M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): 22258
Horus 7 grudnia 2021r. o 20:50
14240
M21W2 11 listopada 2020r. o 16:36
Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
Zgłoś do moderacji
;D
Kim jest Horus kandydat do pierwszego miejsca w Bolesławcu w kategorii Troll i Hejter .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając tematy o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym podłym manipulatorem , dowodem na to jest powrót do tematu pachnącego naftaliną .
Kim jest ten człowiek , kolega Pana M , goszczony i szanowany przez niego , wystarczyło że Pan M napisał coś nie po jego myśli aby wyzywał Pana M człowieka schorowanego obleśnym grubasem .
Mój stosunek do Pana M jest niezmienny , to co napisałem podtrzymuję , jego zachowanie było w kilku przypadkach delikatnie mówiąc naganne .
Czym się kieruje Horus odgrzewając stare niesmaczne kotlety , niesmaczne z winy całej naszej trójki , mój wniosek jest prosty , zieje nienawiścią tak do Pana M jak i do mnie bardziej niż smok wawelski .
''starcze z Ocic'' ;D ...poluzuj gumę w majtach bo zbyt wielki ucisk odcina ci nie tylko krew ale i zdolność myślenia...
czy to ja zakładam tematy o swoich kolegach?...a ty założyłeś o swoim...
kiedyś twój padnięty ;D kolega założył temat o Falco...
i to ja dzielę ludzi?...
piszę prawdę o ''s'' piszę prawdę o ich ''koryciarzach'' co już ryje mają ubabrane po uszy i jeszcze im mało ...
a ty? boli cię że podśmiewam się z takich jak ty fałszywych ''katoli''?
ale tak jest ...bo jesteś w pierwszym rzędzie w kościele i jednocześnie pierwszym tutaj plujących jadem na innych...
naftaliną?...ty cały wraz ze swoją ''jesionką'' przesiąknięty jesteś naftaliną ...;D
ty tu gościu nie odnoś się do tego grubasa bo ja też pamiętam jak tu się sam podśmiewałeś łajzo kiedy spadłem z rusztowania...
''Mój stosunek do Pana M jest niezmienny , to co napisałem podtrzymuję , jego zachowanie było w kilku przypadkach delikatnie mówiąc naganne .''
naganne? ;D ... trzepał ci rajty aż furczało w kwestii ''s'' a ty co? ...dlaczego tego nie opisujesz ?...dlaczego nie opisujesz jak się z niego podśmiewałeś kiedy jakąś bramę blokował i teraz też ''trzymasz krótko mordę''? ;D
i nie przesadzaj z tym -''zieje nienawiścią tak do Pana M jak i do mnie'' - bo jedyne co do was czuję to odrazę ...