po czasie okazuje się , że ci , których cenimy ... szanujemy " wbijają ci nóż w plecy " .

Forma jest dowolna. Ich intencje ... klarowne ... " nóż w plecy " :)

Akcja rodzi reakcję . :) Stąd ten temat :)

Od lat prowadzę dysputy na tymże forum nie wstydząc się własnego imienia i przypadłości. Święty nie jestem , choć otwarcie mówię , że " kazanie na górze " i Dekalog , oraz wybrane prze ze mnie własne logiczne , oparte na wiedzy AUTORYTETY , nie koniecznie kościelne , to drogowskaz dla mej Duszy :)
Irytuje fakt , że ateistyczni z reguły anonimowi " znafcy rzeczywistości " zdepczą każdy ideał , żeby na swoim postawić i siać zadymę .
Dla przykładu ...
twierdzenie , że Lucjan kopie leżącą kobietę , albo dziewczynkę o lewackich poglądach jest tak samo prawdziwe jak twierdzenie , że Ziemia jest płaska .

Insynuacja i oszczerstwo , to ulubiony oręż cwaniaczków z za klawiatury , imiennych i bezimiennych.

Czy Szacowna Ława Przysięgłych rozumie postępowanie oskarżonego Lucjana ? Czy Ty rozumiesz Jukka ?

Założyłem kiedyś temat ekstra dla Janusza " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami " , podobnie uczynił Lucjan zakładając niniejszy temat . Tamten został zamknięty i ten też należy zamknąć . Nie ma co rozszarpywać starych ran , ale Twa prośba powinna zostać skierowana do Szacownej Redakcji , nie do Lucjana Drogi/a Jukka :).

Lucyf .. wróć Lucjan nie ma takiej mocy sprawczej :D

Ale niezależnie od tego , kto jaki temat założy , to forumowi pieniacze zawsze " na pierwszych skrzypcach z nożem przygotowanym do wbicia katolom w plecy " :D

Nawiasem , Przemo wiedzie chyba prym w liczbie założonych antyklerykalnych tematów , a Klakier Gargamela , Horus ( masz wpier..ol misiu :) ) robi zadymę gdzie się tylko da :D

Lubię pisać po nocach ... dobranoc , albo dzień dobry , jak wolisz Jukka :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
13 listopada 2020r. o 6:29
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~Płoworuda Jukka napisał(a):

Założyłem kiedyś temat ekstra dla Janusza " Falco i jego problemy z Bolecnautami i Bolecnautkami " , podobnie uczynił Lucjan zakładając niniejszy temat . Tamten został zamknięty i ten też należy zamknąć . Nie ma co rozszarpywać starych ran ,
Ale niezależnie od tego , kto jaki temat założy , to forumowi pieniacze zawsze " na pierwszych skrzypcach z nożem przygotowanym do wbicia katolom w plecy " :D

, Horus ( masz wpier..ol misiu :) )
Lubię pisać po nocach ... dobranoc , albo dzień dobry , jak wolisz Jukka :)

jeden i drugi temat był tylko po to by podkreślić swoje ''legendy'' o własnej wielkości''

a wyszło jak wyszło czyli ?...wyszli na idio.t.ów
w pierwszym przypadku -żaden z zalogowanych forumowiczów nie napisał tu o jakichś swoich problemach z Falco natomiast w drugim równie kretyńskim jak pierwszy zadymiarz kiedy już pokazał kim jest nagle na uzasadnienie i wyjaśnienie okazał się ''bez jaj '' bezsensownie próbując wybrnąć z problemu przed jakim sam się postawił...

niby odpowiedź dla ''jukki'' a urojeniowiec nawet o trzeciej nad ranem mnie wspomin ...

jesteś chorym obsesjonatem ...
ktoś cię posadził w Zarembie a dzisiaj ktoś inny powinien cię posadzić w ''psychiatryku''
tacy jak ty są zagrożeniem dla normalnie funkcjonujących ludzi ...

czy po temacie ''ekstra dla Janusza'' założysz ''ekstra'' dla siebie?
a może strach ci nie pozwoli?
~~Zazieleniała Sośnica niezalogowany
13 listopada 2020r. o 8:44
~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro

.

Takie tematy ujawniają hipokryzję. Cel bardzo szczytny dostrzec diabła i mieć odwagę powiedzieć mu w oczy, że jest diabłem.

Dostrzec hipokrytę i mieć odwagę powiedzieć mu w oczy, że jest hipokrytą.

Szacunek Panie Lucjanie, potrafi Pan podejmować wyzwania, tak kiedyś, jak i dzisiaj.