~~ZABLOKOWANY napisał(a): trudno powiedzieć...chodzą słuchy że szukają kogoś kto będzie jego sobowtórem ...
ale gdzie znaleźć tak ''zakłamaną ,zdradziecką mordę''?
~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Przepraszam bo pomyliłem adresy. Chodziło mi o kozią górę.
~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Przepraszam bo pomyliłem adresy. Chodziło mi o kozią górę.
~~Buraczkowa Brzoza napisał(a):Ktoś napisał: ~~Trudno nadążyć napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Mim napisał(a): Jak Unia każe sądy zreformować to PiS mwi żeby ich pocałowali bo Polska suwerennna hur dur będziemy płacić miliardy kar i uj nam zrobicie. A jak unia każe ukraińskie zboże wwozić albo firmy transportwe beż żadnych zezewelen puszczać i niczyc rolnictwo i branże transportową to "No bo unia kazała "
Niech mi jakiś Pisowiec uczony wyjaśni jak to jest.
No niby racja, tylko z tymi sądami to unia akurat zabrania nam reformować.
Mają pozostać takie jak były od czasów komuny, czerwone, komusze,
tyle że w czarnych togach.
A czy ty chcesz takich reform jak w Izraelu, tam ludzie są mądrzejsi jak PISowski elektorat i zablokowali tą reformę , wyszli na ulice dużych miast i powiedzieli dobitnie ,,,NIE CHCEMY TAKICH REFORM SĄDOWNICTWA JAK W POLSCE I NA WĘGRZECH .
Słusznie, dobry sędzia, to sedzia z rodowodem...
komunistycznym rodowodem. Z dziadkiem, który skazywał
członków niepodległościowego podziemia, ojcem który wydawał wyroki
na ludzi Solidarności. I najlepiej z nadania Rady Państwa PRL>
~~Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Przepraszam bo pomyliłem adresy. Chodziło mi o kozią górę.
Pierwsza odpowiedź się liczy .
~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Przepraszam bo pomyliłem adresy. Chodziło mi o kozią górę.
Nie pomyliłem , DM 52 poddasze , kozia górka to salony .
~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Cynamonowy Jaśminowiec napisał(a): Przepraszam bo pomyliłem adresy. Chodziło mi o kozią górę.
Nie pomyliłem , DM 52 poddasze , kozia górka to salony .
A jednak . Sprawdziłem i jednak się pomyliłem . Bo muszę tu przyznać że z tymi salonami to też przesadziłem. To pomieszczenie gdzie odbyło się sławetne spotkanie i obrażono moją wspaniała i niepowtarzalną w całym świecie ceramikę tez nie można nazwać salonem .Ot taki ,,tramwaj'' z 10m X 2,60 . Poniosło mnie i tyle z tymi salonami. Zresztą sufit czarny i się sypie. Ściany krzywe i odrapane. Drzwi na to co od biedy można nazwać balkonem wypaczone i się nie domykają . No ale jest kominek więc prawie salon.
Janie zazdrość cie roznosi. Metraż na oko dwa razy większy niz podałeś. Ściany i sufit sam remontowałeś a ceramika ? W Polsce taki zbiór prywatny może nikt nie mieć.
Wiem Janie że to ty pisałeś bo panem nie zaprasza palących i nie pozwala u siebie palić. A niepalący nie wiedzą jak z drzwiami na taras co sala ma klimatyzacje. Robiłeś tam ty i Panna . Tamten plotkarz nie żyje , zostałeś ty.
Kominki są w tym domu trzy. 12 pokoi , osiem łazienek i dwie kuchnie. Pamiętasz cieciu z zaadoptowanego poddasza ?