Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

~~Zazieleniała Sośnica niezalogowany
13 listopada 2020r. o 8:46
Horus napisał(a):

jesteś chorym obsesjonatem ...
ktoś cię posadził w Zarembie a dzisiaj ktoś inny powinien cię posadzić w ''psychiatryku''
tacy jak ty są zagrożeniem dla normalnie funkcjonujących ludzi ...

Spójrz w lustro.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Kanarkowa Ślazówka niezalogowany
13 listopada 2020r. o 10:33
Co do psychiatryka , to widzę na forum dwóch kandydatów, obaj z obsesją na punkcie Kościoła.
Ale panowie , manie prześladowcze można leczyć.
14240
M21W2
13 listopada 2020r. o 10:58
~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.

Panie Jukka może Pan sobie insynuować dowolni , pouczać , Przemek wie co chciałem ujawnić .
Zadecydowało to co napisał Konwalia .

~~Szarawa Konwalia napisał(a): Szczekaczki gardłują na siebie. Bez sensu.

Ten wpis dość mocno mną wstrząsnął , Jak bym napisał co zamierzałem doszłoby do gardłowania , byłoby zbyt dużo prywaty .

PanM prosił aby nic co u niego na posesji zostało powiedziane nie było wykorzystane w dyskusji na portalu .
Horus się z tego wyłamał jako jedyny i niech tak zostanie , zgadzam się że fałsz i hipokryzję należy ujawniać tym razem odstępuję i biorę na siebie ewentualną krytykę .
Może niektórych zawiodłem , nie zawiodłem siebie co nie oznacza że zmieniłem zdanie co do PanaM .

Nie należę do twardogłowych , zadałem pytanie - czy powinienem to ujawnić publicznie - po głębszej analizie postów w tym temacie uznałem że NIE .

Przypomnę jeszcze wpis Przemka -- Pozdrawiam Lucjanie , postąpisz tak jak Tobie to będzie odpowiadało.

Właśnie tak postąpiłem .

Pozdrawiam .

~~Płoworuda Jukka niezalogowany
13 listopada 2020r. o 13:46
M21W2 napisał(a):
~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.

Panie Jukka może Pan sobie insynuować dowolni , pouczać , Przemek wie co chciałem ujawnić .
Zadecydowało to co napisał Konwalia .

~~Szarawa Konwalia napisał(a): Szczekaczki gardłują na siebie. Bez sensu.

Ten wpis dość mocno mną wstrząsnął , Jak bym napisał co zamierzałem doszłoby do gardłowania , byłoby zbyt dużo prywaty .

PanM prosił aby nic co u niego na posesji zostało powiedziane nie było wykorzystane w dyskusji na portalu .
Horus się z tego wyłamał jako jedyny i niech tak zostanie , zgadzam się że fałsz i hipokryzję należy ujawniać tym razem odstępuję i biorę na siebie ewentualną krytykę .
Może niektórych zawiodłem , nie zawiodłem siebie co nie oznacza że zmieniłem zdanie co do PanaM .

Nie należę do twardogłowych , zadałem pytanie - czy powinienem to ujawnić publicznie - po głębszej analizie postów w tym temacie uznałem że NIE .

Przypomnę jeszcze wpis Przemka -- Pozdrawiam Lucjanie , postąpisz tak jak Tobie to będzie odpowiadało.

Właśnie tak postąpiłem .

Pozdrawiam .

Po pierwsze nie pouczam tylko wyciągam wnioski po drugie nie chcę pana obrazić,aczkolwiek wydaje mi się ,że nie umiecie żyć bez tego portalu i tyle w tym temacie. Pozdrawiam
14240
M21W2
13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco ,- mężem zdradzającym żonę , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
NSZZ NIEZARADNOŚĆ -- PAN M FAŁSZ I PYCHA .
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 listopada 2020r. o 19:46
Być może dlatego nie zostałem zaproszony na to spotkanie . Choć prosiłem Przema :)
Gdybyście Gargamelu i Klakierze jeszcze raz chcieli popić trochę i pogadać , to nie liczcie z założenia na moją obecność :D

A mówi się , że Baby plotkują :D

Ja cham i prostak , alkoholik i złodziej oświadczam Wam publicznie ... panowie Januszu wielbiciel Prawa i Sprawiedliwości i panie Przemysławie Moszczyński ... nigdy więcej żadnego kontaktu , chyba , że Stwórca nakaże :) Przemo szanuję Cię za inteligencje , ale Ty Głupia Papugo masz w pier ... dol jak w banku :)

Miłego wieczoru :)

Zastosowana autokorekta

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
13 listopada 2020r. o 20:14
M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco ,- mężem zdradzającym żonę , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
NSZZ NIEZARADNOŚĆ -- PAN M FAŁSZ I PYCHA .

Widzę Lucek że puszczają Ci wodze .Wyskoczyłeś sam poza swoje wnętrze. Ideologia stanęła ponad przyzwoitość.
Niestety po raz któryś nie dałeś rady powstrzymać emocji i przestrzegać ustalonych reguł.Nie wiem na co liczysz ale ja w taką retorykę się nie wpisuje.
Ponownie przyjdzie mi prostować popełnione przez Ciebie nieścisłości merytoryczne./ błędy faktograficzne lub mijanie się z prawdą /
Pamiętasz --" Nie wynosimy poza dom tego o czym rozmawiamy "
" Powstrzymujemy się od wycieczek osobistych "

Teraz fakty - Piotr jest alkoholikiem / to on sam pisze o sobie . Jest niesolidny / wiesz kto to ujawnił na forum. Spytaj Piotra to Ci powie.,
Janusz ponoć zdradza żonę -- nie wiem kto takiego newsa opublikował na forum ale spytaj Janusza . Nie znam jego żony.
Prosiłeś o kontakt z Januszem .? Zatem skontaktowałem się z nim i zapytałem co on na to. Zaproponował spotkanie i zezwolił na ujawnienie kontaktu. Nie chciałem Was kojarzyć jako pośrednik.
Prosiłeś / telefonicznie / abym wpłynął na Janusza . LUCJAN , PRZECIEŻ ZAMIAST DO MNIE MOGŁEŚ ZADZWONIĆ DO NIEGO.
Na koniec rozmowy powiedziałem wyraźnie
" Lucek , szanuję Cię ale nie licz że będę dobrze pisał o solidarności , pisie i kościele "
Resztę pominę jako niezdarny emocjonalny wybryk mający na celu usprawiedliwienie powyższego wpisu.
Kościół -- obłuda , indoktrynacja , pazerność
Solidarność--* polityczno kościelna marność
PiS -- największa katastrofa w powojennej historii Polski.
Lucjan , fajny chłop ale chyba bardziej katolik , związkowiec , pisowiec niż rolnik i człowiek.
Masz tu po raz kolejny oficjalny wpis i nie nazywaj mnie obłudnikiem bo to wiesz od zawsze.Mimo to poszukałeś kontaktu i przyjąłeś zaproszenie . Tak jak pewien znany w Bolesławcu ksiądz.Efekty końcowe podobne. [img=1605294593_qbiu7pc.jpg]

Dopisane 13.11.2020r. o godz. 20:14:

Lucjanie - gdyby nie Twoje wpisy nikt by nie wiedział że u mnie kiedykolwiek byłeś Ty , Janusz lub Piotr.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pawi Oczar niezalogowany
13 listopada 2020r. o 20:29
Kto mówi prawdę nie musi sie zastanawiać co mówi!
Ale zawsze dobrze wiedzieć co się mówi :)
REKLAMA Metrohouse zaprasza