~~Mim napisał(a): Jak Unia każe sądy zreformować to PiS mwi żeby ich pocałowali bo Polska suwerennna hur dur będziemy płacić miliardy kar i uj nam zrobicie. A jak unia każe ukraińskie zboże wwozić albo firmy transportwe beż żadnych zezewelen puszczać i niczyc rolnictwo i branże transportową to "No bo unia kazała "
Niech mi jakiś Pisowiec uczony wyjaśni jak to jest.
~~Mim napisał(a): Jak Unia każe sądy zreformować to PiS mwi żeby ich pocałowali bo Polska suwerennna hur dur będziemy płacić miliardy kar i uj nam zrobicie. A jak unia każe ukraińskie zboże wwozić albo firmy transportwe beż żadnych zezewelen puszczać i niczyc rolnictwo i branże transportową to "No bo unia kazała "
~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mim napisał(a): Jak Unia każe sądy zreformować to PiS mwi żeby ich pocałowali bo Polska suwerennna hur dur będziemy płacić miliardy kar i uj nam zrobicie. A jak unia każe ukraińskie zboże wwozić albo firmy transportwe beż żadnych zezewelen puszczać i niczyc rolnictwo i branże transportową to "No bo unia kazała "
No niby racja, tylko z tymi sądami to unia akurat zabrania nam reformować.
Mają pozostać takie jak były od czasów komuny, czerwone, komusze,
tyle że w czarnych togach.
~~Buraczkowa Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mim napisał(a): Jak Unia każe sądy zreformować to PiS mwi żeby ich pocałowali bo Polska suwerennna hur dur będziemy płacić miliardy kar i uj nam zrobicie. A jak unia każe ukraińskie zboże wwozić albo firmy transportwe beż żadnych zezewelen puszczać i niczyc rolnictwo i branże transportową to "No bo unia kazała "
No niby racja, tylko z tymi sądami to unia akurat zabrania nam reformować.
Mają pozostać takie jak były od czasów komuny, czerwone, komusze,
tyle że w czarnych togach.
A czy ty chcesz takich reform jak w Izraelu, tam ludzie są mądrzejsi jak PISowski elektorat i zablokowali tą reformę , wyszli na ulice dużych miast i powiedzieli dobitnie ,,,NIE CHCEMY TAKICH REFORM SĄDOWNICTWA JAK W POLSCE I NA WĘGRZECH .
Bo ci tewałen wyjaśnił?