~~16okruJ napisał(a): „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”
Dworczyk o PIS
~~JJJJ61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”
Dworczyk o PIS
To napewno Dworczyk nie widział/ nie spotkał takiej tępoty /łajdaka
któremu można przypominać ……………
wiesz co???
Jurek
~~xyz napisał(a):Ktoś napisał: ~~JJJJ61 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~16okruJ napisał(a): „Takiej tępoty, połączonej z niekompetencją, bezinteresownym szkodnictwem lub zawiścią, zakłamaniem i zwykłym łajdactwem dawno nie widziałem”
Dworczyk o PIS
To napewno Dworczyk nie widział/ nie spotkał takiej tępoty /łajdaka
któremu można przypominać ……………
wiesz co???
Jurek
Jojoj ,urażony Malinowy Nos przygłup Juruś buntuje się czyimś podpisem ,Juruś to ty dajesz od tyłu ?że tak cię to boli .
Nie chciałem odpisać bo z D………em się nie dyskutuje , między nami jest przepaść , ja rozumiem co pisze
nie dyskredytując innych , a ty niestety lub stety masz zabawę w oczernianiu inwigilowaniu i wchodzenie w brudnych filcakach w prywatkę , więc możemy to załatwić jak z Januszem i będzie po kłopocie , dwie godziny na ławeczce dyskusji i
kultura odnoszenie wróci w twoje progi , chyba że taka sytuacja by ciebie ośmieszyć miała to zrozumiem .