Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

~Niebieskofioletowy Złotlin niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:47
Hipokryzją śmierdzi na odległość, porównywanie Solidarności roku 80 do obecnej jest co najmniej śmieszne.
Tamta S walczyła z rządem ta walczy 'razem' z rządem.

Obecnej solidarności nie przeszkadza - w TK - bojownik o wolność i demokrację niejaki Piotrowicz.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 18:51
E napisał(a):
Horus napisał(a): ''literko ''czyżbyś do mnie ''piła '' ?
z tym robieniem kopii?

To było zdanie dotyczące "zjawiska" ,nie konkretnych osób.

aha...:)

no to mnie uspokoiłaś bo już myślałem że nadchodzi czas na założenie trzeciego z akt mojego ''ipeenku''...:)
18442
PIS-PO-PRL
11 listopada 2020r. o 18:51
Za [9] - [1] nieZa

chyba... niestety muszę przestać liczyć na pewien czas.
Nie mam się z kim w internetach gó_nem obrzucać, więc musze udać się do "realu"
Ale Wy nie przestawajcie... kontynuujcie :D
Trzymam kciuki za wszystkich :) :)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
11 listopada 2020r. o 18:54
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Kurde fele umieram z ciekawości. Dawaj Pan Panie Lucjanie.

Nie chcę robić tego pochopnie muszę dać czas PanuM , zapewne dzwonią do siebie . Dziś tego nie zrobię , jeżeli PanM zaproponuje wyjaśnienie w cztery oczy przyjmę propozycję i podam co ustaliliśmy .

a dlaczego z nim a nie ze mną?
przecież to do mnie dzwoniłeś kiedy tu napisałem że jadę do Przemka pytając czy możesz się podłączyć do spotkania ...
dzwoniłeś do mnie bo Przemek ci zaufał ,w dobrej wierze podał ci mój numer ...a ty co?
okazałeś się sz......w.ykorzystując obdarzenie cię zaufaniem ...
jesteś godny swojego koleżki...

co ty tu pierdzielisz?
co ''podasz''?
przecież nawet łgałeś tu że nic ''w oczy '' ci nie powiedziałem jak widzę tą twoja ''s''
kłamco ...Dopisane 11.11.2020r. o godz. 18:47:
~~Brązowy Dyptam napisał(a): Jestem za, ale nie wiem czy można mnie liczyć bo jestem "zbanowany "anonim na wygnaniu.
Ps. ale zagotowaliście falco :D tylko niech uważa, bo z zawałem do szpitala nie przyjmują, bez covida :D

mnie takie ''cóś'' jak m21 nie jest w stanie ''zagotować''
nikomu tutaj to się nie udało...

Nie ma najmniejszego problemy , mogę spotkać się osobno z nim osobno z Tobą .

Podaj czas i miejsce , na pewno przyjadę .
~~Płoworuda Jukka niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:58
Panie Lucjanie temat się rozjechał chyba pora go zakończyć.
~~Pawi Oczar niezalogowany
11 listopada 2020r. o 18:58
E napisał(a):
~~Pawi Oczar napisał(a): [Paderewski - on Polskę miał w sercu.:)
Ale tu mówimy o "Panu"., który permanentnie wyraża swoją niechęć, graniczącą z nienawiścią, do wszystkiego co ma miejsce w Polsce od powstania "S" :(

Możemy wyrażać swoje niezadowolenie, mieć własne zdanie, ale nie dajmy się sprowadzać poniżej pewnego poziomu.

Kilka wypowiedzi „PanaM” o „S”. Zebrane w jednym miejscu nie pozostawiają chyba złudzeń.

• „Solidarność to porażka Polaków”
• „" Solidarność " organizacja która zapisze się w najnowszej historii Rzeczypospolitej
Jako jej najbardziej niechlubny okres. „
• „Ceny za towary , usługi , żywność oraz podatki rosną szybciej niż przyrost wynagrodzeń. WSZYSTKO TO ZA POPARCIEM NSZZ SOLIDARNOŚĆ „
• „Solidarność dzisiaj może powiedzieć narodowi " GŁUPIO WYSZŁO !!”
• „Solidarność pożarła , przeżuła i wypluła 10 milionów swoich naiwnych członków. A przy okazji zaprzepaściła szansę na dobrobyt Polaków . „
• „Solidarność nigdy nie stanęła w obronie miejsc pracy małych firm ani przeciw ograbianiu przedsiębiorców.
Władze solidarności trzymały się przy władzy i tak jak kościół pomagały dojść do władzy nieudacznikom lub nazwijmy po imieniu karierowiczom. Tak jest do dzisiaj.”
• „Solidarność która NIGDY nie wystąpiła ani nawet nie zasygnalizowała poparcia dla prywatnej przedsiębiorczości oraz NIGDY nie zastrajkowała ani nie wnioskowała o podniesienie do godnego poziomu KWOTY WOLNEJ będącej jedynym gwarantem broniącym pracujących przed biedą strukturalną.”
• „My oczekiwaliśmy że związku postarają się coś naprawić a one ręka w rękę z PiS demoluje dalej gospodarkę i oczekiwania pracowników „
• „Solidarność a potem PiS doskonale wpisały się w te odwetowe nastroje.
PZPR królowała 45 lat a jej następczyni / AWS, PiS , PO / solidarność / włada lat 30
Czym dalej tym gorzej.”
22258
#Horus nieaktywny
11 listopada 2020r. o 19:16
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a):
M21W2 napisał(a):
Horus napisał(a): j
kmiot obraźliwie . «czÅ
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 listopada 2020r. o 19:20
Horus napisał(a): ...
mnie takie ''cóś'' jak m21 nie jest w stanie ''zagotować''
nikomu tutaj to się nie udało...

No to ja Cię qurwa zagotuję Głupia Papugo ... w realu .

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.