M21W2
18 października 2022r. o 18:18
Co jest charakterystyczne w twojej wypowiedz Janusz - upadły człowieku , pierwszy wpis w miarę kulturalny drugi z próbą obelg typu - " ale z ciebie głomb " , zgodnie z obietnicą adekwatnych odpowiedzi stwierdzam że GŁĄB to jesteś ty .
Fakt i to potwierdziłem , nie kładłeś płytek , mówił mi o rygipsach i malowaniu .
Pewnie do położenia płytek się nie nadawałeś .
Kolejne twoje słowo to " łgarstwa " , prawdy które tobie nie pasują nazywasz łgarstwami , kłamcy jakim jesteś widocznie tak mają .
Kolejne ataki na zmarłego to dowód że jesteś łajzą do potęgi , jak mam nazwać plotkarzy , ciocie to bardzo delikatne określenie takich jak ty .
Nieobecność w dyskusji Pana M jest tobie na rękę , ostatnio mocno zmieszał ciebie z błotem , to co teraz robisz to obgadywanie za plecami , twój ulubiony styl .
Już się przyzwyczaiłem do twoich ohydnych insynuacji , esbek , folksdojcz , jak dostaniesz adekwatną odpowiedź np . szmata , jęczysz , stękasz , biedna niewinna dziecino , stara dziecino .
W jednym nie mogę się z tobą nie zgodzić , mieliśmy w naszych szeregach esbeków , lub ludzi o esbeckich ciągotkach , Horusów niestety mieliśmy i mamy nadal .
Już ci napisałem , jesteś godnym następcą Gebelsa stanu wojennego , wiem co pisał i mówił , nie musisz jego pilny uczniu tego powtarzać , wiem że masz dobrą szkołę , szkołę manipulowania oszczerstw i oczerniania .
Wujku twoja rada jest dla mnie tak cenna że zastosuję się do niej , przepraszam że nie skorzystałem od razu , obiecuję że jest to mój ostatni wpis w tym temacie .
Na zakończenie , Januszku , nie pochlebiaj sobie , interesujesz mnie jako naśladowca Urbana głoszącego pod wieloma pseudonimami stanowisko KP ZSSR odnośnie NSZZ Solidarność wspieraną przez bratnią PZPR .
Twoja antydemokratyczna postawa w obecnej sytuacji też daje dużo do myślenia .