Horus napisał(a):
jesteś chorym obsesjonatem ...
ktoś cię posadził w Zarembie a dzisiaj ktoś inny powinien cię posadzić w ''psychiatryku''
tacy jak ty są zagrożeniem dla normalnie funkcjonujących ludzi ...
~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.
M21W2 napisał(a):~~Płoworuda Jukka napisał(a): Nie wiem po co panu był ten temat skoro nie potrafi pan udowodnić swoich racji w stosunku do Przemysława - już wiem chodziło tylko o bycie. Skoro coś zostało ustalone na prywatnym spotkaniu to nie wywleka się tego na forum publicznym . Dojrzały z pana facet a zachowuje się pan jak skrzywdzone dziecko w piaskownicy. Życie to nie zabawa i nikt nie mówił , że będzie lekko.
Jeszcze raz apeluję zamknij pan ten temat i wstydu sobie oszczędź.
Panie Jukka może Pan sobie insynuować dowolni , pouczać , Przemek wie co chciałem ujawnić .
Zadecydowało to co napisał Konwalia .
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Szczekaczki gardłują na siebie. Bez sensu.
Ten wpis dość mocno mną wstrząsnął , Jak bym napisał co zamierzałem doszłoby do gardłowania , byłoby zbyt dużo prywaty .
PanM prosił aby nic co u niego na posesji zostało powiedziane nie było wykorzystane w dyskusji na portalu .
Horus się z tego wyłamał jako jedyny i niech tak zostanie , zgadzam się że fałsz i hipokryzję należy ujawniać tym razem odstępuję i biorę na siebie ewentualną krytykę .
Może niektórych zawiodłem , nie zawiodłem siebie co nie oznacza że zmieniłem zdanie co do PanaM .
Nie należę do twardogłowych , zadałem pytanie - czy powinienem to ujawnić publicznie - po głębszej analizie postów w tym temacie uznałem że NIE .
Przypomnę jeszcze wpis Przemka -- Pozdrawiam Lucjanie , postąpisz tak jak Tobie to będzie odpowiadało.
Właśnie tak postąpiłem .
Pozdrawiam .
Po pierwsze nie pouczam tylko wyciągam wnioski po drugie nie chcę pana obrazić,aczkolwiek wydaje mi się ,że nie umiecie żyć bez tego portalu i tyle w tym temacie. Pozdrawiam
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .
Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco ,- mężem zdradzającym żonę , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .
NSZZ NIEZARADNOŚĆ -- PAN M FAŁSZ I PYCHA .